İlginç Anlar :D:D
Hepinizin bilerek yada bilmeyerek yaptığı komik sayılcak bazı alışkanlıkları vardır.. Bende çok var, mesela ben;
*Koyu bi fenerbahçeli olarak, en son Gs-Fb maçında da yaptığım gibi bütün Fb-Gs maçlarında iddaya girerim ama Galatasaray'ın üzerine.. Böylece fener yenilse bile ufakta olsa bi tesellim olur. (ama 5 tane gol yerseniz, hiç bi şeye yaramıyo söyliyim)
*Belediye otobüslerine bindiğimde boş yer varsa "şimdi nasıl olsa otobüs dolcak, bende sonra millete yer vermek için tekrar kalkmayım düşüncesiyle" genelde oturmam.. Ama ne hikmetse her seferindede otobüse kimse binmez, bende "bi kere oturmadık artık, oturup karizmayı çizdirmeyelim" düşüncesiyle hiç oturmam ve boş otobüsün ayakta duran tek sapı olarak ineceğim yere kadar giderim..
*Karşıdan karşıya geçeceğim zaman, park etmiş araçlardan yada kavşaktan dolayı gelen arabaları göremiyorsam ve karşımdaki ya da yanımdaki adam karşıdan karşıya geçerse "nası olsa bana çarparsa ona da çarpcak" düşüncesiyle bende geçerim.. (hayır değilim)
*Maç izlerken tuttuğum takım golü attığında ne yapıyorsam ondan sonra her atakta onu yaparım.. Bi keresinde fener ben esnerken gol atmıştı, benim ondan sonraki hallerimi siz düşünün.. ertesi gün boyunca yanaklarım ağrımıştı
*Adımın yıllarca yanlış telaffuzundan dolayı adımı soranlara önce "Ergin" derim daha sonrada "r ile yazılıyo filan diye açıklama yaparım.. Askerliğim boyunca tabur komutanı olacak embesilin bana "Tahir" demesinden sonra geçenlerde ehliyet için kaydımı yapan kız adımı sorduğunda "Ergin.. Engin değil, Ergün değil, Tahir hiç değil.." demiştim de kızın nasıl baktığını görcektiniz, deli sandı heralde beni
* Yemekte et varsa etleri hep en sona saklarım, her seferinde de, kardeşim yada annem birini götürürür..
Başka bi yerden alıntıdır arkadaşlar...
|