bak az once baya uzun bı yazı yazdım yani bır a4 kagıdını gecıcek boyutta Ole laflar ettım kı sınırle tekrar yazmıcam net baglantı gıttı ve yazıda gıttı şimdi kısa ozetını yapayım top list ıkıncısıyım ve sen 20 mi 30 mu bılemem bakmadım GıGa 1315 msj ben 1117 msj arada 198 bırazdan dahada fark azalıcak herneyse reput sayılara bakarsan kımın ıstenılmedıgını anLarsın herkesın sana ters oLdugunuda anlarsın bu sıtede bı admın deGıl tum uyeLer admındır cunku bırı olmadıımı dıgerıde Olmaz bunuda aNla bır dahada sakın ha sakın ne benım konumu kılıtle ne benım konuma cvp ver ne senınlemuhattap olmak nede senı gaLe aLmak ıstemıorum sevıyem suan tavan yapıorken senıngıbı dusuremem bu sıtede kımın boş oldugunuda yonetım toplantısında anLıycaz lewoyLada bı gorsume yapıcam herneyse olay cozulur ama senı tyekrar bı sekılde ve sert bi şekılde uyarıorum bana ters gıtme! ayrıca varsa yurek ac bı konu aykIrI mı? aLosSmu De tıpkıkılıtledıgının omu bumu oyununda kım ıstenıor kım ıstenmıor gorelım eger ıstenmıorsam ben gıderım gıtmezsemde en adiyim ama şartım oy veren bı cvp yazıcak hadi ben yapsam banlayalım dersın sen yapta yuregını gorelım yapmıorsun sus ve bır daha bana cvp verme!!!!!!!!!!!!!!! Bu konudakı cvp veren arkadaslarımada teşekkur edıyorum SaygıLarımLa aykIrI(DeLi & pSkopaT & Serseri)