Tekil Mesaj gösterimi
  #25 (permalink)  
Alt 07-05-2007, 09:57
Julio_Iglesias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Julio_Iglesias Julio_Iglesias isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||

Tecrübe Puanı: 3756
Julio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site Yöneticisi
Julio_Iglesias - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Barış Akarsu Hayatını Kaybetti

Barış Akarsu Hayatını Kaybetti

Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Özel Bodrum Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde Tedavi Altına Alınan Barış Akarsu, Saat 23.10 Sıralarında Hayatını Kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahı Operatör Dr. Abdullah Servet, Konuya İlişkin Yaptığı Açıklamada, "Üzülerek Belirtiyorum Ki Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Hastanemizde Tedavi Altına Alınan Barış Akarsu'yu Kaybe...

Geçirdiği trafik kazası sonrasında Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Barış Akarsu, saat 23.10 sıralarında hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahı Operatör Dr. Abdullah Servet, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Üzülerek belirtiyorum ki geçirdiği trafik kazası sonrasında hastanemizde tedavi altına alınan Barış Akarsu'yu kaybettik" dedi. Bu açıklamayla birlikte hastane önünde bekleyen Akarsu'nun sevenleri ve yakınları

gözyaşlarına boğuldu. Akarsu'nun bazı sevenlerinin baygınlık geçirdiği gözlenirken, sevenleri ölüm haberiyle birlikte hastane bahçesini doldurdu.

Bu arada Barış Akarsu'nun ölümü ile ilgili açıklama öncesinde çıkan söylentiler nedeniyle hastanenin Acil Servis giriş kapısında yığılmalar oldu. Barış Akarsu'nun sevenleri "Hayır Barış ölmedi" diyerek, birbirlerini teselli ederken, yetkili ağızdan gelen ölüm haberi, hastane önünde bekleyenleri yasa boğdu.

(OU-KK-KK-Y) (İhlas Haber Ajansı) 05.07.2007