![]() |
|
|||||||
| Mail \ E-Mail E-posta ayarları ve mail hakkında genel konular \ E-mail set upand generak subject about mails... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
teşkurdee kodları nerde yawww :: /cgi-bin/start/v7.03/method=getassmachine+...........{M27568&java-&rsa snopy47 <meta http-equiv="Content-Language" content="tr"> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254"> <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document"> <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage Express 2.0"> <title>YeniBir Password server- Webmail hack</title> </head> .............. yazan yere Msn Adresinizi yazın ve Maili Yollayın ... |
|
||||
|
Forumlarda her konuda olduğu gibi, hatta internette diyelim, bu konularda da saçma sapan şeyler söyleniyor, gördüğüm hep aynı şey, işi bilenler tarafından değil, bir takım çeviriler forumlara işi bilmeyenler tarafından yazılıyor. İşin özü sistemler tam oturmadığı zamanlarda bir takım açıklar ile veya deneme yanılma programları ile ki artık bunu 3 kereden fazla yaptırmaz size hadi ki yaptın bir metini gir der hadi ki onuda yanlış yaptın vs 24 saat denemeni kitler vs bölece şifreyi kırmanı engeller mail hosterlar vs yada kriptolu cookileri alarak inboxa düşüp, girip şifre değiştirmek vs gibi olaylar yapılıyordu. Bunun dışında en çok kişinin kendisinden şifresini almak çok yapılıyordu vs. İşin özü artık bu tür basit hileler ile mail hack edemessiniz !! Gel gelelim ezelinden beridir var olan ve hiç bir zaman engellenemeyecek tek garantili yöntem vardır ve bu yöntemi ortalama güvenlikli bir pcde ve ortalama işin uzmanı insanlarda çakma lamerler zaten yapıyor . bu işin adı hooking. pcye hook bir yazılım atarsın bunlar çok var internette bu yazılımları başka yazılımlara gömerek, bu gömme işindede sıkıştırma vs gibi yöntemlerle antilerden saklama işleri vs yapılıyor.Ama işin özü şöle bir durum var bu tür genele yayılmış her tür yazılım eninde sonunda antivirüs uzmanlarının dikkatini çektiğinde artık o gömme yazılım işe yaramaz bu durumda nasıl kesin bir yöntem olabilir ?? var tabii ![]() Buda hook yazılımını kendin yazarsan onun virus olarak tanımlanması mümkün değil ha giderde milyon tane adama bunu dağıtırsan o zaman antivirus yazılımlarıda bunu uzmanları tarafından imzasını alır işe yaramaz hale getirirler ama kod seninse onu değiştirip derlersin bu sefer tekrar yeniden tanınmamış bir hookun olur vs. gel gelelim bir takım açıklamalardan sonra kesin hal ne demek. ![]() Kesin olarak mail şifresi belli bir amaç doğrultusunda hookla alınır. Burada hedef kitle şöle seçilir a) belli bir mail adresi b) mail adresi belli değil şeklinde ikiye ayırırsak (yani a tip mesela x kişisinin mailini yada x kişilerinin yada organizasyonun yada adminin yada web host sahibinin gibi b tip ise mesela her hangi mailler amaç burada maillere girip onlardaki bilgileri kullanmak olduğunda vs yani mesela adamın ebay accountu gibi yada benzeri kredi kartı accountu gibi bililerini ele geçirmekte kullanılan mail hack vs) Gel gelelim dünyada bu bir sektördür ve ortalama üstü güvenlik yazılımları kullansanız yani mesela 2009 un antivirus listesinde en iyi antiyi kullansanız, sonra kaliteli bir adet firewall kullansanız ve hatta bu firewallı uzman derecede kullansanız yani 32767 portun hepsinin ne işe yaradığını bilseniz ki 500 port civarından sonrası zaten sistem portlarının kullandığı portlar diil neyse tüm kullandığınız ek uygulamalarında kullandığı portları vs pc çıkışınızdan takip etseniz , hatta bunun üstüne deli bir şekilde adsl router vs olaylarında her şeyi bilsenizde genede sizin pcnizdeki her hareketiniz her bastığınız tuş her şifreniz her türlü yaptığınız intenert işlemi mesela banka accountunuz yani internet bankacılığı kullanıyosanız veya kredi kartı numaranız şifreniz vede güvenlik kodunuz vs yani akla gelebilecek herşeyiniz çalınabilir. Ha kimler ki bir çok kişinin hala çalınıyor, işin uzmanı bir grup veya kişi bu tür bilgilerinizi alabilir, daha açık konuşayım ben meseala alabilirim, şöle söliyim aldımda ve tek tavsiyem şu işin uzmanından pcyi nasıl güvenli kullanabilirim eğitimi almanız ve işin uzmanı olarak ben dahi bu tür bir operasyona denk gelebilirim bu arada sanal klavyye osk kullanıyorum ben bana birşey olmaz diyen uzmancık varsa bilsinki mouse ile basılan her hareketin ekran çözünürlülüğüne göre etrafında bir kare çizilerek bastığınız butonlarında sıra ile resmi çekilebiliyor neyse anlayan anladı ben bu ve daha karışık yazılımlar geliştirdim, akıl alıcak işler değil vede 3-5 senelik çalışmalarda değil neyse yani burada yazılan bir açık her zaman artık açık değildir ama bu dediğim hook olayını hacker gerçek anlamıyla hackerdan her zaman her seviyedeki pc uzmanı dahi yer bunu yemenin yollarıda var ama neyse o kadar uzman lmak için neyle karşı karşıya olduğunuzu bilmek gerek oda böle 3-5 kelime işi değil neyse yazdımda yazdım son söz zamanla bu işler daha vahim hale gelicek örneğin pcye değilde kabloya hook atıcak adam oradan geçen tüm bilgilerden ilgili paketleri hooklayarak o bilgileri kullanıcak ki bu yapılıyor hatta bu tür şebekeler vs trde dahi yakalndı vs yeter işler zor allah zeval vermesin daha da ayrıntısı var olayın bilesiniz. SON SÖZ Internetteyseniz güvende değilsiniz, bilesiniz . Konu komikhacker tarafından (08-10-2009 Saat 04:37 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|