![]() |
|
||||
|
"AŞK DELİLİKTİR!!!" NATİONAL GEOGRAPHİC'in araştırmasına göre öle,, 2,5 yıdır aşıgım hala AŞIĞIM,, Ama araştırmaya göre aşkımın 6 ay ömrü kalmış,,, Araştırmalar ne derse desin; "AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK,,," (delilik işte :wink: )
|
a$k onu gördüğünde kaLbinin durması gibi 1 $eydir eğer nefes aLamıyor gibi 1 duruma dü$tüysen eğer a$ıksındır.. tabii tanımı gLobaLdir herkese göre deği$ir .) a$k 1 sudur iç iç kudur , diyenLerde vardır.! :lol:
|
"Aşk nedir?" sorusuna herkesin farklı bir cevabı olcaktır.Tabikide bunda tecrübelerimizinde çok büyük etkisi olacaktır.Eğer güzel şeyler yaşamışsak tabikide olumlu şeyler söyleyeceğiz kötü şeyler yaşamışsakta tam tersi.Aşkın süresinin ne kadar sürdüğünü tam olarak tamin edilemez.Hani aşkın olup olmadığıda ayrı konu.Siz deva ettiği kadar ilişkinize devam edin ne zaman ki baktınız iş çığırından çıktı bazı şeyler size zarar vermeye çalıştı.O zaman herkes kendi yoluna.Bana sorarsanız arkadaşlar fazla ayrıntılara girmeyin.Bazı konulara yüzeysel bakın derine inmeyin Size bir ilişki zarar veriyorsa veya bir gün iyi bir gün kötü gidiyorsa ayrılık vakti gelmiş demektir.İlişkinizi bitirmeniz sizin açınızdan daha faydalı olacaktır.Her şeyin zevkini çıkarın.Hayat yaşamasını bilirseniz her zaman güzeldir.Siz yeterki yaşamasını bilin:P |
|
||||
|
aşk bana göre beklenti,aşk saygıdır,aşk onun için herseyi kabullenmek ve en önemliside aşk her ne olursa olsun beklemeyi bilmektir. ben en son 1 yıl önce aşık oldum ve deliler gibi sevdim tam 1 yıl sürdü ve en sonunda ayrıldık ama inanın aşk sevince ömrü falan olmuyor 6 ay yalan bana göre bu dünyada eminim hiç bitmeyen aşklarda var. Konu IronWrist tarafından (04-26-2007 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
AŞKIN AZABI MUKADDESİ SİYANÜR MİSALİ İNTİHARIN EŞİGİNDE BİRİNİN KURTULUŞU HAYATA BAGLI BİR MAKTÜLÜN KATİLİ OYSA AŞKA MAHKUM ETTİK KENDİMİZİ MİSTİK SİGİRLİ BİR FİLÜTÜN DİNLİYİCİSİNE VERDİGİ BÜYÜK HAZ GİBİ PROFESÖRLERİN DOKTORLARIN TEHŞİSİ AKLINI YİTİRMİŞ BİR DELİ LABİRENTİN İÇİNDEKİ AŞIK OLAN BİN KİŞİ İÇİNDEN SEÇİLİR PÜR NUR İÇİNDEDİR GÖK GUBBEDEKİ HİLAL GİBİ HALCAR aşk derin deryalarda esen bir kasırga aşıklar muhtaçtır kadehlerce boşalan şaraba aşk ölmek demek ölmek ise dirilmek mademki aşk ölmek demek ölelim o zaman niyetimiz dirilmek cigerlerimde katran gözlerimde kan derin düşüncelere dalan neticede senin olan sana aşık olan belki bir tebessümdü buna neden olan kalbimi yakan kavuran sevgiliye sunulan bir kadeh şarap oldu kainata destan kadeh düştü kırıldı henüz dolmadan halcar çıldırmış bir şairin sevgilisine haykırışı tek olan yaradandır ona olan aşkı. bu alemde yanlızlıgın ayrı kalmanın hüznü kederi alemlerin sayibine olan sadece ona aşıklardır onunla sonsuzlugu yaşıyan. gözlerim kaldı ıssız mabetlerin puslu karanlıgında müptela oldum aşk ızdırabının acı şarabına zift oldu cigerlerim boyandı katranla. aldatırsın beni bir çift gözün bakışıyla insana haktan başka dost sevgili yoktur zamanın her anıyla şizofren aşklar ve aşık olan şizofren kullar bazıları alay eder bazıları güler bazıları korkar tüm aşıklar aşık olan canana her şey yok olsada ölmez aşık yaşar onunla aşkın maktülü bir can azraile meydan okuyan ızdırap içinde aglayan öldürülen düşünen yaşayanlardan başka kim varki bu aşkı tanıyıp anlayan deli sanar güler geçer anlamayan kimde bu ateş yoksa yok olsun der mevlam mevlanam. aşık olki sevil ölki diril. girdim berduşhane dedikleri bir meyhaneye gök gubbeden damladı şarap kadehlere titreyen ellerimle fırlatıp attım şişeleri kadehleri içtim şarabı son bir damla kalan kırık kadehi. Konu lutfucan tarafından (09-13-2007 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
|
||||
|
bende bişiler söliim sölemeden geçmiyim dedim. AŞK öle bişidr ki insan nerde ne zaman nasıl kimi seveceğini seçemez bilemez niye onu sewdiini ona onu neyin bağladıını anlayamaz zaten bunları bilse Aşk denen bişi olmazdı 6 aykış aşk yokdur olsada aşk diildir o sewgidir. yani kısacası gönül bu otada konor bokada derler ya insan bokada aşık olabilr ![]() ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|