Alıntı:
fubar35´isimli üyeden Alıntı
Selam sitede gezerken sizin forumları gordum gözüme carpan sey Lineage II di acıklama yapılmıs foruma üye olmadan likler göremezsiniz diyor üye oldum yehcanlı heycanlı cunku lineage oyunu cok severım
üye olduk foruma sımdi sira Lineage register olcam ama site hata verıyor sımdı siz insanları kandırıyorsunuz siteye yada furom üye olmadan lik göremezsiniz üye oldum helan göremiyorum herseyin basit olması isanin kolayna gelir ama aldakmak zoruna gider simdi siz üye olun dediniz olduk ee gerisi nerde bunun neden yok benim istedihim tek sey su lanet olası lineageyı girmek ve oynamak isterım ama ne register olabiliyom nede dowland yapa biliyom sorunlar cok sorular kolay ama sorunları cuzmeden bu seyelre bas vurarak birsey elde edemezsiniz benim sözum bu forumlara arkadaslar kimse yardım etmiyor bana acıklıyıcı bir sekılde Lineage II yi nerden hangi siteden ve skillleri calısan doğru bir site istiyorum problemsiz bir site warsa benim msn bu fubar_35@hotmail.com ekleyın msn den yardımcı ve nasıl gırehımı acık acık soyleyin Herkeze İyi CaLıSmalar
|
eleştirini siddetle kınıyom biz kimseyi zorla üye yapmıyoz(ayrıca sende kınıyom yazdıgın yazıyı okuda öyle yayımla) ayrıca bu lineage oyun bölümünde koysaydın iyi olurdu çünkü yeri oyun bölümü (online oyunlar )