![]() |
|
|||||||
| Mail \ E-Mail E-posta ayarları ve mail hakkında genel konular \ E-mail set upand generak subject about mails... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Paylaşımın için tşk ler dostum ama program dan cıtyok şuan kafedeyim exe ye tıkladıgımdan beri kıpırtı yok program çalışmadı email adresi veyahut şifre girmedim pc ye merak ettim ve neti incelerken bu Konu hakkında genel ve güncel bir bakış acısı ile karşılaştım, bir forumda aynı konudan var ve adamın biri şöyle söylüyor offf çok kötü alttaki resimde ...![]() Onların verdigi paylaşımda Programda Virüs cıkmış şuan oturdugum pc de Anti virüs yok not olarak eger bir sakatlık olursa bildiriniz ben şuan deneme yapamıyorum adamlar yapmış denemeyi kendilerinkinde ... ![]() |
|
||||
|
program trojan içeriyo dostlar, ona göre kullanın....
|
<Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.> eşşek kovalasın <Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.><Yasak Kelime Kullandınız.>lar sürüsü |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|