![]() |
|
|||||||
| Komik Şeyler \ Joke's Corner Herşey içeride Bir Tık... \ people you got a joke to tell ??? Well let's here it. There are many comic pics and videos. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Kelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee,... Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya...... Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi... - **** !! - Ayy çok hayvansın murat.. Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - ???!!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu... - Puhahaha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan...... - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları... - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anlamına geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa... Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya... Hani böyle aşağı yukarı sallarlar... Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn... Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - Rüya mı abi? - Yok değil... Hani sonra işe gitmeniz gerekir.. - Uyanırız.. - Hahhhh,... Nasıl uyanırız abi.??? - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız..... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman.....) - Amannnn ne kasıyorum ya,... Civcivin babası!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet.. Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap'tığımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin,... konuşmuyorum.. Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan başka cevap beklenemezdi zaten.. Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin?.... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!!
|
yemekler yenmis tabu basina oturulmustur... kelime: doymak - abi biz demin naptik? - yemek yedik... - hah, yemek yeyince nasil olursun? - tok? - evet, onu mastar yap simdi... - tokmak!!! kelime : sigara - kanser olmanİn en kİsa yolu... - ..sevgili.. - peki... kelime : eczane -hafiz simdi vermidon ne -agri kesici -ya tamam da yani prozac, diazem felan ne bunlar (boyle ilaclar secersem...) -ha, hap lan eheh. kafa mi ne, duman, esrar, ... -yok be hafiz iste hap nerden aliriz biz hapi? -buldum lan torbaci kelime-timsah -abi bole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvan -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu -ejderha -?!???!! kelime : mustehcen erkek: hani sen benim izlememe kiziyosun ya?! kiz : o? kizlar haa! erkek:hee,onun genel adi? kiz :sanat? kelime : susi + hani olum varya ya gozleri cekik kim onlar - caponn ! + hah !. ne yer bunlar abi - iiiih, neydi la... tsunami.. kelime: pinokyo -ahsap pic? -pinokyo! grupoohaaaa!! kelime: lambada. ekip1 bakan kisi: aha sictiniz ekip2 anlatan kisi: sen oyle san. soyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2 anlayan kisi: lambada kelime: van gogh -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci (kulak tabu kelimedir) -bulent ersoy!!! kelime: miras - simdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - piramit. (dedesi tutankamon ya!) kelime: cumhuriyet w: -ataturk ne kurdu? z: -kitap kurdu kelime: kurbaga -canliyi siniflandir boyle bitki.... -hayvan! -tamam abi, bi hayvan var hani opunce daha yakisikli oluyo -at! kelime:gocmen -ordekler kisin ne yapar? -goc eder. -adamin ingilizcelisini bunun sonuna getir. -ordekmen? -error verdim!!! kelime: kara delik anlatan*: ya bu boyle cok buyuk, hup diye icine cekiyor... anlayan*: tarkan!!! kelime : homeros anlatici : hani gecenlerde tarihi bi film oynadi dinleyen :truva anlatici : hah cabuk bulacaz bu kez.. truva kimin yazdigi bir destan? dinleyen : ne bileyim bee anlatici: hay allah.. peki, erkekten hoslanan erkege ne denir? dinleyen : anlatici : sensin o ! baska ne denir olum ? dinleyen : gay anlatici : baska baska !! dinleyen : homo anlatici: hah ! ingilizcede gul ne demek dinleyen : roz anlatici : birlestir iste ! dinleyen : homoroz !! kelime: kandil anlatici: abi biz eski caglarda neyle aydinlanirdik? dinleyen: felsefe biz: oeehh ahauhauahauhauhauahau kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? biz: iptal! kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmistir kelime: kontrol kulesi anlatan: biz neyle seyahat ederiz, anlayan: otobus anlatan: baska anlayan: ucak anlatan: ucagİn inis kalkİsİna kim yon verir anlayan: kule anlatan: ne kulesi anlayan: galata kulesi kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye duskundu? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime: holigan bizim x, ilk kez tabu oynuyordur ve elbet galeyana gelmistir... x : fanatik ingiliz futbol seyircisi y : holigaaaaan. Ama bir dakka nasil yani? z ve q: muhaaa haa haa evet, fanatik-ingiliz-futbol kelimeleri tabu kelimelerdir... kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge.. alisverise... gezmeye.. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa
| Stil | |
|
|