Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09-01-2007, 11:35
aGah_Gitar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aGah_Gitar aGah_Gitar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Abone

Tecrübe Puanı: 0
aGah_Gitar Paylaşmaya Yeni Başlamış
Standart Görüntülü Gitar Eğitimi (DVD-CD) + Gitar Kitabı

Herkese Selamlar Gitar sever arkadaşlarım. Bugüne kadar kendiniz denediniz olmadı, kursa gittiniz olmadı bir türlü gitar çalmaya başlayamadınız. Gitar Eğitim Seti ile bugünden sonra hepiniz gitar çalabileceksiniz… Çalan Arkadaşlar ise kendilerini geliştirebilecekler.

Eğitim Seti Toplamda 4 parçadan oluşuyor. 2 ADET Gitar Kitabı + 1 ADET Cd + 1 ADET Görüntülü Eğitim DVD si.

Kitap içerisinde İlk Bilgiler, Gitarın Telleri, Akort, Tel Takmak, Sağ El Tutuşu, Arpej, Akorlar, Akor Geçişleri, Bareli Akorlar gibi her biri resimlerle şekillendirilmiş bilgiler bulunuyor.
Cd içerisinde yukarıda anlattığım kitabın alıştırmalarının sesleri var. Kitaptan Görerek Cd den dinleyerek daha verimli çalışmalar elde edilmesi için.

DVD içerisinde Herşey Videolarla Konu anlatımlı olarak işlenmiştir.
Akort ve Tel Takmak gibi en temel bilgilerden Akor Basışları, Ritim , Solo, Gamlar, Modlar, Parmak Alıştırmaları, Rock Metal Gamları, Arpej, Akor Cetveli (içerisinde bütün akor başışlarını gösterir) Şakılara akor koyma, Programlar (Ritim programı metronom, Akort programı Tuner) Bulunmaktadır.

Yukarıda anlattığım Eğitim Setinin Küçük Bi Bölümü içerik Zengindir Ve 5 Senelik Eğitimi Kapsar (5 sene Kursa gitseniz Bu setin içersindeki bilgileri size ancak gösterirler)
Çok hesaplı bir fiyata (1 saatlik Kurs Parasına) sadece 30 liraya Sizin Olacak.

İLETİŞİM ;

Bana PM (Özel Mesaj) 'den ulaşabilirsiniz.
<Msn Adresi vermek yasaktır>