![]() |
|
|||||||
| Moderatör Başvuruları / Moderator Applications Moderatör başvurularınızı buradan yapabilirsiniz. / You can make your application here. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
6 Ekim 2007 Tarihinde sizi Silkroad bölümüne moderator yapacağız. Size ayrı bir baslik altinda da Silkroad ile ilgili bölümler acacağiz. Lütfen olmasi gereken konu başlıklarını dile getiriniz. Şimdilik iyi günler dileriz. |
|
||||
|
bu konuyla ilgileniyorsanız öncelikle forumda online sürenizi arttırmanız ve paylaşım yapmanız gerek.
|
Arkadaşlar son 2-3 günden beri DNS serverlarinda bir sorun var sanırım. Bayram nedeni ile de bir yoğunluk yaşandığindan da kaynakli olabilir. Ama herhangi bir şekilde abonem ile ilgili değil. İyi Çalışmalar dilerim... |
|
||||
|
neyse arkadaşlar ben bu işi bırakıyorum ben siteye faydada bulunmak istedim ama siz beni bi mod yapmadınız tesekkürler
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet