Aşk Espirileri..
♥ ilk gorüşte aşkı anlıyorumda, ömür boyu birinin suratına bakan iki kişi arasında aşk bir mucizeden başka birsey degil !!! Bill Cosby
♥ Aşk karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasında geçen zamandır.
♥ Arabanın önündeki çocuklar kazalara, arabanın arkadasındaki kazalarda çoçuklara neden olur.
♥ Ben ona baktım, o bana baktı, şimdi dört çoçuğa bakıyoruz.
♥ Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gerçekten sev, sonuncu olayım.
♥ Erkekler belediye otobüsu gibidir. Birini kacırırsan beş dakika sonra öbürü gelir.
♥ Ona kalbimi verdim saklasın diye, buzdolabina koymus bozulmasin diye.
♥ Bırakıp gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alışmayı oğretti belki ama unutmayı asla...
♥ Savaşma seviş, sevişirken zaten savaşıyorsun.
♥ Düşen bir yaprak görürsen, Beni hatırla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Çöpçü Riza
♥ Askim seni seviyorum! Ama parayı daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!
♥ Sen sen ol, kapı önünde aşk yapma! Askın gözü kördür ama komşununki asla!
♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kadının peşinden koşarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden koşmaları gibi.
♥ Sana sarılmayı o kadar cok seviyorum ki. Cünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor.
♥ Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin.
♥ Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tüm yasamini mahfeder.
♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes...
♥ Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis.
♥ Sabahlari kahvaltı yapmiyorum çünkü seni duşünüyorum. Oğlenleri yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Gece olunca uyuyamıyorum cunku acım.
♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem çiçek nerden bilecek.
♥ Deprem gibi girdin gönlume, fay hattı çizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.
♥ Aşk elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter.
♥ Butun kızlar çiçek olsun, arı olmazsam namerdim.
♥ Bizi cekemediler, halat koptu canım.
♥ Allah`ım !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanaklı, bal dudaklı, sütün bakcaklı bir gelin nasip eyle.
♥ Deli gibi sevdim, gibi evlendim.
♥ Kızlar artık beyaz yatlı prenslerini bekliyorlar.
♥ Aşık olup izdirap çekeceğime, nezle olup burnumu cekerim.
♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplıdır.
♥ Seni sevecektim kıskanacak el ustunde tutacaktım kendimi sana sevdirecek bana bağlayacaktım ip koptu
♥ Bataryası zayıf hayallerimizin kapsama alanı dışında kalan kesimlerine sebeke hatası nedeniyle ulasamadık şimdi yüreğimde full ceken hattimla seni seviyorum.
♥ Kalbim senden çektiğini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yüreğimin teroristi dunya birleşse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim.
♥ Seni sevdim seveli başım belada seni düşünürken uyuya kaldım helada
♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dün yağmur yağdı.
♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim
♥ Aşkımızın suya duseceğini bilseydim balık olurdum.
♥ Aşığa bagdat sorulmaz. BUSH
♥ Fazla mendiliniz varmı, aşık olmuşumda!
♥ Karayollarında değil, senin kollarinda öleyim.
♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin üzülme; dün doktora gittim, böbreklerimde kum, kalbimde seni buldular.
♥ Hey garson! bana kalbim kadar yanık döner, düşüncelerim kadar karışık bir salata, acılarim kadar koyu bir kahve getir.
♥ Karın olmak istiyorum karın, Ey benim kardan adamım.
♥ Derstleşmek istiyorsan 1 tuşla, birine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla.
♥ Sen kadayıf kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, ciğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli köfte kadar dayanılmazsın.
♥ Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamış bir oto tamircisi gibidir.
♥ Sevgilim, seni tv kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdiğimi soylemişmiydim.
♥ Aşığa bagdat sorulmaz, anında korkup tüyer.
♥ Aşk dolmaya benzer, iyi sarılmazsa pişerken dağilabilir.
♥ Sevgilim duygularim vişne kaymak yani karmakarışık.
♥ Annem bana okula giderken üstünü sıkı giy terleyip üşütme. Karşıdan karşıya geçerken dikkatli ol dedi. Ama aşık olma demediki.
♥ Aşk bir sudur. Eee işin bütün espirisi bu mudur?
♥ Ask bir deniz bense onun engin sularında dibe çökmüş bir keriz.
♥ Sevgilim sensiz gözlerim hicbirseyi gormuyor. Seninle olunca da gözlerim senden baskasını görmüyor.
♥ Aşkın mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost.
♥ Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda mezarcı mahmut.
♥ Aşkın bahardı bülbüller vardı da... Hangi kafesin kapsını açık bıraktı.
♥ Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok. Bülbülleri ön bahçeye aldılar. Buraya marul ekecekler.
♥ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik.
♥ Aşk bir otomobil gibidir yedek parcaları surekli değisir.
♥ Uzüm gözlü elma yanaklı kiraz dudaklı pırasa saçlı sevgilim. Seni cok özledim. Imza : Manav Osman
|