![]() |
|
||||
|
Vallahi kusura bakmasınlar ama bence önce kendi genel başkanlarına ayaklansınlar.Ben hiç ayaklanan ülkücüde görmedim.Ayağı varsa o adamların önce ecevite ayaklansaydılar.Bende senelerce verdim reyimi ama şu hale bak.Ayaklanacakmışız.Ayak mı kaldı bizde ALLAH aşkına.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
yaw kardeş tamamda bu adam bu davanın adamı değil.Sen kim oluyorsunda kökten ocakta yetişenlere bi kongrede bunları tespit edin ülkü ocaklarından kaydını silin diyorsun.Ben sadece tepkimi genel başkana gösteriyorum.Sakın yanlış anlama.Kalbinide kırdıysam hakkını helal et
|
Alıntı:
Biz içimizde kendi sorunlarimizi hallederiz. Bahçeli kongreye gitti yine baskan seçildi,.. Bidaki kongereye kadar genel baskan kalacak. Bundan sonra yapilmasi gerek,. Ülküculerin kenetlenmesidir. Ama ülke satiliyor, biz kendi partimize bakiyoruz... Orada hala muhalefet eden var. Parti içi kavga edenler var. Yaa biz kendi içimizde birlik olamazsak daha ülke'nin birligini nasil koruyacagiz?? MHP'de muhalefet ancak kongre geldigi zaman olur... Kongre biter, her ülkücü seçilen genel baskanin arkasinda yer alir. Onun önune kuyu kazmaz. Dedigim sadece birlik ve beraberlik... Ne olursa olsun,.. bizim ocagimiz MHP'dir ![]() |
|
||||
|
yaw kardeş ne yapalım elimizden ne gelir.MHP kalkıyor bizim buradan kökten pkk lı aileden milletvekili aday gösteriyor adamda kazanıyor.Ocaklardan yetişme bi abimizin MHP-dsp iktidarında tarım bakanlığına bir işi düşüyor.İş tamamen yasal.Ama inanırmısın o güzel abim kendini taştan vuruyor bi işini hallettiremiyor.Sonra işini kim halledeyim diyor biliyormusun.Bi dehaplı.Ve hallediyorda.Düşünsene kardaş bu nasıl iş yaww.Çok kızgınım çok bu partiye.
|
Yapma gözünü sevdigim,.. Biz ne için MHP'liyiz?? Bizim özel islerimizi halletsin diyemi?? Peki nerede DAVA?? Nerede ÜLKÜ? Nerede TURAN?? O abinin islerini halletmediler diye bunlardan vaz mi geçeceksin sen kardes? O Abeyin isleri yapilsa güzel olurdu ancak olmamis,. yapmamislar,.. Fakat bir iki kisi bu isleri yapmadi diye MHP'ye küsülürmu? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|