![]() |
|
|||||||
| Genel Bu bölümde kültürümüz ve diğer kültürler hakkında bilgiler vs. ve diğer bölümlere uymayan içerikleri burda paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bakanlığımızca 1997 yılından bu yana Antalya/Kemer Turizm Eğitim Merkezi’nde dört branşta sürdürülmekte olan Yönetici Eğitim Programları kapsamındaki “Liderlik ve İşgücü Geliştirme Seminerleri”nin 2005-2006 Eğitim Dönemi, aşağıda belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilecektir. SEMİNER TARİHLERİ 1. KAT HİZMETLERİ 10 Ekim - 28 Ekim 2005 2. ÖNBÜRO 14 Kasım – 02 Aralık 2005 3. YİYECEK ÜRETİMİ - I - 05 Aralık - 23 Aralık 2005 4. YİYECEK ÜRETİMİ - II - 23 Ocak – 10 Şubat 2006 5. YİYECEK İÇECEK SERVİSİ – I 20 Şubat – 10 Mart 2006 6. YİYECEK İÇECEK SERVİSİ – II 20 Mart - 07 Nisan 2006 Seminerin amacı: Bakanlığımızdan belgeli turizm işletme belgeli konaklama ve yeme-içme işletmelerinde halen departman şefi ve daha üst düzeyde çalışan yöneticilerin yönetim becerilerini geliştirerek bu yöneticilere eğitim formasyonu kazandırmak ve kendi çalıştıkları/çalışacakları tesislerde “Eğiticilik” yapmalarını sağlamaktır. Seminer süresi : 21 gün (15 iş günü) süre ile Bakanlığımız uzmanları tarafından uygulanmaktadır. Belge: Seminerlere devam zorunludur. Devam koşullarına uyan, seminer sırasında yaptıkları teorik ve uygulamalı çalışmalar ile başarılı görülen katılımcılara, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onaylı “Katılma Belgesi” verilmektedir. Katılma Koşulları: - Bakanlığımızdan turizm işletme belgeli konaklama ve yeme-içme işletmelerinde çalışıyor olmak, - Bu işletmelerde eğitim çalışmalarını benimseyen, gelecekteki çalışmalarında eğitim görevini üstlenebilecek nitelikteki en az departman şefi ve/veya daha üst düzey yönetici konumunda olmak, Başvuru şekli: Eğitim Seminerlerine katılım başvuruları, aşağıdaki adrese, telefon veya faks numarasına seminer tarihinden önce yapılmalıdır. Başvuru formu daha sonra doldurulacaktır. Başvuru adresi: YÖNETİCİ EĞİTİM PROGRAMI (LİDERLİK VE İŞGÜCÜ GELİŞTİRME SEMİNERİ) ANTALYA/KEMER TURİZM EĞİTİM MERKEZİ (TUREM) Yat Limanı Arkası, Otem Otel Yanı Kemer/ANTALYA TEL: 0 (242) 814 61 10 FAKS : 0 (242) 814 61 11 Not: Seminerler ücretsiz olup; katılımcıların konaklama ve yeme-içme giderleri kendilerince karşılanacak, Antalya-Kemer TUREM bünyesindeki Proje Koordinatörlüğü bu konuda katılımcılara yardımcı olacaktır. Eğitim programları hakkında www.kulturturizm.gov.tr adresinden ayrıntılı bilgi edinilebilir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|