![]() |
|
|||||||
| Linux işletim sistemi Linux ile ilgili her tür sorun çözüm ve önerilerinizi burda paylaşalım. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
HOCAM BEN BU LİNUXU 5 KERE KURDUM SONRA WİN LEDİM................... WİNDOWSA ALIŞTIK BİKERE.çıkş yok linux ta elimdeki hiç bişey çalışmadı. cam nanay. yazıcı nanay antivir nanay msn nanay elimdeki 10 oyunda cabası olmadı biraz uyumlu yapsalar hemen linux luycam. belkide çalışıyo ama ben beceremedim |
|
||||
|
zaten linux ev kullanıcısı için değil... linux genelde server olarak kullanılacak makinelerde kullanılıyor. en önemli özellği de herşeyin beleş ve açık kodlu olması.
|
arkadaşım hızla gelişiyor teknoloji ben şu anda pardus a geçtim ve çok memnunum. windows u sadece oyunlar için kullanıyorum. sürücüleri de otomatik olarak tanıyor ve sana sadece seçmek düşüyor bi zahmet seçivereceksin sadece o kadar. indirmek isterseniz aşağıda verdim. Pardus 2007.1 Felis chaus Pardus 2007.1 Felis chaus (16.03.2007) Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak Pardus 2007.1 Felis chaus sürümünü indirebilirsiniz. Yardım için, [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]'ne başvurabilir, ayrıca özellikleri hakkında bilgi almak için [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] belgesini okuyabilirsiniz. Pardus 2007 Pardus 2007 (18.12.2006) Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak Pardus 2007 sürümünü indirebilirsiniz. Yardım için, [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]'ne başvurabilir, ayrıca 2007 sürümü özellikleri hakkında bilgi almak için [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] belgesini okuyabilirsiniz. Pardus Çalışan CD Çalışan CD bilgisayara kurulmadan CD okuyucunuz üzerinden çalışan Pardus sürümüdür. [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] sayfasında her zaman en yeni Çalışan CD'yi bulabilirsiniz...
| Stil | |
|
|