Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 08-11-2006, 20:03
Blck_Hckr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Blck_Hckr Blck_Hckr isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Nerden: Erzurumluyuz yoktur İnkarımız Askere Gitti Delikanlınız.
Tecrübe Puanı: 884
Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!Blck_Hckr Rakip tanımaz!!!
Blck_Hckr - İCQ üzeri Mesaj gönder Blck_Hckr - MSN üzeri Mesaj gönder Blck_Hckr - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Anlamlı Sözler

:arrow: Size söylenen herşeyi gerçeğin süzgecinden geçirin, başkalarının sizi yanıltmasına izin vermeyin.
:arrow: Hatanızda ısrar etmeyin.
:arrow: Davranışlarınızda esnek olun, peşin hükümlerle hareket etmeyin.
:arrow: Emri vaki ye fırsat vermeyin. ca kurnazlık yapanlar bunun geçerli bir yöntem olmadığını anlasınlar.
:arrow: Yazma, not alma ve şekillendirme alışkanlığı edinin.
:arrow: Çok yönlü olun. Bir alandaki bir problemin çözümü için başka alanlardaki bilgilerinizi kullanın.
:arrow: Yapmak istediğiniz büyük değişiklikleri bir defada değil adım adım uygulayın.
:arrow: Espri anlayışınız zekanızı keskinleştirir.
:arrow: Hiçbir şeye körü körüne inanmayın. Hayalperest olmayın, kendinizi aldatmayın.
:arrow: Kalıplaşmış düşünceleri şüpheyle karşılayın.
:arrow: Kendinize güvenin, hangi işin aksak tarafını görürseniz “ben yaparım” diye ileri atılın.
:arrow: Sorunun özüne inin, doğru soruları sorun. Sorularınız basit, dolaysız ve odaklanmış olsun. Cevaplayanı somut ve açık bir yanıt vermeye mecbur bırakın.
:arrow: Bilgi toplayabileceğiniz herkesten yararlanmaya çalışın.
:arrow: Alanınızda şahsen tanımadığınız kişiler hakkında da bilgi toplayın.
:arrow: Kendini bilmeyen, başkalarını da tanıyamaz.
:arrow: Kendinizi de eleştirecek kadar olgun olun.
:arrow: Kendinizi devamlı kandırabilirsiniz, başkalarını ancak bir süre yanıltabilirsiniz.
:arrow: Kötü haberlerin ve yanlış davranışların ürkütücü etkisine teslim olmayın.
:arrow: Olumsuz yönde de olsa, zamanında cesur kararlar vermesini bilin.
:arrow: Zor bir durumla karşılaşsanız bile azminizden hiçbir şey kaybetmeyin.
:arrow: Başarılarda gururu yenmek, felaketlerde ümitsizliğe direnmek gerekir.
:arrow: Yorgunluk denilen şey mevcut değildir.
:arrow: Yanlış bir adım attığınızı fark ettiğinizde, geri çekilmekten çekinmeyin.
:arrow: Sözlerinizde ve yaptıklarınızda tutarlı olun. Söylediklerinizi yaptıklarınızla destekleyin.
:arrow: Yapamayacağınız şeyleri telaffuz etmeyin. Söylediğiniz şeyleri de mutlaka yapın.
:arrow: İnandırıcı, birleştirici ve toparlayıcı bir insan olun.
:arrow: Başkasından ne yardım, ne de destek bekleyin.
:arrow: Yapmamak “yapamam” demek ,“benliğimden, varlığımdan vazgeçtim,beceriksizliği ve yeteneksizliği kabul ettim.” demektir.
:arrow: Kendinize güvenirseniz, bilgi ve yeteneğiniz dahilindeki her şeyi yapabilirsiniz.
Hiçbir şeyi oluruna veya tesadüfe bırakmayın.Olacakları çok önceden görüp, tedbirinizi alın.
:arrow: Önemli işler ve başarı hazırlıksız kazanılmaz.