![]() |
|
|||||||
| Komik (+18) \ Joke's Corner(18+) Sizi Güldüren Adult Videolar, Resimler vb. Burda Bizimle Paylaşabilirsiniz. \ Some Adult some comic... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
> > > > > - Bence açıp kukusuna bakalım. > > > > > > > > > > - Saçmalama oğlum ya. Hatun koskoca prenses. > > > > > > > > > > - Banane oğlum. Kralı gelse tanımam. Hatun kaç gün çocuk muamelesi > > > >yaptı > > > > > resmen. > > > > > > > > > > - Bence haklı. Neydi lan öyle "Ay çok sempatiksiniz, ay çok > > > >şirinsiniz." > > > > > Pamuk şekeri kılıklı > > > > > > > > > > - Aslında ben de kılım yosmaya. Dakka başı sanki bişey ima eder >gibi > > > >yok > > > > > efendim "boyu değil işlevi önemli" yok efendim "deve de boy var >ama" > > > >gibi > > > > > abuk subuk laflar ediyordu. > > > > > > > > > > - Ya hani sen utangaçtın? > > > > > > > > > > - Ulan bütün utangaçlığın kızı tavlamak içindi di mi? > > > > > > > > > > - Başlatmayın lan utangaçlığınıza. Utangaç olmamız abaza > > > >olamayacağımız > > > > > anlamına gelmiyor. > > > > > > > > > > - Hadi açıp bakalım. > > > > > > > > > > - Bilgin sen bu konuda ne diyorsun? > > > > > > > > > > - Valla şu an kan başka yerime gidiyor. Düşünemiyorum. > > > > > > > > > > - Hay koyayım senin bilginliğine. > > > > > > > > > > - Ya bari memelerini ellesek. şöyle yumuşacık. > > > > > > > > > > - Ya biz ellerken uyanırsa? > > > > > > > > > > - Bence uyanmaz. Uyanırsa kalp masajı yapıyorduk deriz. > > > > > > > > > > - Aslında iyi fikir. > > > > > > > > > > - Hazır kalp masajı yapıyorken suni tenefüs de yapalım. > > > > > > > > > > - Eline de verelim tam olsun. Saçmalamayın ya. > > > > > > > > > > - Uykucu... Sen mi bulmuştun pamuğu baygın halde. > > > > > > > > > > - Ana herife bak. Kafasını koymuş hatunun memelerine uyuyo ayağı > > > >yapıyor. > > > > > > > > > > - Kalk lan kalk. Yemezler. > > > > > > > > > > - Ne geldik mi? > > > > > > > > > > - ıki dakka daha o pozisyonda yatsaydın gelecektin. Uyanık seni. > > > > > > > > > > - Doğru konuş lan. > > > > > > > > > > - Kavga etmeyin beyler. Bi kız için değmez. > > > > > > > > > > - Bi kız mı? Pamuk be resmen, pamuk. Süt gibi maşallah. > > > > > > > > > > - Ya süt dedin de aklıma geldi. Memelerini ellemeyecek miyiz? > > > > > > > > > > - Hay ben memeleri icad edenin.. > > > > > > > > > > - Ya oğlum hemen öfkelenme. > > > > > > > > > > - Bana ne kardeşim. Benim misyonum bu. Öfkelenirim ben. > > > > > > > > > > - Buldum. Nefis bir fikrim var. > > > > > > > > > > - Neymiş? > > > > > > > > > > - Bir hafta kaç gün ediyor. > > > > > > > > > > - Yedi. > > > > > > > > > > - Tamam işte. Her gün birimiz elleyelim. > > > > > > > > > > - Fena fikir değil aslında. > > > > > > > > > > - Öyleyse fikri ben bulduğuma göre ilk ben elleyerek başlıyorum. > > > > > > > > > > - Ohh paşam. Başka bir arzun var mı? Biz sizi yalnız bırakalım > > > >istersen. > > > > > Nerden bileyim sıra bana gelince uyanmayacağını. > > > > > > > > > > - Bence tembel haklı. Aynı anda elleyelim. Ya hep ya hiç. > > > > > > > > > > - Kendini üç silahşörlerin bir üyesi sandı >kişiyiz > > > > > yedi! > > > > > > > > > > - Nolmuş... Bir ki üç diye sayarız, aynı anda elleriz. > > > > > > > > > > - Nerden biliyim ben senin daha fazla mıncıklamayacağını. > > > > > > > > > > - Saçma saçma konuşmayın ya. Mundar edeceksiniz pamuğu. > > > > > > > > > > - Anaaa! Bilginin beynine kan gitti. Sabahtan beri ilk defa >akıllıca > > > >bir > > > > > laf ettin. > > > > > > > > > > - Amanin. ıçine don giymemiş. > > > > > > > > > > - Ne? Kim açtı lan pamuğumun eteğini? > > > > > > > > > > - Ooo beyim... Pamuğun oldu birden. > > > > > > > > > > - Demogoji yapmayın kardeşim. Kim açtı eteğini? > > > > > > > > > > - Kimse açmadı be. Eteğinde hiç don izi yok da, ordan şeyettim. > > > > > > > > > > - Gerizekalı herif. Tanga diyebişey duymadın herhalde. > > > > > > > > > > - Anaaa... Hiç aklıma gelmedi. > > > > > > > > > > - Aklın şeyinde olursa gelmez tabi. > > > > > > > > > > - Ya bari kibrit çöpü çekelim. Kısa çöpü çeken önce ellesin. > > > > > > > > > > - Niye bana öyle manalı manalı kısa çöp dedin? > > > > > > > > > > - Yuh be! Osuruktan nem kapıyorsunuz valla. > > > > > > > > > > - Benim aklıma bişey takıldı. Pamuk da osuruyor mudur hiç? > > > > > > > > > > - Benim de aklıma bişey takıldı. Böyle >ne > > > >zaman > > > > > > > > > > başladın. > > > > > > > > > > - Ne biliyim ya... Böyle güzel kızlar hiç osurmaz, hiç sıçmaz gibi > > > >geliyor > > > > > > > > > > bazen. > > > > > > > > > > - Abi osuruk demişken, pamuğun kase de fena değil hani. > > > > > > > > > > - Geçen benim de dikkatimi çekmişti. > > > > > > > > > > - Benim de. > > > > > > > > > > - Benim de. > > > > > > > > > > - Benim de. > > > > > > > > > > - Benim de. > > > > > > > > > > - Yuh be! Bi saat öncesine kadar hepiniz hatunun yanında birer > > > >şirinlik > > > > > muskasıydınız. > > > > > > > > > > - Karıştırma orasını. > > > > > > > > > > - Sen de oranı karıştırma hayvan. Aile var. > > > > > > > > > > - Başlıycam ama. Öfkelisin de bi yere kadar kardeşim. > > > > > > > > > > - Konuşurken el hareketi yapma oğlum. > > > > > > > > > > - Yaparsam naparsın lan yerden bitme. > > > > > > > > > > - Sen kime yerden bitme diyon götten bacaklı. > > > > > > > > > > - Hay ben sizin kavganızı..
|
koptum yawss ![]() ![]() ![]() ![]()
| Stil | |
|
|