Barış Akarsu Hayatını Kaybetti
Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Özel Bodrum Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde Tedavi Altına Alınan
Barış Akarsu, Saat 23.10 Sıralarında Hayatını Kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahı Operatör Dr. Abdullah Servet, Konuya İlişkin Yaptığı Açıklamada, "Üzülerek Belirtiyorum Ki Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Hastanemizde Tedavi Altına Alınan
Barış Akarsu'yu Kaybe...
Geçirdiği trafik kazası sonrasında Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan
Barış Akarsu, saat 23.10 sıralarında hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahı Operatör Dr. Abdullah Servet, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Üzülerek belirtiyorum ki geçirdiği trafik kazası sonrasında hastanemizde tedavi altına alınan
Barış Akarsu'yu kaybettik" dedi. Bu açıklamayla birlikte hastane önünde bekleyen Akarsu'nun sevenleri ve yakınları
gözyaşlarına boğuldu. Akarsu'nun bazı sevenlerinin baygınlık geçirdiği gözlenirken, sevenleri ölüm haberiyle birlikte hastane bahçesini doldurdu.
Bu arada
Barış Akarsu'nun ölümü ile ilgili açıklama öncesinde çıkan söylentiler nedeniyle hastanenin Acil Servis giriş kapısında yığılmalar oldu.
Barış Akarsu'nun sevenleri "Hayır Barış ölmedi" diyerek, birbirlerini teselli ederken, yetkili ağızdan gelen ölüm haberi, hastane önünde bekleyenleri yasa boğdu.
(OU-KK-KK-Y)
(İhlas Haber Ajansı) 05.07.2007