![]() |
|
||||
|
Aşk'ın iyi yanı kadar bir o kadarda kötü yanı var tabi.. kendimden örnek vereyim. 6 yildir birini seviyorum ve halen AŞIgım . Onun sayesinde depresyona girdim. Sinir Krizleri Yaşadım. Ölümü bile düşündüm ( Halen Aklimdan cikmiyor Ölüm) Halen Aci cekiyorum. Normal arkadaşlarınla dogru dürüst şakalaşamiyorsun artik en ufak bir olayda kızıyorum. Yapim Bozuldu vs. vs... Psikolojik yardim aliyorum. Hap Kullaniyorum daha bi ton sey varda bosver ![]() |
|
||||
|
Valla acı çeken cok olmuştur eminim ama paylaşacaklarından pek emin değilim. Çünkü çoğu halen bu acıları unutma kanaatine varmıştır... Herneyse yine anlatmak isteyen olursa burdayiz =) Yorumlarinizi yazin arkadaşlar |
|
||||
|
Wayyy bea Ben hiç aşık olmadığım için birşey diyemiyorum.Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonrada böyle bir istek içimde olsa bile şimdi bundan eser yok![]() Nede olsa gülü seven dikeninede katlanacak sizinde o mesele.Bana biraz bunun diyeti ağır gibi geliyo.Kendi halimden memnunum.En iyisi aşık olmamak Tabii bu benim için geçerli![]() ![]() |
|
||||
|
oooo Kardeşim sen çok korkmuşsun aşktan bea olmas öle şey. Bazılarının ardında acı çeksende herşeye rahmen değerdi demek te var. yada ne biliim ''Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim'' demekte var bunlarda az şeyler diil ben herşeye rağmen o acıyı herkese tavsiye ederim ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet