Öncelikle arkadaşımız Kadir'e Teşekkür ederim.
1.Aşk Hikayem:Adım yusuf 9 yaşındayım İlk okul 3. sınıfa gidiyorum,sınıf arkdaşlarımdan Çağla'ya aşığım deli gibi seviyorum...
11 yaşındayım hiç unutmam çağla hasta olmuştu ve okula gelmemişti,Öğretmenimiz Mustafa sordu:Çağlanın durumu nasıl hiç gidip soran varmı diye? Tabi kimsede ses yok Kimse sormamış Çağla'nın durumunu Öğlen arası oldu hemen babamın çalıştığı işyerine gittim ve olayı anlattım.Ve falan yere gidip bır kutu şeker almamı soyledı bende gittim Bir kutu şekeri aldım doğru Çağla'nın evine gittim.Kapıyı ablası açtı,Çagla'yı görmeye geldım dedım.
Şansa Hastahane'ye gitmiş.İçeri davet etti girmedim.Daha sonra bir Bayram evlerıne gıttım yıne ablası cıktı ama benı tanıdı ve yine içeri çagırdı ben yıne gırmedım.Tabi bu arada yıne aşkımı soyleyemeden Kapandı gitti.
2.Aşk Hikayem:Adım yusuf 17 yasındayım.Lise 2'ye gidiyorum kadir arkadaşımın hikayesi gibi Ayşegül adında bir arkdaşım vardı ama Normal bir arkadaşlık'tı Hiç aklımdan geçmezdi ona karşı bi Aşk sevgimin olacagını.Ve aradan bir yıl geçti yas 18 ben ayşegüle kendimi kaptırdım ve AŞIK oldum.Aşkımı biraz olsa bile ona belli ettirdim ama o karşılık vermedı bu boyle hep surdu....
yas 19 okul bitti ama sevgim devam ediyor baska arkdaşları araya sokarak aramı yapmalarını ıstedım olmadı hep kabul etmedi.Yıl 14/09/2006 24 Günlük askerim yıne baska arkadasları araya sokarak onunla gorusmemı saglamaları soyledım ve kabul ettı.Bırgun sorna Eğitim alanındayım eğitim alıyoruz komutan2ın yanına gıderek izin istedim saolsun oda verdı.Hemen telefon kulubesıne gıttım ve evine telefon açtım,telefonu Ayşegül kaldırdı Hoş Beş muhabbet ettık Aşkımı İlk defa telefonda kendıne soyledım ve bana unutmadın mı dedı bende unutsaydım aramazdım dedım.konuşmamız sona ererken bana soylemek ıstedıgın bırsey varmı dedim.Yok dedi seni daha sonra tekrar arayabılırmıyım dedım...Oda tatlı bır dılle Aramassan ıyı edersin dedi.Ve orda kaldı şimdi yaş 21 yıne unutmadım.
Benden bu kadar. bu surec ıcerısınde baska Bır kızla Hiç Aşk YAŞAMADIM arkdaşlık kurmadım.
|