![]() |
|
|||||||
| Aşk Aşk hakkında herşey... En büyük Aşklar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
IronWrist arkadaşla aynı kanaatteyim.Belliki kız seni zmek istememiş ve arkadaşlığınızın devam etmesini istemiş bu yüzden bahane uydurmuş.Seninle arkadaş olmak istemeseydi direkt sana seninle beraber olmak istemediğini söylerdi.Demekki seni önemsiyor en iyisi sen bu kızdan umudu kes arkadaş olmaya devam edin vbmenu_register("postmenu_22656", true); |
|
||||
|
sen gerçekten seviyorsan ve sonunda başarısızlık olsa da acı çekmeye razıyım diyorsan durma devam et derim... zaten öyle değilse gerçekten sevmiyorsundur ![]()
|
Allah Razi olsun tavsiyeleriniz için. Ayrıca lutfucan ben bu kızı sevmesem o kadar zaman ugraşmazdım ve peşinde koşmazdım... Herneyse bakalim 1 hafta süre verdim. Ne derse şansımıza Ya seni seviyom dicek yada yine arkadaşınım diyecek. Ama bilmiyorum demesinden çok korkuyorum. Hayirlisi... |
|
||||
|
Valla kız cevap vermeden direk olarak ben söyledim artik sen benim dostumsun diye kız belki seninle birlikte olmak isterim dicekti ama isteksiz olucakti onun yerine ben dedim dost kalalim diye... Cünkü dünya'da hiç bir zaman bir kızın hele benim sevdiğim bir kızın üzülmesine dayanamam. Herneyse nasip değilmiş. Nasibimiz nerde ise gelir zaten yanımıza... İster 1 gün ister 1 ay ister evlenince olsun Benim olsunda yeter...Herneyse herkese ayri ayri tesekkür ederim bana destek ve yorumlarinizi esirgemediğiniz için. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet