Konu: Concept CS
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 04-29-2007, 13:30
Julio_Iglesias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Julio_Iglesias Julio_Iglesias isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||

Tecrübe Puanı: 3756
Julio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site Yöneticisi
Julio_Iglesias - MSN üzeri Mesaj gönder
Thumbs up Concept CS

BMW 20 sene önce ilk M5’i ürettiğinde yeni bir otomobil sınıfı yaratmıştı. Firma aynı gelenek ile 4 kapılı bir Gran Turismo konsepti geliştiryor.
Konsept otomobil CS konveks ve konkav çizgilerden oluşan gövdesi ile modern ve sofistike bir yüzeye sahip.
Yeni nesil 7 serisi üzerine kurulan araç 510 santim boyunda 198 santim genişliğinde ve 137 santim yüksekliğinde. Firma CS’nin düşük ağırlık merkezine ve uzun bir dingil mesafesine sahip olmasına özellikle dikkat etmiş.
BMW, Mercedes CLS’den daha büyük olan CS ile Porsche ve Aston Martin’in bulunduğu “Gran Turismo” sınıfını hedef almış.
Firma, hem şık hem de agresif çizgilere sahip CS’nin teknik verileri konusunda açıklama yapmadı. Ancak M5 de kullanılan V10 motora 2 silindir ilave edilerek, 12 silindirli 6 litrelik bir güç kaynağı kullanılması da ihtimaller arasında. Birisi M8 mi dedi?