Abonem.COM Forumları  - Müzik, Kültür Sanat, Atatürk, Sağlık, Aşk, İslam, Güvenlik, Oyun, Spor, Donanım  

Geri git   Abonem.COM Forumları - Müzik, Kültür Sanat, Atatürk, Sağlık, Aşk, İslam, Güvenlik, Oyun, Spor, Donanım > Müzik \ Music > Şarkı Sözleri \ Song Words > Türkçe Şarkı Sözleri \ Turkish Song Words > A,B,C,D,E,F ile Baslayan Sarki Sözleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

A,B,C,D,E,F ile Baslayan Sarki Sözleri A,B,C,D,E,F ile Baslayan Sarki Sözlerini Bu Bolumde Kolayca Bulabilirsiniz...

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-06-2007, 10:49
Julio_Iglesias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||

Tecrübe Puanı: 3756
Julio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site Yöneticisi
Julio_Iglesias - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Ceza

Ceza - Yerli Plaka(2006 Album)

Üstüme iyilik sağlık a Dostlar,
Ceza Rap yapar çok kötü tostlar
Bokslarınızı Bakıma alın a foslar
Dostlarınıza yakın olun a be kozlar
elinize geçti neredesin a Popstar?
Lostra salonu ayakkabı boya kostar,
Az konuşana kurdele takacaklar,
Kara tahtaya da Ceza Yazacaklar.

yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var,
eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inadım inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ettiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir.

plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,
ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...

öyle dar bir yerdeyim ki dünyam pek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimi dostlarım var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz.

dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes,
ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömür de belli ineceğin o katta,
düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes,
zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli...

haha!
ceza
2006
yerli plaka
plakam yerli sırtım terli
istanbul anadolu yakası
üsküdar-kadıköy
digitoryum hicort
ha!
ben hep burdayım
plakam yerli
yerli plaka 2006
ha!ha!

#2 (permalink)  
Alt 11-29-2007, 16:29
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||

Julio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site YöneticisiJulio_Iglesias Site Yöneticisi
Standart Ceza - 2001 feat. Sago K. & Sahtiyan

ceza:
Bir kursun kaleme benzer hayat tek eksik silgidir anla insanlar kendileri yazmakta zannetmekte dunyanin gonlunu almak cok zordur oldurmek bir intihardir aldatmaksa intizardir kandirmaksa hep zarardir hep siyahtir fatalrhymer represent; gezegenime sahip olamadim ama yeralti benim olsun yildizlar hep yanimdalar dusmanlar hep yanildilar dusmanlar hep yarildilar 77 den beri her gun olumu gormekten biktim ben herkes bir kere olsun olmeyecek olan olumude gorsun herkes bir kere gulsun varolusun temeli sarsildi dikkat; cikarcilar taaruzda yalancilar zafere cok yakinlar ekmek aslanin agzindaysa sular benim kalbimde sahtiyan:
rapte melankoli sahtiyan geceleri uyku girmez gozlerime underground da kim var diye dusunurum her gece yaptigim en kotu sarki gotunuzu tavana vurduracak duzeyde arap collerinin derinliklerinde bulunur alcak duvarlari neredeyse sayisiz asirlarin kumlariyla saklanmis halde cokmekte olan dilsiz ve adsiz turkce rapi ali cengiz oyunlarina getirenleri esefle kinama gorevinde arkadan bizans oyunlari ceviren %90 turk halki belkide aziz nesin hakliydi gercek kurmacadan daha tuhafti olmayan sorunlari yaratan anandi hicbir buyucu beni kandiramadi tasinabilir gurur koruyucu tasinabilir yalan dedektoru oklittus kuramlar bos bakis acisi satilik ruhlar toplumsal yarilis cabasi sabah 6 ayazinda rap yarimadasinda afgan daglarinda amerikan tshirt u giymiyor diye vurulan cocuklara tasaklari olan teyzelere rap yaptiranlara gunde bir kere sahtiyan tok karinlara mistik caglarda olumde olur sok bunu kafana
mic check :
asar kim ki daglari farz i misal; gucunu has eden normlari sorunlari bes bini asmis zugurtun nallari kanlari akitan caninin kilici mikrofonun efendileri bogazin kara sularindan bulanik bakici rakici; bir buyuk icmiscesine kafaci rap ile kasici polimetrik lirikal kulak kabartici sen olsan ben kemirgen yirtici micro s check ik micro checkt i pimi bosphoritik uc mc dev aynasindan buyuteci gunese cevirdi insanligin dusmani rap ile civilendi mimlendi korun problemleri cozume erdi ermis lirikal pen ve ben yeralti gunesiyle eridi halil imin sulasyonu ucurumdan intikamini har eyledi

#3 (permalink)  
Alt 11-29-2007, 16:30

Standart Ceza - 3 Atlı 7 Katlı

CEZA:

Bir adam ormanda başka bir ayıya rastlar
Uzaktan akraba çıkar ve biraz laflarlar
Güneş süzüldükçe aşağıya boynuzları parlar
Taşağıyla oynar o bir ****************************** ve küstah
Ne desek bu garibe büyücü bu ****************************************
Ağzına pelesenk vurmayı mı denesek
Yada günaha girme biz hurmayımı yesek
Ayı bey akıllanmaz daha ayısı gelecek
Kaldı karanlık mağarada bir başına
yedi tekme o yağlı kıçına
Başına ye puşt kendi elini zik
Yaşın olmuş artık kırk
Beynin yok yerinde
Benim kuşum öttü diye kıl döndü götünde
Ucuzluktan aldım seni gördüm eminönünde
Benden istemişti sıçtım senin evin önünde
Osurunca yıkarsın dağları koca götünle
Son gül iyi gül hadi kahpe gül
Yüzüme bakta konuş sen yarım sandavüç
İradenin sınırı travestiye denk hoşt
Kalitenin hası bu hasımı sen olan puşt
Kaşınır senin gibi bi çoğu verilir ders
Kakılır başıma niye çünkü benim evin delisi
Akıl başa gelmez çünkü bu bana ters
Sakındıkça geldi dert belki buda biter
Önemi neki senin için boşver yolumu kes
Kesebilirsen gücün yeter ise burdayım gel
Çükünü keserim ama kafanı geçerim es
Sen halep işi gibi piştin lan et hadi pes...

#4 (permalink)  
Alt 11-29-2007, 16:31

Standart Ceza - Acı Biber

olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gözün acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi sürerim af diler ve köpeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem dans eder O kağıt evleri bile yıkamaz, eline aldığı işi sonlayamaz, katina bile onun yanında bir sihirbaz, makine gibi beyni ama pek çalışmaz, bir buhar makinesi gibidir aklı fikri duman, fikri başka zikri başka, bi liman ki kopya hayatı zaten hep yalan, bir korku filmi gibi aslolan, gene fatalrhyme, kıçına batan rhyme, tozu dumana katıp önünüze çıkan rhyme, ece buçukcu gibi bizde çalıntı yok rhyme, sarılmadan adamın belini kıran tek rhyme, elli sent e cover yapan asla yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu yapacak rhyme, bizdeyse prime time, çekil önümden lan, hey dj ise rhyme peki bu ne o zaman, bastığım yerde hiç ot bitmedi, geriye dönüp bir baktım ki boşa gitmemiş, akıttığım onca ter hiç kurumamış, vakitsiz ötmüş olan horozunda sonu hazır,sen kır belini ali dayı sen hadi kır, en dada yazanda benim otuz yıllık sır, al birini vur ötekine ve de çarp bir yere kal geride ben rahatım iyi böyle, olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gözün acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi sürerim af diler ve köpeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem dans eder Hırsından çatla kıskanç bir fırsat olsada tırsmasan atarsın bana kırbaç höst dedik sana ben sus dedim, arkamı döndüm brütüs hadi gel vur beni, kalmış karanlık mağarada bir başına, gözüne yedi tekme o yağlı kıçına, başını ye kuş, kendi elini dik, yaşın olmuş artık kırk, beynin yok yerinde, benim kuşum öttü diye kıl döndü gözünde, ucuzluktan aldım, gördüm eminönünde, benden istemiştin sıçtım senin evin önünde, osurunca yıkarsın dağları koca gözünle, son gül iyi gül hadi kahpe gül, yüzüme bakta konuş sen yarım sandöviç, iradenin sınırı travestiye denk hoşt, kalitenin hası bu hasımı sen olan pust, kaşınır senin gibi bir çoğu verilir ders, kakılır başıma niye çünkü benim evin delisi, akıl başa gelmez çünkü bu bana ters, sakındıkça geldi dert, belki bu da biter, önemi neki senin için boşver yolumu kes, kesebilir isen gücün yeter ise buradayım gel, çükünü keserim ama kafanı geçerim es, sen halep işi gibi piştin lan et hadi pes olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gözün acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi sürerim af diler ve köpeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem dans eder

#5 (permalink)  
Alt 11-29-2007, 16:32

Standart Ceza - Alaturka Çeşmesi

Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader mi itti yoksa benmi seçtim
Med cezir de dünya keşfettim vakti geldi bahsettiğim herşeyin
Herşeyi yoluna koymak mı herşey
Menşeği belli olmayan her birşeyin bir bedeli vardır ah beynim...
İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz
Ancak iticat talebeleri kabulümüz içtimaya hazır olunuz
İstişaredeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım
Ben ve rapim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar rapte cephe kelimesi kesmekte
Kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepnize ferinizi kefeninize dikecek
Ekleyecek hepinize gösterecek tersten rapi mesken tuttuk sen uyurken
Cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader mi itti yoksa benmi seçtim
Menşeği belli olmayan her birşeyin bir bedeli vardır ah beynim... (x2)
Sol kanattan effyuu pasını verdi kaydım aldı onu çalıma dizdim herkesi tek tek
Ayaklarımı kırmaya çalıştılar ben yek başıma yürüdüm hep
Tek top oynarım ama bu pek zor bir maç tek başımayım
Ben volede vururum bekte sağlam ceza sahasına girdim tekmeyi koydular
Hakemden yana zaten ümidim yok çok para gerekir onlar için çok
Ortalıkta topçu çok ve popçu tok ve rock çu yok ve walkie talkie dostluklar b*k kokuyor
Neyse golümü atmak için ben yerime geçtim önüme duvar gibi defansı serdiler
Ancak ne fayda kaleye döndüm şutumu çektim direkten döndü
İkinci pozisyon top gene söndü durdurulamaz atak
Söyleyeyim sana bunun sonu şimdiden goldü...
Menşeği belli olmayan her birşeyin bir bedeli vardır ah beynim... (x2)

Müzik : Mik Baba, M.Can Erdoğan
Düzenleme, Bass : M.Can Erdoğan
Fettfleck Studio Berlin - Coldhouse Studio İstanbul

#6 (permalink)  
Alt 11-29-2007, 16:33

Standart Ceza - Araba

[Ayben:]
Top kimlerde bekler sağlam bekler ne mıc ayben de kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden hayır gelmezki bitmiş pilden, mikrofon bana emanet kimden yerden geçtim geçmem serden kaçmak isteyeceksin ama nerden benim adım ayben korkun benden geriye dönen yok gidilen yerden maval okumak isteyen yokki senden sonra gelecek dertler benden dökülen yaraları topla yerden yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın içten değil bu söylediklerim ben içten bayram değil neden öptü enişten.

[Ceza: ]
Sana kimler el verecek bilemem gözünün gördüğü yetecek herkese bak merkeze dolduran herkeze er yada geç verecektir evleri paraları satın alacaktır paraları yaraları deşin hadi paraları peşin durduk ortasında bu paralelin ölümüne uçacak helikopterin perspektiften görülen dost yalanmış insanlık suçu terörist masum gezen insan gibi her yerde pesimist düşünceler sarmış hümanist tavrımızdan hiç hoş seda kalmamış sen sıvı halde kaldın ben impavize sen gaz oldun ben sofistike amerika savaş ister diye doldu bu sayfa arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda risale kime yetmiş gerçek-lerin hepsini ansiklopedide bulmak mümkün zannedenlere tarih yazan insana sormalı bunları kalmamalı gerilerde gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması kanlı etli yaprak dolması yediren solması gereken yegane kaktüs vaftis edilmemiş insanların hepsine lanet yağdıran insanların hepsine lanet yağdırmayan insanlara lanet.

#7 (permalink)  
Alt 11-29-2007, 16:33

Standart Ceza - Bana İzin Yok Mu?

her zaman record'da on bu mic
bırak beni be kolpa! bu son şarkım
bu bol keseden bi rap mi? -değil, mega bi rap!
bu bak yere serer
bu mekanizma, bu matematik; al say.
düşmanı sorma bana, düşman al say

ben farklı, ben pi sayısı yoksam olmaz
bu denklem fazla naza dayanmaz ki
ve sen kes kısa, bana sıra geldi!
ben ekspres, 1000 ginhawa aklıma denk her har
adıma denk bir harf olmadı olmaz
o korktukça gül solar ama ben korkmam.

problem çok çözülmesi gereken,
ona göre bi problem yoktu ki bana göre
ben bi beydramla yere seren adamı!
hangi rapçi beni yıkabilir adamım?

nakarat (2):
bana izin yok mu?
sözüm acı ve toktur
gerisi korkmuş
herkesi bağlarım, yeri gelir ağlarız
kötü gözü dağlarım

rapi ne sandın lan
beni ne sandın
ucuz eleştirilerini bi kağıda sardım.
bugünü yaz ki bi' kenara okusun veledin
sonra sana dönüp "baba acaba bu ne?" desin.

A) elazığ, diyarbakır, adana, antep
B) buzhol, babylon ve bir de hilton
b şıkkını görecek var art niyet
ama a şıkkına bakabilen gönül elbette bol;d walk ezecek hepinizi

rap mi boş sence? yoksa sen mi biraz hoşsun?
bence sen bi' kıvır hadi jüri coşsun!
seks güzel ama rap daha da bi' hoştur

rapimi yer misin?
ceza der misin?
akıl vermesin, bana hiç kimse!
sen yol ver, ezmesin; ceza geçmesin!
plakam yerli ve sen kek misin?

nakarat (2):
bana izin yok mu?
sözüm acı ve toktur
gerisi korkmuş
kötü gözü dağlarım

bi bakıma sen de haklısın
bu duruma ben kayıtsızım
ve gözüme hiç gözükme
ben buyum ve ben katıksızım
kelimelerle oynarım ben
eylemimse bu, ben illegal
fakat bu dersin hocası ben ve seyre dal
acun döner, bense tersine
hocamsa Nasrettin
savaşlarınla toplumu sen katlettin
silahlarınla insanı mahvettin
fakat benim sesim çok mu az çıkar zannettin
bak rapimde kan yok hiç, elimde yok silah
küçük bi mikrofon var o da yeter
hep de yetti zaten her sefer
şiddet, gereksiz eylem, raple eğlen!
bi müddet bekle, belki sana da dönebilir felek
ve çarkı biz yönetiriz
bu marşı kesme
raple var olur, yok olmuş her düşünce
rapi eleştirense boş beyin, boşverin beyim
bi yedeğim olsun istemem, tekim!
sonsuza kadar gider sesim

nakarat (2):
bana izin yok mu?
sözüm acı ve toktur
gerisi korkmuş
kötü gözü dağlarım

#8 (permalink)  
Alt 11-29-2007, 16:36

Standart Ben Ağlamazken

Ben Ağlamazken
Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü
Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben
Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim
Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim
Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm
Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile
Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş
Her zaman savaş felaket herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim
Ben hiçte dalmam derde...
Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken
Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler
Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken...

Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba
Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu
Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar
Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar
Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok
Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok
Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe
Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi
Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel uykudayken geldi...
Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol
Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik
Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik
Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram
Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı
Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet
Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde
Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes
Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen
Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken...
Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken
Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler
Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken...

Müzik : Ceza
Düzenleme, Bass : M. Can Erdoğan
Coldhouse Studio İstanbul

#9 (permalink)  

Standart Feyz Al

Vakit az ya da çok nakit al cebe sok para var ya da yok.Filozof Dede Korkut'u ite kaka sorma kitabi birak orda bu tarihe lanet olsun alakok gibi ol Holocaust'a bir son bana kalsa muson yagmur yagsin alevinizde sönsün savasinizin serefi yok seref o savasi çoktan terk etti bok koktu çok.Panik atak oldu bu toplumun oglu ve kizi gelinim ol,kizimi satamadim anani getir kaynana kaynadi isini bitir nasil olsa sana kari bol.Sonu karakol kani donmus bir kara dul mahremiyeti yok mahkemesidemi yok acaba bu isin fisini çekip isini bitirin yeter cezasi bu rap ve birazcik keder.Kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar ya da kalpazan olup okutur o paralari kimi rakinin dibine vurup önünü göremez o bir erkek olur.Takim elbise onun üniformasi yarin herkesin delikanlisi körfez kan gölü bunu bosver röntgen daha agir basabilir.Sag duyu yok bosken bile hosgörü kalmadi sen tokken ben tokken ama çogumuz açken Anadolumuz hos hep kara duluda def et hadi zehiri sokma karikatürümü bu memleketimin ha?Kendi kendimize gülüyoruz acaba neden? Gerilim hat safhalarda. Deliren bir toplumdur bence ufuktaki görülen.
FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR
FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI
AKSAMLAR
BANA YAZDIKLARIMIN ANLAMINI SORMAYIN YAZDIKLARIM BENIM ZATEN ANLAMIM MUHAFIZLARINI ÇEK BE MAHMUZDA VURMA GAZETECI KUYUMU KAZMA HIÇIM BEN NIÇIN RAPIM VAR BU SİZİN IÇIN VE DE AHINI ALMAM HIÇ BI PIÇIN BENIM IÇIN AND IÇIN RAPI SAKLAYIN DIL UZATANIDA BIÇIN.VE O BUÇUK ABAZANIN ALEMI BITSIN BI ÖPÜCÜK ISI BITIREMESİN O DUDAGINA UÇUK OLUP KULAGINA KÜPE VE DE AYIK OLUN AÇIN GÖZÜNÜZÜ DIK DURUN GÖZÜ PEK OLUN KICK VURUN BEN COSARIM ZAFERE KOSARIM AKIBETIMI BOS VERIN OLUN SIZ EMIN VICTORU YAKIN BU ILK TURU RAPIN TEPELERİN ÜZERINDE PIPI GIBI TEPIN BAK HADI GENEMİ KELİME DAGLARI DOLU ALMA ELINE SILAHI TOPLUM MAHVOLUR MAHVEDİZİTİN FARKI VAR MI MARKA HEPSI FARKLI FARKLI BABALARI KANLI HAKLI KAFALARI KOLPA KASTI ASTI BASTI MASALINA INANANI BOL KASTI BENI BU ROL YORDU BENI BU YOL OLSUN VARSIN EZELDEN BERI MI KASTIN EKSI SÖZLÜKTE YAZILI BİR KANSIZ YAPACAK ISI YOK EMEGIN IÇINE SIÇSIN DELI BEN OLURUM AKILI O GIDIP ALSIN KOSUYORUM BANA NE KI LAN O GERI KALSIN BESLE KARGAYI DA GÖZÜNÜ OYSUN BU GECE GELIP BENIM SON SÖZÜMÜ DUYSUN AILEME DOSTUMA SELAMLAR OLSUN BENI SAVASA SOKTULAR KOSTURDUM
FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR
KIMSEYE BENIM IÇIN ÖL DEMEM BELKI DERIM BANA Bİ BUSE VER AMA BU SEFER ÇOK KIZGINIM BEN SAKINIM BEN MUTEBER EY RIYAKAR EY DÜZENBAZ EN HILEKAR HADI BI YAKLAS HER YERDE BI ISYAN VAKASI VAR HER DERDE BI DERMAN BULUNAMAZ SÖZÜM ONA FELEGINI BULDU DONDU KOLU KOPTU VE GEMISI BATTI KOPTU IRTIBAT TUT ITIBARI VAR PUT GIBI TAPAR ONA FIRAVUN GIBI SAPAR ONA PIS HERİF HADI BANA DISS YAP BU NE BIÇIM ISYAN BU KOCAMAN ISTANBULU SANA DAR EDECEK OLAN ADAMIM BEN BU RAPLER YÜREKTEN GELIR SEN ISE KAÇ!SEN BENDEN BENDE SENDEN FARKSIZ DERKEN BEN SENDEN ERKEN KALKTIM BIRAK BENDEN GELEN RAP AKSIN KALEM YAZSIN SEN SUS BAKIM HOP!!KALEM ELIMDE ARKADA YÜKÜM ÇOK KALEME SAYGIYI GÖSTEREBILEN YOK YAZDIM HEPSINI VE SAVASA KARSIYIM AMMA DIKKAT ET EVLAT CEZANINDA BI KARA LISTESI VAR MR.DUBA DALI GIBI YASAYANA DAR SOKAKLARDAN SELAMLAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR

FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL...

#10 (permalink)  

Standart Hasat Zamanı

Hasat zamanı gel ************************* rap e bir paha biç rapime paha biçme trip yapma git ***************ç
Çok ufaksın ancak hiç relaxın kalmamış silahsız olmaz sanma vinç al öyle yüksel ah iç
Hedefim ol don hedefim hep on önüme pingpong topu gibi düşerdi
Son bende gizli bak öyle durma kalk hadi yak ateşi kalp kalmamışki bak
Ak düştü saçlarımdan her taraf dumanlı, puslu sisli her tarafta gizli suçlar herbir yerde gizli
İzli mermiler bu kelimelerdir önce cümlelerdir aklı alan aklı parlatan sen yaylan
Kamer dolunca kurt adamlar olabilir fakat ben her zaman varım
Yazım kışım karım üsküdarda olacak aklım ağlayışlar aklı alabilirse alsın
Yedi tepeyse istanbul bırakın öyle kalsın
Kasılmışsın kaskatı asılmışsın bas batır altımdasın at ası kasmasın bu asrın aslı
Dedikoduyla
Savaşa gidenin cephesi kasımpatı tarlasında kamera karşısında yükselen cesaret taklalarda
Makyajlarda gizli üsküdar stil bu müptezelide madara etti anlat derdi
Sokaklar hem cehennem hemde cennet olabilirmi bilmem ancak metafiziksel ihtilal var
Doğdum hep duvardı büyüdüm hala daha duvar var
Hergün kavga gördüm kiminde korku kiminde kanlar
Gerçek gecekondularmı yoksa şu mezarlar nazarlı bakmış gözler bence hep yalandan ağlar

Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa üsküdar ve istanbul bu işte herkes hayran
Doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa ne kadar insan varsa vardır bir o kadar da hayvan
Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda marmaramdan geçti tankeriyle baksalarda
Mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla meclisim hep ala işte ağla gülüm ağla
Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa
Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla.

Müzik : Ronald Mcdonald, M.Can Erdoğan
Düzenleme, Bass : M.Can Erdoğan - Coldhouse Studio İstanbul

Seçenekler
Stil