Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 03-07-2007, 19:02
ENİGMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ENİGMA ENİGMA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Unutulmaz Abone

Tecrübe Puanı: 117
ENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibi
ENİGMA - MSN üzeri Mesaj gönder ENİGMA - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Microsoft virüste sınfta kaldı

Merkezi Avusturya'da bulunan AV Comparatives adlı bağımsız bir kuruluş tarafından yapılan testte, Microsoft'un OneCare güvenlik yazılımı, 17 anti-virüs programı arasında tek başarısız olan yazılım olarak dikkati çekti. Test sırasında, Microsoft'un güvenlik yazılımı, 500 bin virüsün sadece yüzde 82,4'ünü tespit edebildi.

Virüs, solucan, sülük, arka kapı veya truvalı gibi çok çeşitli kötü niyetli programları 3 ayda bir test eden AV Comparatives'in son testinde, 14 anti-virüs programı en iyi ve iyi, 2'si geçer ve OneCare de başarısız not aldı.

Microsoft'tan bir yetkiliyse öncelikle bu testin metodolojisi ve sonuçlarını yakından incelediklerini ve bulgularını Windows Live OneCare'in sonraki testlerde daha iyi olması için değerlendireceklerini belirtirken, ürünlerinin Amerikan ICSA Laboratuvarları ve West Point Checkpoint sisteminden sertifikalı olduğunu anımsattı.