Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 12-13-2005, 13:40
Julio_Iglesias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Julio_Iglesias Julio_Iglesias isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||

Tecrübe Puanı: 3756
Julio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site Yöneticisi
Julio_Iglesias - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart DUVAR YAZILARI

ARZUM ZATİALİNİZİ TACİZ ETMEK DEĞİL, EFKAR-I UMUMİYETTE NACİZANE MUHABBET KURMAKTIR. CEVAB-I MÜSBETİNİZ KALB-İ HAZALİMİ TAMİR-İ TEMİN EDECEĞİNDEN
DEST-İ İZDİVACINIZA TALİBİM...

----------------------------------------------------------------------------------
SENİ SEVDİMDE NE OLDU TURKCELLE EFES ZENGİN OLDU OSSUR OSSUR PARÇALA BENİ
-----------------------------------------------------------------------------------
eyyyyyyyy dağları,taşları yaratan rabbim,herşeye bir güzellik,ayrı bir tat,insanlara akıl,mantık,zeka dağıtırken bu yazıya mal mal bakan bu öküzü niye unuttun......
------------------------------------------------------------------------------------
HOROZLAR NEDEN SABAH ERKEN ÖTERLER?????????
Tavuklar uyandıktan sonra konuşma fırsatı bulamayacakları içinnnnnnnnn.(acıyorum su erkeklere yaaaaa)
------------------------------------------------------------------------------------
KALBİMİ ONA VERDİM SAKLASIN DİYE, DOLABA KOYMUŞ KOKMASIN DİYE...

Sizin bildiğiniz duvar yazisi varsa. Bu konuya mesaj olarak yazsin lutfeen.