Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 04-26-2007, 18:51
ENİGMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ENİGMA ENİGMA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Unutulmaz Abone

Tecrübe Puanı: 117
ENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibiENİGMA Tam Yönetim Adamı gibi
ENİGMA - MSN üzeri Mesaj gönder ENİGMA - YAHOO üzeri Mesaj gönder

"Aşk nedir?" sorusuna herkesin farklı bir cevabı olcaktır.Tabikide bunda tecrübelerimizinde çok büyük etkisi olacaktır.Eğer güzel şeyler yaşamışsak tabikide olumlu şeyler söyleyeceğiz kötü şeyler yaşamışsakta tam tersi.Aşkın süresinin ne kadar sürdüğünü tam olarak tamin edilemez.Hani aşkın olup olmadığıda ayrı konu.Siz deva ettiği kadar ilişkinize devam edin ne zaman ki baktınız iş çığırından çıktı bazı şeyler size zarar vermeye çalıştı.O zaman herkes kendi yoluna.Bana sorarsanız arkadaşlar fazla ayrıntılara girmeyin.Bazı konulara yüzeysel bakın derine inmeyinSize bir ilişki zarar veriyorsa veya bir gün iyi bir gün kötü gidiyorsa ayrılık vakti gelmiş demektir.İlişkinizi bitirmeniz sizin açınızdan daha faydalı olacaktır.Her şeyin zevkini çıkarın.Hayat yaşamasını bilirseniz her zaman güzeldir.Siz yeterki yaşamasını bilin:P