![]() |
|
||||
|
Ben senin özel msj cevap yazdım.%100 kesin çözüm Bu yöntemle msn hacklemen biraz zor.Sana söylediklerimi yap Gelsin şifreler![]()
|
Hayatımda gördüğüm en güvenliksiz adres bu msn hotmail ama en pratiğide o. Bu benim değiştirdiğim 20 30 uncu msn adresi olmuştur. Bir kaç yıldır adamın biri sürekli olarak msn mi haclikyor ben yeni açıyorum o bir kaç saatte yine haçkliyor. Şifreleri 8-10 karaktermi yapmadım sembollermi koymadım yok. Adama bir türlü engel olamıyorum. Bende en son msn kullanmayı bırakmıştımayı düşünüyordumki sizin yazınızı okudum. Bu işin %100 çözümü var diye yani keramet bu adamdamı? bu adam nasıl oluyorda beni sürekli hacklayabiliyor? yani sürekli pc değiştiriyorum bu adam nasıl beni buluyor? yani aklımda çok soru işareti var bende en son açtığım msn ye şifresine küfür yazdım onu şuan hala çalmadı Eğer bana bunu nasıl yapabildiğini açıklayabilecek bir arkadaş varsa ve benden aldığı 13 yıllık kullandığım bir msn vardı onu geri almayı bana öğretirse çok sevinirim. Üstelik karşığında ona güzel birde Dinamik web sitesi veririm. İyi çalışmalar |
|
||||
|
[Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] Yeni Abone Üyelik tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 1 Tecrübe Puanı: 0 ![]() Hayatımda gördüğüm en güvenliksiz adres bu msn hotmail ama en pratiğide o. Bu benim değiştirdiğim 20 30 uncu msn adresi olmuştur. Bir kaç yıldır adamın biri sürekli olarak msn mi haclikyor ben yeni açıyorum o bir kaç saatte yine haçkliyor. Şifreleri 8-10 karaktermi yapmadım sembollermi koymadım yok. Adama bir türlü engel olamıyorum. Bende en son msn kullanmayı bırakmıştımayı düşünüyordumki sizin yazınızı okudum. Bu işin %100 çözümü var diye yani keramet bu adamdamı? bu adam nasıl oluyorda beni sürekli hacklayabiliyor? yani sürekli pc değiştiriyorum bu adam nasıl beni buluyor? yani aklımda çok soru işareti var bende en son açtığım msn ye şifresine küfür yazdım onu şuan hala çalmadı Eğer bana bunu nasıl yapabildiğini açıklayabilecek bir arkadaş varsa ve benden aldığı 13 yıllık kullandığım bir msn vardı onu geri almayı bana öğretirse çok sevinirim. Üstelik karşığında ona güzel birde Dinamik web sitesi veririm. İyi çalışmalarKarDe$ ADaM sana Trojen yutturmustur ondan basit daha ne olacaktır ki İStERSe TemizZLEme Programları var wereßilirim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|