geyik OLsun!!
Geyik Olsun !!!
Abi, bazen bir iş yaparken, ben bu anı daha önce yaşamışım gibi oluyor, sana da oluyor mu abi. Yaa inanmazsın en küçük detayına kadar aynı, kuran çarpsın abi...
İki gözüm önüme aksın Haliç'in altında çil çil altın varmış. Japonlar gelmiş, biz bunları çıkartırız ama altınların yarısı bizim olur demişler. Büyüklerimiz kabul etmemiş tabii...
(Camel sigara paketine bakarak) Fırtına çıksa, arkadaki piramite mi sığınırsın, yoksa palmiyenin altına mı?"... "Arkada saray var olum, sın lan sen! Deveye binip saraya gitcen !
Bundan yıllar önce Pink Floyd'un gitaristi David Gilmour Bodrum'a gelmiş. Sahilde gençlerle takılmış, hep beraber Wish you were here'i söylemişler. Benim hala oğlunun arkadaşı da ordaymış, o söyledi...
Fransa'da saraylarda bile tuvalet yokken bizde varmış. Fransızlar kıçlarını bile silmez, hep bok kokarlarmış. Bu yüzden parfümü icat etmişler. İşin aslı böyle yani anladın mı ?..
Benim dedem acayip zenginmiş. Fazla mal göz çıkarır demişler, fakir fukaraya yardım etmişler. Eee, kumar falan da var tabii. Şimdi Sabancı'yı cebimizden çıkartırdık diyorum yav! Şimdi 500 milyarı sadaka diye verirdim ben kuran çarpsın !
Hiç unutmam bizim bölükte bir Ahmet Başçavuş vardı. Allah seni inandırsın enseye tokat göze parmak muhabbetimiz vardı. Çok samimiydik kendisiyle. Mıntıka temizliği filan olduğu zaman, aynen firardaydım tabii...
Top Secret filmini seyrettin mi? Haa, hani orda bi sahne vardı, adam lokantaya gittiğinde arka planda kravat ölçüsü diye adamın boy ölçüsünü alıyor cenaze levazımatçıları. Ulan kimse de görmemiş o espriyi iyi mi !
Dün akşam bizim kayınçoyla çıktık balkona. Mehtaptı, karıydı kızdı derken 5 büyük devirmişiz. Kayınço bir büyüğün yarısında zom oldu, kalanı ben içtim. Kalktım, daha var mı diye aranıyom, olsa içecem !
Elvis Presley ölmemiş koçum. Şöhretten bıktığı için saklanmış. Amerika'da alışveriş yaparken görmüşler, acayip yaşlanmış herif...
Kemal Sunal gerçek hayatta hiç gülmezmiş, çok uğraşıyorlarmış ama nafile. Bir nevi hastalık abi. Herkesi güldürüyor, kendi gülemiyor. Bak Allah'ın işine...