Abonem.COM Forumları  - Müzik, Kültür Sanat, Atatürk, Sağlık, Aşk, İslam, Güvenlik, Oyun, Spor, Donanım  

Geri git   Abonem.COM Forumları - Müzik, Kültür Sanat, Atatürk, Sağlık, Aşk, İslam, Güvenlik, Oyun, Spor, Donanım > Ask ve Sevgi > Aşk > *Aşk Hikayeleri*
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 06-08-2007, 20:08
LaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
LaL LaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Normal Üye

Tecrübe Puanı: 198
LaL Forum EmektarıLaL Forum EmektarıLaL Forum EmektarıLaL Forum EmektarıLaL Forum EmektarıLaL Forum EmektarıLaL Forum EmektarıLaL Forum Emektarı

:P anLAt anLAt merak ederim ßen :P

Sürme GözLü ßöcüqüm..! kaLßimdeSin.
  #12 (permalink)  
Alt 09-23-2007, 07:54
gizemli1026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Abone

Tecrübe Puanı: 0
gizemli1026 Paylaşmaya Yeni Başlamış

slm millet benim ismim muhamemt bende 16 yasında bir iyim bende busene lise 2 . sınıfa başladım sınıfta benim önüme tatlımı tatlı bikız oturdu zaman la onu tanıdım onun iyyi biri kızoldugununanladım ismide damlay dı ah damlda ahh
sonra ben onun la konustum samimi olduk fln ben bigün kafa esti çıkma teklifi edicem dedim ve etiim:s damla söleyince bana biraz baktı ve olabilir demsiyle ben ucutum resmen am a meger okızı seven bi çok kişi varmıs :S bi gün okul çıkısı benim gözümün önünde damlaya yani aşkıma ********************enin biri çıkma teklifi etmesmii e bende orda bakmıcam ya tekme tokat girdim******************** ya sonra damla bnana çok kötü biş şekilde bagırdı neden yaptın ben sadece ne dicek die mrk etimiştimdedi ve ztn öle bişeyi ben asla o unn gibi birnden bekleme demesiyle ben yıkıldımm:S kafamı az vurmdaım:S
sonra ertesi gün okul çıkısı o genç etrafındaki hıyar züppe ve ***************leri toplayıp beni aklınca dövdürtvcek tab i hafif gözümde hasar varama önemlideil:s
ee neolcak sonra benimde arklar geldi
sonrda bi kıamet kpotu varyauf:S göz
üme 2 tane yumruk yedimama sonra kendimi kaybettiim ölümüne yaaallah destur diyerek bi girdim sonra önüme geleni indirdim ayını biri bi koydu bana bi daha kalkamadım SEVİYORUM ULEN SEVİYORUM AŞIK OLDUM O İSTERSE CANIMI MALIMI KANIMI HERŞEYİMİ VERİRİM DAMLA SENİ SEVİYORUM:P
  #13 (permalink)  
Alt 09-23-2007, 07:59
Yeni Abone

AŞK İNSANI HERŞEYDEN VAZGEÇİREBİLİO:s
  #14 (permalink)  
Alt 09-23-2007, 08:00
Yeni Abone

AŞKA İNANIN ARKDASLAR AH DAMLA AH :s
  #15 (permalink)  
Alt 11-16-2007, 06:02
YanlizlikAllahaMahsuzdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Abone

YanlizlikAllahaMahsuzdur Paylaşmaya Yeni Başlamış
YanlizlikAllahaMahsuzdur - MSN üzeri Mesaj gönder

Slm arkdaslar,Benim Adim Ilker ............bu ayin 16.11.07 gece 03 pcnin basinda can sikintisindan pc yi karisdirirken,eski bir muzigi buldum,Rastlantimi desem tesadüfmü kadermi bilmem ama bu muzik bana eski belki en güzel hatirami anlatdi.yasamis oldum en büyük mutlulugu cekdim en büyük aciyi,bende dinledikce sanki tiryakisi gibimiymis gibi dinliyomdinliyom ve dinliyom belki 100 kere belki 1000 kere 5 saat dinledim sabah 8 kadar,eski yasadim günler aklima gelmisdi,ve bu sayfaya rasladim,aylem uyurken ve ben bagirmak isderken haykirmak isderken aglamak isderken bir yere duygularimi yazamak isdedim,kendi kurdum rüyami gercek yasadim ask hikayemi.sizlere anltiyorum simdi
ben simdi 20 yasindayim,sevdim kiz ismi Sahra yari alman yari türk.ben Almanyada yasiyorum,sevdim kiz kapali islami terbiye almis birisiydi,onu bir kac kere carsida görmüsdüm,ablasiyla güzeligi cogu insanin gözünü kamasdiracak seviyede idi.neyse benim icin masslah allah sayibine bagislassin diyecek denilecek biriydi,aksam oldu ve ben yatdim,,ogüzeligi temiz yüzü rüyama girmisdi,sabah oldu etkisinde kalmisdi ama rüyadi sonucda dedim ve hayatima normal birsekilde devam etdim,ertesi gün aksama dogru.....bu PART 1/3
  #16 (permalink)  
Alt 11-16-2007, 18:31
YanlizlikAllahaMahsuzdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Abone

YanlizlikAllahaMahsuzdur Paylaşmaya Yeni Başlamış
YanlizlikAllahaMahsuzdur - MSN üzeri Mesaj gönder

Ben 20 yasinda Almanyada yasiyan biriyim,Ismim Ilker sevgimi kelimelerle ifade edemezsken buraya yazmayi tercih etdim,kimmisi Cesaret etmez anlatmayi kimmisi gerek görmez anlatmayi,ben ise korkdum,belkide bu savasi ondan kayip etdim,
ama icimde deki duygu bir bomba haline gelmisdi,her gün daha cok patlamaya Hazirlanan,bir saatli Bomba olmusdu,evet hikayem böyle basliyo 20 yasinda ilker isminde Almanyada yasiyan biriyim,cok sükür iyii - kötüyü ayira bilen biriyim,ve bir gün carsida isim vardi,bir kizi görmüsdüm kapali cok güzel temiz yüzlü biriydi,Allah sayibine bagislasin massalah dedim ama güzeligi benim aklimda bir iz birakmisdi,
o aksam olmusdu uyumaya gitdim ,ve rüyamda onu gördüm o güzel temiz surati,sabah olmusdu etkisinde kalmisdim ama rüyadi sonucda diyerek hayata normal bir sekilde devam ediyodum.aradan bir hafta gecmisdi ben ehliyet okulunda terminim vardi ve pratik dersi almaya gitdim okula,ve arabaya bindim sürmeye baslamisdim yan koltukda ögretmenim,arka koltukda ise o kiz........shok olmusdum
yola bakacama kiza dalmisdim aynadan bakip durdum az kalsin arabaya carpiyodum,o an anladimki oda ayni okulda ehliyet yapiodu,ben sevincden ucmusdum bir daha görebildim diye,ve ehliyet sinifina geri dönmüsdük,dersden sonra ordan evlere gitmek icin,okul biraz sehir disinda oldugundan otobüsle gidip geliyodum,tabiki oda bekliyodu otobüsü benim gibi,ehliyet konusu ile baslmisdim konusmaya dilim titriyodu,bacaklarim titriyodu güzeligi beni korkutmusdu,bana ne oldunu sorunca titriyosun demisdi,bende havadandir dedim sogukya ondandir demisdim,=) oda gülerek eminmisin demisdi bende evet demisdim kalin giyin hastalanma demessi beni bayiltacak sekilde sevindirmisdi,bir KIZIN beni düsünmessi benim icin yeni bir tercubedidi,benim cok kiz arkdasim olmusdu bana bu duygularimin yaninda onlar hicdi,neyse baya sohbet etdik tanisdik ve isminin Sahra oldunu ögrendim,ve bu böyle devam etdi. beraber otobüs duraginda konusmalar okula gidip gelirken okulda karsilikli yardimlasma,sakalasma benim icin rüya olmusdu,onun gülmessi benim kalbimde gül acmasi gibi biseydi,anlatilmaz yasanir derim.2 ay gecmisdi ve baya tanimisdik birbirimizi,Arkadas olmusduk,ve bir gün cesaret ederek hafta sonu ne yapioyorsun diye sormusdum, restoranta davet etmisdim oda olmaz aksamlari cikamam demisdi,bende israr edince bakmam lazim demisdi, bana tel nr ver cikabilirsem ararrim seni demisdi bende tamam demisdim tabi
sabirsizlikla bekliyom ve msj gelmisdiki
saat 21.00 da olurmu diye
=) benim icin büyük bir mululuk du,hemen kabul etmisdim,ve yemege gitmisdik cok Muhabbet etdik birbirimizi iyi tanimisdik,baya özel hayatini ögrenmeye baslamisdim,baya problemli hayata sayip oldunu ögrenmisdim ,anne si bide babasi ayri yasiyodu,ben buna normal Arkdaslik duygusu olmadini anlamisdim artik,böyle devam etdi cok bulusduk konusduk, ben ama hic acilamadim,bana güveni okadar cokduki kardesleriyle konusmadi seyleri bana anlatirdi,bana güvendi icin cok mutluydum,ama herseye ragmen acilamazdim,eger kabul etmezse benden soguyacandan korkmusdum,böyle devam etdi 6 ay artik kendimi hazirlamisdim,söylicekdim;ama Evlenemeyi Teklif edecekdim,o evet derse ayleme onu isdetecekdim,ama ne yazikki okadar Cesaretli dildim,diyemedim
Arkadasligimiz okadar temizdiki gözlerine bakmak bile isdemiyodum,konusurken korkuyodum............
güzeligi beni deli edeceginden sevgimin tozunu artircagndan,cok güzel günler yasamisdim,Bir gün demisdi bulusdumuzda:sizin Binayi gösdersene merak etdim demisdi,bende tabi olur diyerek gösdermisdim ,ama birinin görmesinden korkmusdum gel evin arkasindaki parka gidek orda oturak demisdim,salingaca binmisdi,salarmisin diye sorunca cok sevindim mutlu oldum,tabiki benim icin rüyadi kisa olmassina ragmen o dakgalari hic biseye deyismezdim deyismemde,salarken filimler aklima gelmisdi,bu ask olsa gerek diyerek saliyodum,sonra sen baya gücülüsün hizli saliyon demessi,benim elimi tutmassi,ellerin baya büyükmüs demesi =) benim o an sanki gökden inermis gibi duygulara kapilmam saglamisdi,=) evet artik evlenecegim kisi bu olmali dedim, ve söyliyecekdim, ama onun üzerine cok kötü seyler duymusdum,bu beni param parca etmisdi,hayallerim bölünmüsdü,seviyodum ama,ne yapayim,dedim düsündüm durdum teyzelerime anlatmisdim,teyzemde kizi taniyodu,oglum ondan sana hanim olmaz demessi beni parcalamisdi..............
inanmak isdemiyodum ,ama sormak hic isdemiyodum daha duygularimi anlatamamisken bunlari sormak cok zordu,hayatinda 3 kisile cikdini ögremisdim ,oda sehrin en pis insanlariyla......belki bi öpüsmeydi en büyük tercubessi ama adi heryerde aniliyodu,cok temiz iyi niyetli biriydi ama ben bunu nasil kabullenecekdim,o soru vardi kafamda NASIL KABULENECEM,seven herseye katlanir derler ya,bende öylemi yapmaliyim diye kara kara düsünmeye baslamisdim,........
ama esas Engeli daha asamamisdim bile,ona acilamamisdim,aradan bir ay gecdi o arada gine arkdaslimiz devam etdi,ama benim icim karisik 100 tane soru dolasiyor,ve tüm sorulari bir kenara gömdüm ve cesaretimi toplayip ona acildim,
oda bana sen gercekden cok iyi birisisin,seni cok seviyom ama arkdas olarak ,her problemimde yanimda oldun seni arkdas olarak kayip etmek isdemem demisdi.benim gözlerim dolmusdu,ve ben sevdim kisiyle arkdas olamam dedim cünkü biliyodu artik onu sevdimi,ve arkdasligi orda bitirdim,..........onunda gözleri doldu en son sözün bumu dedi,bende evet dedim, oda insallah ne sen nede ben pisman olururuz dedi ve kalkdi gitdi.ben parcalandim sanki dünyam karardi...................isin öbür kismi ise,benim bilmedim (beni ablasina cok anlatmismis,ilk defa bir erkeye güvenmeye basladini ve ilke deva güvenerek duygularini adim adim kurdunu,3 cikdigi erkek ise bunun safligini kulanip asik etdirip birakmassi,bunu korkutmusdu sevmekden erkeklerden,bunu ben sonradan ögrenmisdim,ama erkeklere olan korkusu tedirginligi
bunlari bana aciklamasina engel olmusdu,ben herseyini silmisdim fotoralarini yakmisdim........yikilmisdim acikcasi.aradan 3 ay gecmisdi....o o problemli hayatinda o zor günlerde ona basdon tutanacagi dal aramisdi,ama ben yokdum,hayal kirikligi yasiyodum,onu 3 ay sonra birdaha görmüsdüm,ilk gün gibi yaram acimisdi,sirf yaramin üsdü,kabulamisdi o 3-4 ayda,onu gine görünce sanki bir bicakla o kabugu koparmis gibi oldum, bana bakdi uzun uzun bakdi,bende bakmisdim ama bitmisdi, aklimdan hala cikmiyodu gecirdimiz günleri anlatsam buraya sigdiramam, duygularim kelimelerle anlatilmazdi,aradan 7 ay gecmisdi onu birdaha görmüsdüm,carsida busever ne o dayanabilmisdi nede ben birbirimizin üsdüne gelerek slm lasdik,konusduk ama onun acelesi olmasindan dolayi,ertesi gün bir cafe bulusmaya karar vermisdik uzu uzun konusmak icin,ertesi gün oldu......ben sanki hikayem yeniden baslarmis gibi bir hisse kapildim,cafede 3 saat konusduk,cok mutluydu neler var neler yok anlat diye sormusdum,oda vallaha ne olsun ya diyerek gülümsemisdi,=)............evleniyom diyerek takilmisdi yok canim dedim,
oda saka saka dedi
bende böyle saka olurmu dedim bende,oda gercek ama evleniyom dedi, kiminle dedim sokdayim ben,oda anlatdi bana bununla böyle biriyle diye,ben birdaha yikilmisdim,ama busever sonsuza kadar ,hadi ya cok sevindim dedim agladi aglicam yani o duruma gelmisdim,allah mesut etsin dedim,oda seninle tanisdirmak isdiyom demisdi,bende tabi olur demisdim,ama inanilmaz mutsuzdum sanki busever acikli bir ask senaryosunda yer alan bir artistdim,kendimi öyle hissetiyodum,Kader dedim yoksa isin icinden cikmanin imkani yokdu,Allahim bana sabir kuvvet ver,onu unutmama, diye cok dua etmisdim,
aradan simdi 1,5 yil gecdi unutmak imkanzsiz ama devam etmek imkansiz dil, hayat devam ediyo,1 senedir hic görmedim ama benim onunla iletisim kesdiyim 6 ay sirasinda cok temiz bir genc onu gönlünü fet etmeye basarmisdi,ona basamak olmusdu korkmamisdi sevgiyle bogusmayi,ben ise kacdim basa cikamamisdim duygularimla,
.....................ona cok ama cokMUTLU yillar diliyorum hala,ben genel olarak cok fedakar insanim,baskalarin mutlugu icin kendimden bir an düsünmeden vaz gecerim,o Onunla Mutlu olacaksa,allah ayirmassin onlari derim,.....................ama ben sunu ögrendimki insan sevdi kizi nefsi icin kendi icin severse,sirf Mahser gününe kadar sever yalan olur,ama insan sevdi kisiyi Allah icin severse Allahdan diyip severse ,o sevgi Cennete bile devam eder Allahin Sevgisiyle bunuda ögrendim.
buraya kadar okuyup zahmet edenlere tsk ederim Allah razi olsun, türkce yazmam pek iyi dil kusura bakmayin. Allaha herkeze sevmeyi nasip etsin. Allaha emanet ol . ........YANLIZLIK SIRF ALLAHA MAHSUZDUR
  #17 (permalink)  
Alt 12-20-2007, 14:43
haten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Abone

haten Paylaşmaya Yeni Başlamış

heralde aşık olmayan kımse yok benımde bi aşk hıkayem var tabıkıde ama acı sonla bıtıyor onun ıcın anlatmama gerek yok herkezın mutlu olmasını dılerım ınsallah bede yakalarım o mutlulugu . kadir senın aşk hıkayenı sankı bı roman okuyomuş gıbı okudum ınan paylastıgın ıcın sagol .
  #18 (permalink)  
Alt 02-18-2008, 13:33
kelebegim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevimli Abone

kelebegim Paylaşmaya Yeni Başlamış

sen halen aynı sekılde onumu dusunuyorsun bunun adını ben bılıyorum ıcınde ukde kalmış o kız senın,ıstedıgın kavusamadıgın bıseyı cok arzularsın ya ıste senın durumun o,aynı seyler benım basıma geldı bak apartmanda bı cocuk var kac senedır halen benı soruyormuş suan nışan arıfesındeyım bıle bıle soruyo sevdıgınden oldugunu sanmıyorum elde edemedıgı ıcın,emın olki bu boyle ılerde ne *************************mısım dıceksın kadır.
  #19 (permalink)  
Alt 02-18-2008, 19:00
Julio_Iglesias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||

Tecrübe Puanı: 3756
Julio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site Yöneticisi
Julio_Iglesias - MSN üzeri Mesaj gönder

Aşk'ın ilk devresi bitti yani ayşe ile olanı bitti 2 sene oluyor nerdeyse... Herneyse yaşadıklarım geride kaldi cok güzel yaşam dersleri aldim. Aşk'ın ikinci devresi evlilik ile sonuclanacak ama ne zaman karsima asik olacağim bi kiz cikar bilinmez

#20 (permalink)  
Alt 10-13-2008, 23:08
atiqem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Abone

atiqem Paylaşmaya Yeni Başlamış

ne ilk nede son aşkım hepsi özeldir hayatıma giren her erkeğe saygım var bitsede hepsinin yeri ayrıdır..bende
ama biri varki (şuan hayatımda ama ....)boşver anlatmıcam

aŞka ve aşıklara SAYGILAR

Seçenekler
Stil