Tarkan'ın filmi nasıl olur?
TARKAN’IN ETİNDEN VE SÜTÜNDEN FAYDALANMAK İSTEYEN HEM SİNEMA FİLMİ, HEM DE DİZİ YAPIMCILARI, TARKAN’I İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORMUŞ! BU DURUMDAN BÜYÜK BİR KEYİF ALAN AMA ŞİMDİYE KADAR KİMSEYE “EVET” DEMEYEN TARKAN, “OYNAYACAĞIM FİLM, BENİM HAYATIMI YANSITACAK” DEMİŞ! IXTANBUL.COM ANALİZİ...
Ben var ya ben!
Tarkan'in etinden ve sutunden faydalanmak isteyen hem sinema filmi, hem de dizi yapimcilari, Tarkan’i ikna etmeye calisiyormus.
Bu durumdan buyuk bir keyif alan ama simdiye kadar kimseye "Evet" demeyen Tarkan, "Oynayacagim film, benim hayatimi yansitacak" demis.
Oyle oyuncular, yazarlar, sporcular, bilimadamlari, siyasiler ve sanatcilar gelip gecti ki bu dunyadan, biyografileri icin olmeyi sabirla beklediler.
Oyle iyi insanlar gordu ki bu dunya, hicbiri ne kadar iyi olduklarini duymak istemedi, hicbiri egosunu sisirmedi, "Ben sadece isimi yaptim" dedi.
Kamera karsisina gecmek icin sartlarini da siralamis Tarkan.
"Iyi adam, komik ve hep megastar” olacakmis, asagisi kurtarmazmis yani.
"Komik, iyi ve megastar..."
Acaba hayat sadece bundan mi ibaret?
"Yani koskoca tekamul yolunda, ogrendigi uc sey mi var" diye sormadan edemedik duyunca.
Filminde birlikte oynamak istedigi oyuncu da Cem Yilmaz'mis.
Bakin iki adet de proje varmis halihazirda:
Cem Yilmaz: Koyden gelen sahtekar emmioglu.
Tarkan: Megastar
Cem Yilmaz: Melek
Tarkan: Megastar
Soyle yapsalar mesela: Tarkan bir megastar'i canlandirsin, kendi kendine oynasin, sonra o goruntuleri kesip yapistirip, baska filmlerde de kullansinlar.
Ne de olsa hep megastari oynayacak ya!
|