![]() |
|
|||||||
| M,N,O,P,R,S ile Baslayan Sarki Sözleri M,N,O,P,R,S ile Baslayan Sarki Sözlerini Bu Bolumde Kolayca Bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yeni bir gün doğuyor Yine yoksun yanımda Zavallı gönlüm anladı Mahkumum yalnızlığa Yapayalnız yaşıyorum Ruhumla baş başa Karanlıklar içinden Haykırıyorum son defa Dön Dön bebeğim Ne olursun dön Dön kollarıma Yine bir gün batıyor Yine gözyaşlarımla Zavallı gönlüm ağlıyor Sensizlik çok zor bana
|
Gözlerin sözlerinden başka şeyler söylüyor Git artık gideceksen bu aşk burada biter Sonu yoktu diyenler şimdi haklı çıktılar Bizi çekemeyenler şimdi mutlu oldular Sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ah gönlümde kalacaksın Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum Daraldı içim haykırmak istiyorum Ne olursa olsun sevgilim kalacaksın Aklım ermiyor affet nasıl bir hikaye bu Daha dün sevgiliydik bugün iki yabancı Sonu yok diyenler haklımı çıkacaktı? Sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ah gönlümde kalacaksın Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum Daraldı içim haykırmak istiyorum Ne olursa olsun sevgilim kalacaksın
|
Hangi yolda yürüyorsam Hep sana gelmek istiyorum Deli divaneyim aşk seferi oldum Sensiz zaman Sandığımdan daha zor Daha acı geçti Sana doyamadan bahar açtı, esti Yok, yok şu ömrümde Bir seni sevdim Sana yandım Çok, çok zaman geçti Yerine kimseyi koyamadım Kıyılarım dalga dalga Ufuklarım uzar gider Bir yanar, bir söner İçimdeki yangın Belki o gün, bugün diye Yollarına laleler ektim Özlemin gözlerimde büyüyor Her günümde Yok, yok şu ömrümde Bir seni sevdim Sana yandım Çok, çok zaman geçti Yerine kimseyi koyamadım
|
Gönlüm senin esirin Kalbim senindir yar Kalbim senindir İnsaf eyle halsizim Beni gel dindir yar Beni gel dindir Söyle nedir bu edalar Bu işve, bu naz Gider birgün bu güzellik Sana da kalmaz Yalnızım yalnız Yalnızım yalnız Gel benim yarim ol zalim Tükendi halim Söyle nedir bu edalar Bu işve, bu naz Gider birgün bu güzellik Sana da kalmaz Dağlar yolu yamaçtır Başı dumandır yar Başı dumandır Ayrılığın ölümden Bana yamandır yar Bana yamandır Söyle nedir bu edalar Bu işve, bu naz Gider birgün bu güzellik Sana da kalmaz Yalnızım yalnız Yalnızım yalnız Gel benim yarim ol zalim Tükendi halim
|
Bitirdin neyim varsa, türlü türlü acılarla Bir kaderle bitmiyor, kavgam hala sürüyor Bilmediğim her yolu denedim senden sonra Güzel ne varsa seninle var Gel dön artık, deli olma Yok , taşıyamam bu yükü Yok , yüreğin sesi gücü Öldürecek inan bu inat ikimizi Yana yakıla ağladım sana Yana yakıla dön diye bana Uğruna neler harcadım canım Anlamadın ya Bitirdin neyim varsa, türlü türlü acılarla Bir kaderle bitmiyor, kavgam hala sürüyor Bilmediğim her yolu denedim senden sonra Güzel ne varsa seninle var Gel dön artık, deli olma Yok, taşıyamam bu yükü Yok, yüreğin sesi, gücü Öldürecek inan bu inat ikimizi Yana yakıla ağladım sana Yana yakıla dön diye bana Uğruna neler harcadım canım Anlamadın ya
|
Gönül yarası Olmadık yerde kanar durur Anıların ruhu dolanır Anlatmaya kelimeler yetmez Herşey bitmiş anlamını yitirmiş Hayat kare kare geçiyor gözlerimden Doyamadan,nasıl geçti bunca zaman? Islanır kirpiklerim, yüzüme bulaşır yaşlarım Ateş topu düşer yüreğime Alev alev yanar içimde Alır başımı yollara düşerim Kara kara düşünürüm,üzülürüm Kızarım halime,koşarım son sürat Yorulunca yığılıp kaldığım yerde Adını sayıklarım gündüz gece Nereye baksam izlerin var,silinmiyor Gönül yarası bu, geçmek bilmiyor Yalan sözler gülüşlere,kandın gittin ellere Kimbilir kaç senelerce, yanar durur bu içimde Gün görmeyen şu yüzüm bir sende güldü,seni sevdi Dönsen de kıymeti yok, düştün gözümden birkere Adaletsiz koca dünya, yine olan bana oldu Aşk ateşi,yar acısı dönüp durup beni vurdu Şimdi gönül yaralı,kırık kolu kanadı Sende kaldı yarısı,varsın dursun acısı Gönül yarası Yitik, mağrur gönlüme, kıydın gittin ömrüme Neyim varsa inandığım, kayıp ziyan şimdi; yarım Gün görmeyen şu yüzüm bir sende güldü, seni sevdi Dönsen de kıymeti yok, düştün gözümden bir kere Adaletsiz koca dünya, yine olan bana oldu Aşk ateşi, yar acısı dönüp durup beni vurdu Şimdi gönül yaralı , kırık kolu kanadı Sende kaldı yarısı, varsın dursun acısı Gönül yarası
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet