Bir adam bi gün bir kahveye girmiş ve kahvehanedeki oturanlara bana ii bakın ben 30 sene sonra gene geliceğim der çıkar gider tabi kimse aldırış etmez aradan 30 sene geçmiş adam gene gelmiş tabi 30 sene önceki adamların bazıları ölmüş bazlalrı yaşlanmış gene bana iyi bakın 30 sene sonra ben gene geliceğim o zaman burda sizin yerinize çoçuklarınız torunlarınız oturcak der çıkar gider 30 sene sonra geri gelir tabi 30 sene öncekilerin çoçukları torunları oturuyor adam bana iyi bakın 30 sene öncede gelmiştim 30 sene sonrada gelicem der çıkar kahve ahalisinden biri arkadaşlarına kalkın mama gidiyoruz bana bu hikayeyi bamba anlatmıştı derve imama giderler imama sorarlar imam efendi azrail neden bu adamın canını almıyor bilmiyorum ben bu gece uykuya dalıyım azraille konışıyım size yarın sölerim demiş imam uyumuş azraille konuşmaya başlamış ey azrail demiş sen neden bu adamın canını almıyorsun azrail cevaplamış bu adam zamanında bir dilek tuttu ve kabül oldu demiş imam sormuş neydi bu dilek arail bu adam allahım bana milli piyangodan ödül çıkarana kadar beni öldürme demiş ve kabül olmui imam demişki allah o kadar büyükki neden bu adama bir ödül çıkarmıyor azrail cevaplamış BİLET ALMIYOKİ ŞEREFSİZ

Hehehe !