![]() |
|
||||
|
Görün Türk Evlatları görün, Bu tüyleri ürperten görüntülere iyi bakın. Bunlar sayesinde bizler bu vatanda rahat yaşıyoruz. Top mermisi 25 kilo agirliginda düsünün su an siz onu tasiyabilirmisiniz. Analarimiz bacilarimiz kardeslerimiz var gücüyle allahin verdiği iman gücüyle 25 kiloluk top mermilerini sirtlarinda 4er 5er tasiyorlar... Onlar sayesinde bu vatan kurtuldu.. Simdi kendi kendinize sorun bakalim. Biz bu vatan için ne yaptık ? Biz bu vatan için bu görüntülerdeki sehitlerimiz gibi kahramanca azimle savasabilirmiyiz ? Bunca yürek koparan, kan dökülen , Türk kadınının canını ortaya koydugu bu savaşta, Çoçucu hasta oldugu halde cocugun üzerindeki battaniyeyi mermilerinin üzerine koyacak kadar yüreklimiyiz ? Bunlari soruyorum bence bu vatan kolay kazanılmadı... Söyliyecek söz cok ama su an agzim tutuldu, bisi yapamiyorum aglamaktan baska... :cry: Aklima takilan diger bir soruda şu ; Bu soru cok önemli lütfen sizde cevap verin... Sizce Şu an bir savaş olsa o günkü yiğitlerimiz kadınlarimiz cocuklarimiz gibi savaşabilirmiyiz? Bu vatani ayakta tutabilirmiyiz ? Bana sorarsaniz benim pek umudum yok... :roll: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|