![]() |
|
|||||||
| Genel Bu bölümde kültürümüz ve diğer kültürler hakkında bilgiler vs. ve diğer bölümlere uymayan içerikleri burda paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
1000 kadın için “Kadın Şarkıları” söyleyecekler ! Ünlü müzisyen Levent Yüksel 21 Mart akşamı Lütfi Kırdar’da Türkiye Meme Vakfı için sahneye çıkacak Türkiye Meme Vakfı’nın toplum genelinde meme sağlığı ve erken teşhisin önemi konusunda bilinçlenmeye ve farkındalık yaratmaya yönelik FARKINDAYIM – KORKMUYORUM kampanyasına destek her geçen gün artıyor. Toplumsal konulara duyarlılığıyla bilinen ünlü müzisyen Levent Yüksel, 21 Mart tarihinde Lütfi Kırdar’da Türkiye Meme Vakfı’nın Farkındayım Korkmuyorum kampanyasına destek amacıyla sahne alacak. Ünlü sanatçı bu anlamlı gecede, Türkiye'nin güçlü kadın vokallerinden dinlediğimiz ve her yaştaki insanın yüreğinde iz bırakmış “Kadın Şarkıları” nı seslendirecek. Ünlü sanatçılar Nükhet Duru ve Aşkın Nur Yengi kendisine konuk sanatçı olarak eşlik edecekler…. Bu anlamlı geceye destek veren herkes bu güçlü kadro ile duyarlı kadın dünyasında küçük bir yolculuğa çıkacaklar. Ana Sponsoru Siemens olan gecenin gerçekleşmesinde katkıda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Sigorta, Kanal D, Anadolu Sağlık Merkezi, Argos İletişim ve Radyo Pink’in yanı sıra İD İletişim, ABS Alçı Sanayi, Mudo, Radyo D ve Es Voleybol destek verdiler. Biletleri Biletix’den satılacak geceden elde edilecek gelir 1000 kadını kapsayan meme kanseri tarama projesi için umut dolu bir adım olacak. Türkiye Meme Vakfı MEVA - TÜRKİYE MEME VAKFI Bilgi için: The Willard Group Companies : Tel : 0212 327 11 55 (pbx) istanbul@willardgroups.com Türkiye Meme Vakfı : Tel: 0212 361 71 31 fsengel@memekanseri.org gbensaci@memekanseri.org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet