Abonem.COM Forumları  - Müzik, Kültür Sanat, Atatürk, Sağlık, Aşk, İslam, Güvenlik, Oyun, Spor, Donanım  

Geri git   Abonem.COM Forumları - Müzik, Kültür Sanat, Atatürk, Sağlık, Aşk, İslam, Güvenlik, Oyun, Spor, Donanım > Müzik \ Music > Şarkı Sözleri \ Song Words > Türkçe Şarkı Sözleri \ Turkish Song Words > M,N,O,P,R,S ile Baslayan Sarki Sözleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

M,N,O,P,R,S ile Baslayan Sarki Sözleri M,N,O,P,R,S ile Baslayan Sarki Sözlerini Bu Bolumde Kolayca Bulabilirsiniz...

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-02-2008, 15:39
benjomurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Tecrübe Puanı: 101
benjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisi
benjomurat - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart SagopA KajmeR

al 1de burdan yak, kapasite meselesi bak, perde kapanmış lak lak, başlar az sonra dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazar? çatlak seslere alışkın her kulak, beni update edin, rapi şadettim kulaklara download edin rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin, teknoloji bugün yine jön dinmiş bakışlar bön yüzünü kendine dön çabalamalı ve bulmalı yön, sago rapte en ön, nizam mayın malzeme mayın rahat espiri dediğin ta kendisi hayat kim kaldı bir şakayla sakat? beş kişi kalmış canavar sagokat biz karagöz siz hep hacivat, kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak? kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak kısa dönemeçten yolumuzu bulsak herkes işini bilir kişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo yo bana iyi rol verin amacı var yapılan her eylemin, nihayetinde boşa akmasın terin hediyesi paketli her emeğin göz nuru nedirse ettiğin odur ki bulurun galaksilerde raks ederken şuuruna dostum hay aksilerde dolup taşar umudum.. hadi gazla..!

al 1de buradan yak sadrazamın ikram ben dilenci şayet hicvin sonu idam neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam x2

dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş çok rüküş düşünce modaları gülünç, fiyasko dolu aklımın odaları güç birimlerini devreye sokun hadi he-man misali şahlanat bi matrix tanıdım benim ki matrax atraksiyonlarımın tamamı durmaksızın markaj gözlerin sulu boya kıvamı makyaj uzaklaş yanı başımdan işin yaş geceleri yüzde kırkımız ayyaş hip hop bala gora yelken fora ileri rota bağdat ı bulmuş emmim sora sora bazen kaderi belirler yazı yada tura moral düşünce zora komiklikler şakalar yetişir imdada, ustura misali keskin zekaların dansını izle acaba kaç cambaz durur aynı ipte? emekler misin koşmadan önce? bilip de bilmezden gel dilinci linç eder dilenci oh çeker dilenci ahkam keser.. hadi gazla..!

al 1de buradan yak sadrazamın ikram ben dilenci şayet hicvin sonu idam neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam x2
  #2 (permalink)  
Alt 02-02-2008, 15:39
Moderator

benjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisibenjomurat zamanın efendisi
Standart Bağdat

Mermi icad oldu mertlik bozuldu
ve merhumlar evin duvarında meçhul Gazi.
Mayın şehit Taburu,
Mayısta kan yağmuru,
düşman uyku mahmuru,
dünya kin maduru,
sonunda katliam, nerede sağ duyu?

Mevzileri nöbet alan Fevziler Feyz alamadan Fethettiler Ahireti,mektupları kayıp, cinayet ayıp ve kültürler bombalandı, kimse sallamadı, Bağdat ateş aldığında kalbim vurgun yedi, güneş doğudan battı. Mumlarınızı yakın, yorgun düştü uçaklar, tebessüm etti tüm sanıklar, Tankları tanımlar tanıklar, yanıklarla dolu topraklar, karamparça bulutlar ve savaş! Yavaş ölüm kaderinin hız kaynağı, telaş pazarı, can kumarı, çıkar savaşları, B52'ler yarıda kesti pişen aşları ve dünya kan deryası, geleceğin bedeli pahalı, duygular yamalı, suçu gelin etseler de kimse güvey girmeyecek, bilirim bu Tarih değişecek ve Tekerrüre dayalı imha Tarihçesi, kurak sevgi bahçesi suya hasret.

Topalla gezen aksamak öğrenir,
havanın Kadri yağmurda bilinir
hatıra silinir
Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz
ama Bağdat bombalanır.[bbummmm]
( yoo Sagopa K. Kuvvet Mira )

havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir
( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ).
Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır.[buuummm] ( yoo Sagopa K. )

Kazanılan her Madalyon, mayın tarlasındaki Piyon Askeri Reyona bir şampiyon sıfatıyla koydu bir Galon Kurşun, Hüşu derbeder. Turşu geçmişler ve savaşta Gazi bebekler, tekler
kalbimin atışı ve ekler günbatımından Şafağa doğru süre gelen kanlı iklimler. Psikolojisi kaybolan bitkisel yaşamlar, İdeolojisi kuyularda saklı taşbakan kanayan yaraların Ortadoğusundan Güneş battı ve bu şarkının 3Leşi olmalı Bir'Leş'miş o milletler sorgulamalı, bir'leş'miş Amerika yılanları çıngıraklı, amacında yalanları ve kitle imha Dolarları 24 Beat'te tenha Hiphopları. Kinimin Raple yansıyan oluşumları, Kanunları kelepçelemeli ve elemeli eli Zaferi simge edeni ve Eylemini barışa saklayan her bireyi.

hatıra silinir
Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır. [buummm]( yoo Sagopa K. Kuvvet Mira )

hatıra silinir( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ). Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır.[bummm] ( yoo Sagopa K. )

Hey hadi, hadi söyle, hadi söyle. Kimin yaşıyacağına kim karar veriyor? Kimin ölüceğine kim karar veriyor? Bu savaş anlamsız. Bana bakın burda duruyorum ve üstüme tek bir kurşun bile gelmiyor. Bir tane bile gelmedi Neden!?! Peki neden hepsinin ölmesi gerekiyor? Burda durabiliyorum görüyorsunuz.
  #3 (permalink)  
Alt 02-02-2008, 15:40
Moderator

Standart Bebegim Öldü

Ve bebekler de ölür...

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundcheckindeyim.
bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ?
Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım.
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yarimi sevgilimde bırakıp yarimi sokağa attım
Canımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okudu
RAP canımsın !... Canıma okudun canıma kastın
İçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu bakışlarıyla gizlenirken iz bırakmış anılarıyla sevgili.
Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus
Anlamak kolaysa bak bi gözümün içine !...
Yer mi Len Velet !?!?... Sekiz senemle ben dalaştım kimsecikler yoktu mikrofonu mu buldum
İçimi döktüm.
Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı
Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş
Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratıma
Gömülü parmak izlerin omuzlarımda
Gözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin.
Bende ninninim uyu....

[Nakarat]
Dayan sabır gerek
Yolun uzun, vakit kısa
Ölüm yakın...
Tanrım ona acı.
Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu)

Bilmecelere ısınamadım (asla)hele de senle ilgiliyse
Sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldi
İçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarim
Parçalandı ellerinde kum duvarlarım
Ne hakla yarimi benden aldın ?
Yine de bir günahkar göremedim seni
Susar dudaklarım susar çocuklarım
Bir vahada yolumu kaybettim
Susar bu kuru dudaklarım
Alışkanlıklarıma yoklama yaptım
Girme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atışta gözünün yaşına bakmadan
Toz Ol !....
Bende başta bir çocuktum sende oyuncak oldun
Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum
Alacakaranlık geriye çekti güneşi
Bir içim tütün tadın
Kadın !.. özün toprağın buruk nefesi
Kim der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ?
Bir yaz akşamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü....
  #4 (permalink)  
Alt 02-02-2008, 15:41
Moderator

Standart Bir Pesimistin Gözyaşları

Aldanışlar orada kaldı, aldatıldın ahın vardı, aldatıldım
ahım aldı, yalvarıldım vahım oldu, aldanışta masum oldun,
yalvarışta yüzüm soldu. dikene battı yalanın ağzı,
yatsılarda mumlar öldü. düşümü böldü sevgi çölünün ölüme
çeken o kavuran nefesi, akşamında leşime baktım, peşime
takılan adını kazıdım, ümidi çaldım, ahı yanıma vardı,
vahımı şarkı yaptım, dinledikçe ağladım, gözyaşım!...
insan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin
sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu. yoksulluk
korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm
fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif,
düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar.
yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el
mi sallar? batan güneş yine doğar. batan gemi yatan mezar,
azar azar kazar mezar, kumar umar arar, yazar kader kime
çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. salla
gitsin arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar
adresin mi kayıp? zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp?
korla yandı umutlar geçen dünü sayıp, yor ki aklını
hakkını sorgula düne bakıp?

Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz
uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak
kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla
gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin?
sonralara kaç damla gözyaşı?

Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda
tanıdılar mutluluk denen kelimeyi ve tanrı bâş etti, çile
doğdu, hile koydu adını günahın. sille vurdu, illeler
inatçı yordu, sınava tabi tabiat ananın evlatları rabbi
tanımadı, kimisi küfretti yaradana, zülmetti kendine,
hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı
durumu battı. dünya malı uçan halı, kırılır dalı her
ağacın, yıkılır her bina affette, gofret, bedelindir o
dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü
her adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı
topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin.
dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan
adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı
isterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık
oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı,
yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir
umut hani? tebessüm vahi, kabusum gani yazdıklarım;
yazacaklarımın güvencesi sago k.

Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz
uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak
kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla
gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin?
sonralara kaç damla gözyaşı?

neden ölüyorsun anne?
bak vakit doldu, sıram geldi...
ah hayır sakın korkma bir tanem ölümde hayatın bir parçası,
vakit varken tomucukları topla zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir!
  #5 (permalink)  
Alt 02-02-2008, 15:42
Moderator

Standart Eşgalimdi Eşkıya

(Savaş)

Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun buses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri zzet etti yönleri deminde iz bıraktı is alırken sözlerimde sis bıraktı kep.Taze kurgular sonuçta bağlanır devirde sundu hissi hissederki alçak tavrı koydu zikri bak,şükrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sövdü gözlerinde münzevi görüşse yak. Fonda koklanır çıkarla tanınmaz dürüstlük emme uçtu dostça saygılar domaldı kin küfürlü aşka, zaman övdü ömrü her dakika kolpa kuble yaktı dilimi açtı ağzı yuttu tezimi şimdi son dakika. Rampalaştı yollarım başında çok gerildi iplerim çekildi terse vurdu keyfi kaçtı dünlerin, ve sek katıldı davetimde içki kargaşayla karşılaştı gözbebeklerimde ağlamış tanım senin.

NAKARAT

Dynamic dimağ, saldırırdı ruh eşim tipinde toy çocukla, bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.

(Laedri)

Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya, rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller hakkı tanımamak mı sevda? Hibe ettim adımı hakka hatrı yok ve hakkaten bir kaygı kaymamış dilimde bence bunda kastı yok rapin, müdavimim misafirim ben akla akşam üstü bendeyim nedendi sorma bende içime hasretim. Arzuhalci arzum ellerinde bir buket temenni münferit bu Laedri kimsesiz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var. İsraf ettim istif istemem düzeltme dermek istesem küsermi bahçe. Lehçeler kısıtlı bak satırlarımda darda kalmış imlalar kurrayla çekilecekse çek ve yerine koy, yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dünden, yarın güneşten ellerin de batacak öğren.
  #6 (permalink)  
Alt 02-02-2008, 15:42
Moderator

Standart Kopya Kalpler

kopya kalpler, gözlerin önünde parlamakta bir fener ve ihtirasla
suslenen bir gelecek onume kurban.
gulmek, aglamak secimlerim, hangi sikta mola verendim? ayazlarinda
terleyendim. sacmalik bu his ve geriye donusu yok, pis bir sakaya maruzum ve hecelerimde kimi zaman aruzum. anca buldum arzularimi, arz-talep mi bilmem.
hep bu farzla yasanilir mi? ben ne istedim ki onume koydular bu kuklayi?
ve zor gunumde hor goruldum, kor bir aleve ben gomuldum.
hislerimde curudum artik anla, kopya kalbim cok cizildi, kaprisinden bezdi.
adamin anca gizli bir kacak suc islemis ve izini bulamamislar.
iste simdi pisti oldun. yoklugun bir olume benzetildigi siir tadinda varligin bir sacmalikmis.
acil anladim, anca topladim, kanca sapladim bu aciya bir el olsun ben de atesi bastim.
kurut bu dereyi sen kolaysa, gozlerim yine de parcali bulutlu.
anlamin da uludur, askin gozleri hep sulu mudur? hakki bu mudur?
sadakatin guvenimin sonu mudur, sen kaderdin..

tacizin asikar, sadece bana mahsus degil yok olma seanslarin.
yagmur sakladi gozyaslarimi, kopya kalplere damladim dam dam..

guvence verme bana bir kez de olsa.
cok yanilmis insanin lesine agidi yazmisim. ne olsa ben alismisim.
bu forsa geriye saydi, bitime az mi kaldi?
baslamak hataydi. baslayamamaksa izdirap
aska verdigim resitalimde sendin sazima mizrap.
yendim huyumu ya rab.
hapis yatan bir ben degildim, dostlarimda vardi koseye sinmis. af!...
paraf cekildi, secildi taraf.
ve ben...
tuhaf ithaflar ettim, yarina elverisli kosula kosabilirdim.
bosa mi yandi kirmizi guller? neyse bosver..
sagopa kopyalanamaz, ender olsa bulunamaz bir digeri.
hucrelerimin herbiriydi kanserin yemi..
parcalanmis bir satirbasi ve nokta konmus dizelerin son elvedasi bugune bir ithaf..
bence cok tuhaf bir iskence, bas ucumda askin calar saati. kopya kalpler uyku boldu

Seçenekler
Stil