Titanikte ya Türkler olsaydı!!! :D
gel lan gezelim biraz daha, amma büyükmüş lan hehe
-abi kaybolduk.
-tamam lan panik yapma. şuna soralım. hişşş aloo, lan sarı kafa. gel buraya, nasıl çıkarız lan açığa.
-hehe, i can't speak turkish but i can understand you hehe, go upstairs and ask anyone, they will show you.
-ne diyo lan bu, kaybol lan, buluruz biz olum gel.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-sadece kadınlar ve çocuklar, zorlamayın lan, sadece kadınlar ve çocuklar. huoop ne diyom lan ben, nereye.
-abi arkadaş vardı, bakım çıkacağım ben.
-ağzını kırarım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-kaptan bir sorun var.
-nedir?
-batıyoruz lan.
-hadi lan valla mı, inanmam?
-lan yalan mı söylicez.
-hahaha, batar mı olum titanic bu.
-lan olum, aşşa inip baktım, su alıyor lan, ahanda bu kadar delik var.
-hiç olur mu öyle şey, koskoca titanic lan bu, batmaz diye bindik, ben gemiden korkarım normalde.
-abi batıyor yalan mı söylicem lan, şakası olur mu lan bunun.
-ahhaha, ne ********* yicez lan. hangi yaptı lan bu gemiyi hahahayt. sıçtık yani. hahahaha. nasıl batar lan, bana batmaz demişlerdi hhahahhark. mahvettiniz lan benihhhhahahaha.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kaptan aşşağıda baya büyük bir delik var, su alıyoruz.
-şurda beyaz çimento var, onunla kapatın şimdilik, sonraki limana kadar idare edelim, sonra sanayiye götürürüz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
abi buzdagi geliyo be
- ööf öf
- neresinden baksan 4 trilyon eder bu gemi.. tam gobekten carpacak ba ba ba. tersanede de dogrultamazlar bunu.
- sigortasi bi$eyi vardir abi.. kamaraya gidiyorum cuzdani telefonu alayim
- bizim gocuklari al gel de u$umeyelim.. valizleri neden almiyorlar sandala anlamadim ki
uuu abi su baya bir soğuk.
-yapma ya, e doğaldır abisi, kutuplardayız. dünyanın yukarılarına çıkınca soğuyormuş hava. aslında burada gündüzler geceler altı ay sürüyormuş.
-hadi lan, olur mu öyle şey abi. altı ay gündüz mü olur?
-lan olum yalan borcum mu var, okuduk da konuşuyoruz, altı ay sürüyormuş.
kim çarptı lan gemiyi.
-ya abi selim artistlik yapcam diye çarptı, çok yakın girdi buzdağlarına, ya üf ya.
-allah belanızı versin lan sizin, iki dakika aşşağıya indik, sıçtınız caanım geminin içine
-abi senin mi vapur?
-yok abisi, ben yövmiyeyle çalışıyorum, ayrıca vapur değil, titanic.
-hee, nasıl işler, kalıyor mu sana bişeyler?
-valla yakıtını koyuyoruz, üstüne de üç beş bir şeyler kalıyor çok şükür.
-bunların plakası pahalı mı?
-abisi vapur bu, titanic bu, plakası yok.
-anladım, sizin işiniz de zor be abi
|