![]() |
|
|||||||
| Mail \ E-Mail E-posta ayarları ve mail hakkında genel konular \ E-mail set upand generak subject about mails... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Önce BASLAT-PROGRAMLAR-MSN EXPLORER´a girin. MSN Explorer yoksa Link vereyim burdan indirin [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] Girdikden sonra ilerleyin ve size üc (3) secenek sundugu zaman en alttaki "YENI ACCOUNT AL" seceneginden devam edin. Bilgilerinizi dogru olarak girin ve devam edin account’unuz olusturulsun sifrenizi falan secin daha sonra [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] dan account’unuzu (örnek [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]) sifrenizi (örnek 123123) girin. NET passport alma ile ilgili biseyler cikacak. Dogruca ilerleyin her yeri istediginiz gibi düzenleyin. Veeee 2 GB kapasitenizi görün! POP DESTEKLİDİR ---> POP3: pop3.email.msn.com SMTP: smtp.email.msn.com Dikkat: Bu hizmet için Yeni Hesap Almanız Lazım([Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]) Şimdilik... Alıntıdır.. Ama kendim denedim . Eklentiyi upload ettim ama makinemde we internetimde sorun war link weriyorum http://img16.echo.cx/img16/9113/msn4zc.jpg |
|
||||
|
ellerine saglık kardeş işime yaradı
©® ßi Şifreyi Kıran O Şifreyi Koyandan Daha Zekidir!!! [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] REFERANSLARIM -->>> [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|