![]() |
|
|||||||
| Moderatör Başvuruları / Moderator Applications Moderatör başvurularınızı buradan yapabilirsiniz. / You can make your application here. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Sevgili Kullanıcılarımız Forumda gelişim Ve kalite adına bende katkıda bulunmak istiyorum diyorsanız ve Kendinize güveniyorsanız bizimle irtibata geçin; İrtibata geçmek için: MSN : abonem_forum_yonetim@hotmail.com MSN : lewo18@hotmail.com MAİL: admin@abonem.com veya; Buraya yeni konu açarak, Bölüm Yetkilisi olmak istediğinizi bildirebilirsiniz. |
|
||||
|
Ben size yardımcı olabilirim. Gerekli bilgiyi ne yapmanız gerektiğini söylerim bana abonem_forum_yonetim@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Veya msn adresinizi bana özel mesaj olarak atarsanız sevinirim. ------------------------------------------------------------------- Evet bu forum'da yönetici olmak istiyorsanız bende bu işi yapabilirim diyorsanız buyrun bekliyoruz. Paylaşım'da son nokta. Abonem Forum. |
|
||||
|
ok...iletişimi kesmeyin arkadaşlar...
|
Sayin, The_Prince_of_Turkey Moderatör Başvurunuz Kabul Edilmiştir. Çalışmalarınızın iyi geçmesini dileriz. Bizi seçtiğiniz için Teşekkür ederiz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet