![]() |
|
|||||||
| Komik Şeyler \ Joke's Corner Herşey içeride Bir Tık... \ people you got a joke to tell ??? Well let's here it. There are many comic pics and videos. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Dinazor Ishanimizin kapicisi Ismet abiye bir gun laf olsun diye -Ismet abi binada dinozor gormusler. ilaclamazsan cogalirlar, hastalik yaparlar dedim. O da, -Ula dinozor ne ki? diye sordu. Yemi yuttugunu gorunce siraladim: -Kucuk, fare gibi bir hayvan, cabuk urer. Bir sure detayli "attim Hepsine inandi. Yarim saat sonra -Ismet abi, sana saka yaptim, dinozor filan yok burada dedim. Cevabi yuzunden iki dakika kendime gelemedim: -Ben biliyordum zaten. Hayvanat bahcesinde hic mi dinozor gormedim ki
|
Maddenin 3 Hali Olay, bir arkadasimin annesinin gözetmen olarak bulundugu ilkokulu disardan bitirme sinavlarindan birinde gerçeklesiyor. Disardan bitirme sinavi ya, yagli bagli adamlar da var sinavda. Gözetmenler sinav sirasinda siralarin arasinda dolasiyorlar. Tam o sirada gözetmen bakiyor, adamin biri sorularin hiçbirine cevap verememis;aciyor adama. "Maddenin üç halini yaziniz" sorusunu parmagiyla isaret ediyor ve adamin kulagina egilip cevabi fisildiyor: "kati,sivi, gaz." Sinav kurulunu dumura ugratan an cevap kagitlari okunurken gerçeklesiyor. Sorunun cevabi, kagitlarin birinde aynen söyle yer aliyor:Katir, sigir, kaz
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet