![]() |
|
|||||||
| Komik Şeyler \ Joke's Corner Herşey içeride Bir Tık... \ people you got a joke to tell ??? Well let's here it. There are many comic pics and videos. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
[hide:21dc9d627c]Temel'le İdris meyhaneye girdiler. Rakılar geldi... Yarım saat sonra İdris sordu: - Söyle pakayum, bir bir daha ne eder? - İçi, dedi Temel. İdris bıçağını çekip Temel'e sapladı. Karakolda komiser gürledi: - Arkadaşını neden öldürdün? İdris içini çekti: - Çok şey pileydu![/hide:21dc9d627c] |
|
||||
|
[hide:a25fa4b91c]Temel, Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu: -"Bir gün otostop yapıyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu bir köşeye çekti. Mini eteğini iyice yukarı çekip, dudaklarını ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasını aldım." Dursun: -"iyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı!."[/hide:a25fa4b91c] |
|
||||
|
[hide:d9d54bcb5c]Dursun Temel'e sormus: Uşagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel: 100 tane yerim valla... Dursun: Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hoşuna gitmis.Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus: Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal: 50 tane yerim ben... Temel: Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum...[/hide:d9d54bcb5c] |
|
||||
|
[hide:d943ca5d50]Pilot Temel telsize var gücüyle bagiriyordu : - "Ula, sag motor bozuldu. Düseyrum, düseyrum. Meydey düseyrum. Kule düseyrum." Kule hemen cevapladi : - "Mesaj anlasildi. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin." Temel gayet ciddi : -"Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk[/hide:d943ca5d50] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|