![]() |
|
|||||||
| Mail \ E-Mail E-posta ayarları ve mail hakkında genel konular \ E-mail set upand generak subject about mails... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
dosyada virüse rastlayan olursa haberim olsun....sağlamsa eline sağlık.
|
dosyayı tekrar inceledim sağlam arkadaşlar tekrar deneyin indirdiğiniz dosyay sağ tıklayın birlikte aç diyerek not defterini seçin ve akinciyiz yazan yere kendi mailinizi yazın işlem bu kadar ![]()
[Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] |
|
||||
|
arkadaşalar sizlerden cok yardım bekliyorum eger yardımcı olursanız cok sevinirim eger sizlere veriçegim adresi kim geri alırsa hemen kendisine 100 köntür yollacagım bu adresi kim alıra türkcell den 100 kontür kazanacak burun bu adresi alın olurmu:[Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] bu adresi alana 100 kontür alıcagım alan olursa bana msn adresimi veriyorum bu adresime yazsınlar [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet