Barış Akarsu'ya Ziyaretçi Akını
Barış Akarsu'nun Geçirdiği Trafik Kazası Sonrası Yoğun Bakıma Alındığı Özel Bodrum Hastanesi, Ünlü İsimlerin ve Şarkıcının Sevenlerinin Akınına Uğradı.
Barış Akarsu'nun geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma alındığı Özel Bodrum Hastanesi, ünlü isimlerin ve şarkıcının sevenlerinin akınına uğradı. Şarkıcıyı RTÜK Başkanı Zahid Akman, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Muğla Valisi Temel Koçaklar, İl Emniyet Müdürü ve çok sayıda seveni ziyaret etti. Bu arada hastanede bulunan sanatçının dizideki rol arkadaşı Merve Sevi, "Onun kalkacağına inanıyorum, aramıza döneceğine inanıyorum" dedi.
Barış Akarsu'nun doktorlarıyla görüşen RTÜK Başkanı Akman, hastane çıkışında olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Doktorları yarın yeniden bir tomografi çekmeyi düşünüyorlar. Dua etmek gerekiyor. Tabii bugünden yarına bir anda sorunun çözülmesini beklemek zor. Uzun süreli bir tedavi olabilir. O nedenle sevenlerinin, yakınlarının uzun bir maratona kendilerini hazırlamaları lazım. Genç olması, hayat dolu olması tedavisini olumlu etkileyen unsur. Sağlığına kavuşacağına inanıyorum. Temenni ediyorum,
dua ediyorum" ºeklinde konuºtu.
Ünlü ºovmen Mehmet Ali Erbil ise eºi Tu?ba Erbil ile birlikte geldi?i hastanede, "Allah yardımcısı olsun. 24 saati atlatmış ama bundan sonrası da önemli. Hastanede hayata döndürmüşler. Sevenleri dua etsin" açıklamasında bulundu.
Öte yandan olayı duyar duymaz hastaneye koşan Barış Akarsu'nun rol arkadaº? Merve Sevi, gündüz de hastaneden ayr?lmad?. A?lamaktan bitkin düºen oyuncu, bir ara kald??? oteline gidip, k?sa bir istirahat?n ard?ndan yeniden hastaneye döndü. ?yi bir haber ald?klar?nda bas?n mensuplar?yla paylaºacaklar?n? belirten Sevi, "Solunum kendi kendine olmaya baºlam?º. Çok kuvvetlidir benim arkadaº?m. Ben onu buradan ç?karken görece?im" ºeklinde konuºtu. Geçti?imiz y?l bir reklam filminde Akarsu'nun içinde
bulunduğu otomobilin 8 takla attığı sahneyi çektiklerini ifade eden Sevi, "O zaman da yine doğum günüydü. Bu kez gerçeği oldu. İyi olacağına inanıyorum. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum" dedi.
Haberler.com
|