![]() |
|
||||
|
Evet işte benim hikayem... Adım kadir. 20 yaşındayım bundan yaklasık bi 3-4 sene evvel, Mahallemizde oturan Ayşe isminde tatlı bir kız vardı. İlk olarak kendisini normal arkadaş olarak görüyordum zaman gectikce hersey ilerledi benim ona olan ilgimde herneyse ben bir gün buna sordum erkek arkadasın varmi diye oda var dedi.. herneyse ben 1 yil kadar buna uzaktan pek yakın davranmadım o süre icersinde ben cok kıza teklif ettim bana edilen teklifler de oldu ama ya ben beğenmedim ya karşımdaki beğenmedi yada onun gibi bişi iste... Aradan 1 yıl kadar zaman gecti ben buna tekrar soyledim, yine bana erkek arkadasının oldugunu söyledi. Bende buna iyicene abayı yaktım yani günler gecti ben buna aşk mesajları falan yollamaya basladim düsüncelerimi yillardir neler hissettiklerimi yazdım.. Ayşe(16 yaşında) bana herhangi birşey soylemedi herneyse bir gün hattini sevgilisi ile değistirmis bende bilmiyorum aksam yine aşk mesajı attım.Bir baktim beni ariyor herneyse açtım baktım. Erkek cikti bitane sen kimsin falan dedi.. Ben dogal olarak korktum cünkü hayatimda ilk aşık oldugum ve ilk çıkacagım kızdı Ayşe.. Ben kapattim telefonu ertesi gün arkadaşımı aradım geldi beraber bekledik cocuk gene aradi. ben arkadasa verdim oda iste konustu sert tavırla falan. ben sonucu bekliyorum bi yerden titriyorum . Herneyse cocuk dedi arkadasa kiz kimi secerse o kalsin diğeri s... gitsin dedi. bende kabul ettim. Onun ardından Ayşe'ye söyledim böyle böyle diye ayşe'ye dedim sen simdi en büyük karari vercen dedim ya sen onu seciceksin hayatina devam ediceksin ben s... gidicem ya sen beni seciceksin o seni birakcak. Sana 3 gün süre dedim. Ama büyük bir ihtimalle onu secersin cünkü benimle pek bir bilrlikteligin yok dedim 1 yildir onunla cikiyorsun dedim oda söyle dedi nerden biliyorsun belki seni secerim 10 yillik arkadasim icin 1 yillik sevgilimimi seciyim dedi. 3 gün sonra ben bunu aradım kararın ne dedim oda söyledi 1 hafta boyunca beni aramaz ise iş bitmiştir dedi. bende dedim ya ararsa o zamanda iş bitmiştir dedi. Beni sectiginin farkına varmistim. sevindim. Ertesi gün aradim iste gel biraz konusalim gezelim dedim oda isim var aksam görsüz mahallede dedi bende tamam. dedim. Ben mahalleye gittim aksam konusuyoruz yaz zamani birde havalar iyi.. arkadaslar falan var.. bu nerden cikardiysa ben seni arkadaşım dostum olarak görüyorum seninle cıkamam dedi ben kafayi yedim ne alaka falan.. Herneyse ben yengec burcuyum duygusalimdir.. Agladim sinirimden falan.. o halen sen benim arkadasimsin diyor bana. ben iyice kafayi yedim hatirladigima göre mahallede iki üc aracin yan aynalartini sinirimden kırdım.. Arkadaşlar sakinleştirdi beni işte.. Herneyse bir deniyelim dedim sonra karar veririz birlikte olup olamiyacağimizi dedim oda kabul etti herneyse bir gün gecti. bu ben dedmlerin yanina gidiyorum dedi.. Denizli'nin bir ilçesi.. Bende tamam dedim yaklasik 20 gün falan bununla sadece telefondan görüstük.. Yani benim ona aşık oldugumu mahallede bilmeyen yoktu ailesi de zaten kesin fark etmistir yada biri kesin olarak söylemistir. Mahallede kapıcının cocuklari bile biliyordu benim onu ne kadar sevdiğimi aşık oldugumu... Herneyse mesela ben bi gün telefonu evde unuturum ariyamam oda teyzesine söylermis niye armaadi falan habire telefona bakarmis bende öyle telefonu biyerde unuttugum zaman acaba aradi mi msj cektimi deli divane olurdum.. Herneyse bir gün ayşe dedi ben dügüne gitcem tanidigin dügünü var burda dedi bende tamam görüsüz sonra dedim bu olaylarin hepsi cep telefonundan gerceklesiyor... Bu dügüne gitti bende o aksam artik kadermi rastlantimi baska seymi bilmiyorum. bende o gün babamin arkadasinin dügnü vardi oraya gittik. Ben hemen msj cektim kadere bak bende su an dügündeyim sende dügündesin dedim. Oda ardindan msj cekti.. "Ayşe : Eğer bir gün ikimiz ayni dügünde bulunursak bilki o bizim düğünümüzdür canım. " 'dedi. Ben sevincten ne oldugunu anlamadim herneyse o gün oyle gecti ben ertesi gün ariyorum öğlen yok telefonu acan 2 gün durmadan aradim telefonu acan yok ben deli oldum.. Herneyse teyzesi acti bir gün ayşe bakkala gitti dedi.. bir daha aradim ayşe disarda simdi dedi.. Ben deli oldum acaba yanlis biismi yaptim diye düsünüp durdum herneyse ben habire aradim 100lerce cagri msj attim. En sonunda Ayşe kardeşi ile gitmisti. Bende gittim annesine sordum Ayşe'ler nerde oda dedi amcasi onu fethiyeye götürmüs ben telefonunu aradigimda acmiyor dedim oda telefonunu dedesigilde birakmis dedi.. Benim icim bi rahat oldu biraz sonra telefonu yollamislar Ayşenin yanina bende hemen aradim amca kızı cikti ayşe seninle konusmak istemiyor dedi bende neden dedim bilmiyorum dedi nerde osimdi dedim oda yanimda ama seninle konuısmicakmis dedim herneyse ben buna hyine msjlar yagdiriyorum... Bir gün arkadaşlarda Denizli'de bizim konservatuarin Rock Grubu vardi onu dinlemeye gittik. o sirada ayşe aradi.. bende merak ettim aradim cok ses oldugu icin sonra ariyacağimi söyledim iste ben bi kac gün sonra gelicem dedi bana bende tamam dedim.. geldiginde konusuruz dedim oda dedi belli olmaz belki hiç konusmayiz dedi tasiniyoruz dedi. Bende hemen evlerine gittim bi baktim taşınmaya baslamislar yaklasik bi 100 -200 m ilerde bi yere tasiniyorlar... Herneyse ben ilk gün yardim ettim 2. gün yine yardim ettim. 3.gün bi baktim esyalari eski evden aldik bi baktim ayşe yeni evlerinde direk bi rahat 1-2 dk bakismişizdir... Ben sevincten ne yapcagimi sasirdim.. O gün iste yardim ettim onlara gece saat 11 mi ne idi yemek yedik onlarla benim gözüm sadece ayşe de idi ben ayşeye bakiyorum o bana arada ba kiyordu... Babasi ne bakiyon len kıza dese zicktik herneyse yemek yedik toparlandik babasi disari cikti ben ayse kardesi kaldik bu arada kardeşi bizim birlikte olmamimizi benden cok istiyordu diyormus duyduguma göre abla kadir abi den baskasi olmaz yoksa döverm falan diyormus Annesine dedim benim bi sevdiğim var beni cok üzüyor dedim oda dedi o kiz cok safmis dedi ayşede yanımızda bana baktı öyle dimdik.. sonra bende dedim yok oyle değildir o dedim.. Ayşe'de anne o saf dedigin kiz benim dedi cok güzel günlerdi herneyse saatler ilerlemis saat gecenin 1.30 ve ben halen onlarin evindeyim babama da dedim biz pamukkaledeyiz arkadaslarla gec döncez ordanda yırttık... Ben ayşe ile birlikte oturdum saatlerce yardım ettim.. Herneyse o gün gece tam gidiyordum. apartmanin girisini bilmiyorum arka kapidan girmistik esyalari daha kolay tasimak içinkardeşide bilmiyormus yada bilmiyor gibi yapti Ayşe'de sen göster dedi ben herneyse kardeşi ben ayşe tam geldik apartmanin icindeyiz. ben kardeşi ile tokalastim. Sonra ayşeyi öptüm yanak yanaga idi ama ben direk yanagindan Mucux Diye öptüm tam gidiyordu sen beni öpmicenmi demistim oda bicik öptü 3 gün hic o yüzümü yikamadigimi hatirliyorum ama sonradan keske beni öpmeseydi dedim ben başlangic opcugu olarak tahmin etmistim megerse ayrilik öpücüymüş... Ondan sonra 1 ay kadar benim msjlarima ne cagri ne msj atti. Ben dedim artik ayri kalmaktansa kisa bir süreligine arkadas kalirim daha iyi dedim. Msj cektim sen ne zaman istersen seninle sevgili olurum dedim. şimdi arkadaşınım dostunum dedim. Ayşe'de direk bana msj cekti... ne yapiyorsun falan diye oyle iste ...Sonra bir kac kere daha görüstük halen de görüsüyoruz nadir olsada ama onun yaninda iken elim ayagim karisiyor ne yapcgimi sasiriyorum. Halen aklımda ama bu olaylar sırasında yaşamadıgım kötü olay kalmadi valla... İntihar etmeyi denedim bi kac kere bunalima girdim depresyona girdim hiç bir sorunum yoktu binbir türlü sorunum oldu.. Psikolojim halen bozuk onu unut diyor sana zarar veriyor diyorlar ama ben unutcak gibi değilim... unutmaya calisiyorum rüyama giriyor. Bugün yine rüyama girdi.. Bende gene uctum... Arkadaşı aradim 1 saat dertleştim biraz iyi geldi ama nasil unutcam anlamiyorum..O benim ilk aşkım.. Platonik te olsa o benim ilk sevdiğim ilk aşık oldugum ilk elini ilk gözlerine baktigim kizdi.. Beni öpen ve benim ilk öptügüm kizdi.. Hep ilkleri yaşattı... Onu kazanmak istiyorum.. Bunu bütün herkesle dertlesirim ben buraya kadar okuduysaniz gercekten teşekkür ederim.. Söylemek istediğiniz herhangi birşey olursa yorumlarınızı bekliyorum.. Acaba Aşk bumu yoksa Aşk Diye birşey varmi yokmu süpheler icindeyim belki sadece kendimi aldatiyorum asigim diye belki gercekten aşığım bunu bir türlü cozemedim... Sizinde vardır mutlaka bir aşk hikayeniz... |
|
||||
|
Kadir kardes anlattıkların beni çok etkiledi Kızla gerçekten çok güzel şeyler yaşamışsın.Senide baya bi etkilemiş anlattıklarına göre.Nede olsa ilkler unutulmuyor![]() Bu arada sevdiğin kız için yaptıkların için seni kutlarım![]() ![]() O kız senin kadar seveni zor bulur.Zaten sonradan bunun farkına varırlar ama herşey için çok geçtir Benimde bir hikayem var ama boşverin...![]() Anlatmaya değmez...!Herkesin benimle aynı görüşü benimsemesini beklemiyorum.Benim şuana kadarki yaşantımda anladığım şey:Hayatı zamanında ve çok güzel bir şekilde yaşayacaksın.Eğer birini sevdiğin zaman hiçbir zaman çizgiyi aşmayacaksın Yani her ne kadar birini sevsende kendini kaptırmayacaksın.Karşı cinsle tabikide birşeyler yaşayacaksın ama bu sana zarar vermemeli hiçbir zaman.Dedimya hayatı en güzel şekilde yaşayacaksın nede olsa insanoğlu dünyaya 2 kez gelmiyor Belki karamsar olduğu düşünenler olabilir ama benim bu karşılıklı ilişkilerde anladığım tek şey tadını çıkarın yaşayın ama kaptırmayın sonra sizi ben bile kurtaramam Tabi size aşka küsün demiyorum daima kalbinizde ona bir yer bırakın.Bide eğer gerçekten aşık olacaksanız.Evleneceğiniz kişiye aşık olun.En iyisi bu...!![]() ![]() |
|
||||
|
Öncelikle arkadaşımız Kadir'e Teşekkür ederim. 1.Aşk Hikayem:Adım yusuf 9 yaşındayım İlk okul 3. sınıfa gidiyorum,sınıf arkdaşlarımdan Çağla'ya aşığım deli gibi seviyorum... 11 yaşındayım hiç unutmam çağla hasta olmuştu ve okula gelmemişti,Öğretmenimiz Mustafa sordu:Çağlanın durumu nasıl hiç gidip soran varmı diye? Tabi kimsede ses yok Kimse sormamış Çağla'nın durumunu Öğlen arası oldu hemen babamın çalıştığı işyerine gittim ve olayı anlattım.Ve falan yere gidip bır kutu şeker almamı soyledı bende gittim Bir kutu şekeri aldım doğru Çağla'nın evine gittim.Kapıyı ablası açtı,Çagla'yı görmeye geldım dedım. Şansa Hastahane'ye gitmiş.İçeri davet etti girmedim.Daha sonra bir Bayram evlerıne gıttım yıne ablası cıktı ama benı tanıdı ve yine içeri çagırdı ben yıne gırmedım.Tabi bu arada yıne aşkımı soyleyemeden Kapandı gitti. 2.Aşk Hikayem:Adım yusuf 17 yasındayım.Lise 2'ye gidiyorum kadir arkadaşımın hikayesi gibi Ayşegül adında bir arkdaşım vardı ama Normal bir arkadaşlık'tı Hiç aklımdan geçmezdi ona karşı bi Aşk sevgimin olacagını.Ve aradan bir yıl geçti yas 18 ben ayşegüle kendimi kaptırdım ve AŞIK oldum.Aşkımı biraz olsa bile ona belli ettirdim ama o karşılık vermedı bu boyle hep surdu.... yas 19 okul bitti ama sevgim devam ediyor baska arkdaşları araya sokarak aramı yapmalarını ıstedım olmadı hep kabul etmedi.Yıl 14/09/2006 24 Günlük askerim yıne baska arkadasları araya sokarak onunla gorusmemı saglamaları soyledım ve kabul ettı.Bırgun sorna Eğitim alanındayım eğitim alıyoruz komutan2ın yanına gıderek izin istedim saolsun oda verdı.Hemen telefon kulubesıne gıttım ve evine telefon açtım,telefonu Ayşegül kaldırdı Hoş Beş muhabbet ettık Aşkımı İlk defa telefonda kendıne soyledım ve bana unutmadın mı dedı bende unutsaydım aramazdım dedım.konuşmamız sona ererken bana soylemek ıstedıgın bırsey varmı dedim.Yok dedi seni daha sonra tekrar arayabılırmıyım dedım...Oda tatlı bır dılle Aramassan ıyı edersin dedi.Ve orda kaldı şimdi yaş 21 yıne unutmadım. Benden bu kadar. bu surec ıcerısınde baska Bır kızla Hiç Aşk YAŞAMADIM arkdaşlık kurmadım. |
|
||||
|
Evet, Herkesin aşk acısı dinmek bilmiyor. Peki başka arkadaşlarımızın mutlu sonla biten aşk hikayeleri yokmu ? Yoksa Aşk hikayeleri hep acı sonla mı bitiyor..? Bunların cevaplarını düşünmek insani çileden cikariyor.. Evet Herkesin bir aşk hikayesi vardir. Bizimle paylaşmak isteyen yazsın ![]() |
|
||||
|
arkadaşlar hikayeleriniz ilginç benimed bir hikayem var ama herşeyin çabuk gelişmesi beni çok etkiledi hayatımda o kadar sevmedim şu anda evlenmeyi bile düşünüyorum bu arada adım derviş sevgilimin adı aysel.Sağım aysel solum aysel herşeyim aysel.emeğinize sağlık.hikayeleriniz ilginç özellikle kadir kanka seninki. |
|
||||
|
Aşk hikayem sonunda güzel bir sonuç buldu gibi ki ben öyle umuyorum. Çünkü artık Ayşe 'de beni seviyor. Bunu her yönden anladım. Gözlerinden, Dudaklarindan vs.. Şimdi ikimizin de tek dileği sağlıklı ve mutlu günler geçirmek... Bir ömür boyu birlikte olmak.. Allah umarim hem bize hem de tüm sevenlere nasip eder. Sabrin sonu selamet'tir derler. Ben bunun dogru oldugunu anladim. Bakalim sizler ne düşünüyorsunuz. 11 Yillik arkadaşlıktan 6 yili benim ona sevgim oldu.. .6 yilin 2 yıLı o benim onu gerçekten sevdiğimi anladı. ve şimdi birlikteyiz ve mutluyuz. Evet arkadaşlar, bizimle paylaşın hiç mi aşık olmadınız yoksa anlatmak mi istemiyorsunuz... Bunlar doğal şeyler.. Umarim bizimle paylaşan daha nice insanlar olur... Herkese Sağlıklı ve Mutlu günler dilerim... |
|
||||
|
Bu ne ya...maşallah forumda aşık ne çokmuş. aslında herkezin içinde var bu aşk duygusu ama dışa dökümleri farklı oluyo duyguların. ben kendiminkileri anlatmıycam kusura bakmayın, allah muhafaza tanıdık kızlar falan okur ![]()
|
herkez anlatmıs ßende AnLatIcam... : ) Hemde iLk a$kImI.. ıLka$kLarIn YerI hep ayrIdIr.. HerneySe.. ßen Daha ıLkokuL 4. sInIFtayIm.. ßisim Sitede Tanıdıgım ßi cOcuk Vardı eray HErneySe ßiz ßununLa n0rmaL ArkadaSdık side ßunun Amcanın oGLu Vardı Mert aßi : ) neyse bızım arkadaslar eray mert abi benım kuzenım faLan FiLan SakLamßaC oynuoruS.. devamLı ßutun Gun ßeraßerdik Zaten.. NEyse ßiqun Mert aßi yanIma GeLdI naßer yaßdı ii dedim Sen? SaoL Dedi si$ey SöyLicem Sana Dedim HayırdIr Mert aßi ? Dedi eray varya eee noLdu ßi$eymı oLdu yOkSa !!!! ? yok ße du.. o Senden ho$LanIyOmu$ dedi.. ßen $ok Tabi ne diceqimi $a$ırdım Evt Inkar Etmıyorum ßı ho$Lanma Vardı Ama Ne ßılıyım devamLı Arkada$ oLarak Goruyodum oyLe ßı$ey ßekLemIyOdum.. NeySe ßaya konuSduk mert aßiyLe ßen sOnunda kaßuL Ettim.. iLk a$kIm.. cOk dei$ik ßi Duygu ya Ve Daha 4 SınıFtayız a$k ßizim neyimize HErneySe.. GitGide ßirßirimize a$ık oLduk.. Ve OrtaokuLsOn 8. Sınıf.. ßiz haLa Cıkıorus.. hıc ayrıLmadaN.. o Sene ßizim Sınıfa Yeni ßı cOcuk qeLdi.. Caner Diye.. Oda ßana a$ık oLmu$ Neyse Cıkma TekLiFi Etti Reddettim. ßidaha Etti yIne Reddettım Cıktıgım Var SevıyOrum Rahat ßırak ßeni ! dedim. NEySe ßiqün ErayLa Kantinde OturuyOruz ßu qeLdi.. DamLa Dedi Ne Var ya?! dedim ßenimLe cIkarmIsIn dedI HerkezIn Onunde Tokat Attım ßende ßuna. DeFoL Git Cıktıgım Var dedim.. tabı anLayan Kim.. neyse ßiqün Eraya Gidip DamLa Caner Le Cıkıor diOr.. Eray GeLdi ßana SoyLedi.. SaCmaLama ya Dedim. ßaya Tartı$Tık FaLan FiLan Ama OlmadI ı$te ßitti.. ßenim ßu ya$adIgImdaN CıkardIgIm Tek sOnu Guven Olmadan Hicbişey Yürümez ! Seviyosan Guveniceksin. Bu Kadar Basit Yoksa Böyle Sevginiz Gümbürtüye Gider.
http://resimu.abonem.com/depo_resim/...24fbc98248.jpg Hatırlıyomusun ßu Fotografını ßöcüqüm Senin Evinde Cekmisdik Hadi Uyan.. Dön.. Baska Fotograflar Cekelim.. N'oLur Dön . . . :'( ßöcüqün SenSiz yapamIyo . . . Sürme GözLü ßöcüqüm..! kaLßimdeSin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet