![]() |
|
|||||||
| Müzik Haber \ Music News Müzik ile ilgili yapılan yorumlar, haberler, eleştiriler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Gergin Bekleyiş! ![]() Resmi büyütmek için tıklayın Merve Sevi 'Umudumuz Azaldı' Açıklamasından Sonra Sinir Krizi Geçirdi. Şu Anda Müşade Altına Alındı! MERVE SEVİ 'UMUDUMUZ AZALDI' AÇIKLAMASINDAN SONRA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ. ŞU ANDA MÜŞADE ALTINA ALINDI! Barış Akarsu'nun Yalancı Yarim dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi, günlerdir hastanede nöbet tutuyor. Bir hayli bitkin ve yorgun olduğu gözlenen güzel oyuncu, bir an olsun hastaneden ayrılmadı. Doktorların 'umudumuz azaldı' açıklamasının ardından güzel oyuncu sinir krizi geçirdi, şu anda müşade altına alındı! 02.07.2007 Haberler.com |
|
||||
|
Barış'ın Kurtulma Umudu Azaldı ![]() Resmi büyütmek için tıklayın Bodrum'da Geçirdiği Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Sanatçı ve Oyuncu Barış Akarsu'nun Kurtulma Umudunun Azaldığı Açıklandı. Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun kurtulma umudunun azaldığı açıklandı. Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum'da bulunan Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Servet, şöyle konuştu: ''Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik.'' Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. (Anadolu Ajansı) 02.07.2007 |
|
||||
|
Tesadüfün Böylesi! ![]() Resmi büyütmek için tıklayın Geçen Seneki Doğum Gününde Senaryo Gereği Kaza Yapan Barış Akarsu'nun Bu Yılki Doğum Gününde Senaryo Gerçek Oldu! GEÇEN SENEKİ DOĞUM GÜNÜNDE SENARYO GEREĞİ KAZA YAPAN BARIŞ AKARSU'NUN BU YILKİ DOĞUM GÜNÜNDE SENARYO GERÇEK OLDU! Barış Akarsunun geçen yıl doğum gününde dizideki senaryo gereği trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı. Yalancı Yarim'in geçen yıl İstanbul Şişli'de yapılan çekimleri Barış Akarsu'nun doğum gününe denk gelmişti. Dizide şoför rolünde oynayan Barış Akarsu, senaryo gereği aracıyla takla atıyor ve yaralı kurtuluyordu. Senaryo, Barış'ın bu yılki doğum gününde gerçeğe dönüştü. Barış halen yoğun bakımda tutuluyor. 02.07.2007 Haberler.com |
|
||||
|
Barış'la İlgili, Doktordan 'Umut Yok' Açıklaması ![]() Resmi büyütmek için tıklayın Özel Bodrum Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Beyin Cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet, Barış Akarsu'nun Tedavilere Cevap Vermediğini, Umutlarını Yitirdiklerini Söyledi. Özel Bodrum Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve beyin cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet, bugün saat 15.10’da anestezi uzmanı Dr. Sedat Harman'la birlikte yaptığı açıklamada, Barış Akarsu'nun tedavilere cevap vermediğini, umutlarını yitirdiklerini söyledi. UMUTSUZ AÇIKLAMASI BAYILTTI Op. Dr. Abdullah Servet'in açıklamasının ardından Barış Akarsu'nun rol arkadaşı Merve Sevi ve 4 hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı, hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi. Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamayı, ailesinin izniyle yaptıklarını belirten Op. Dr. Abdullah Servet, şöyle konuştu: “Barış çok ağır bir beyin travması geçirip kalbi durmuş olarak bize getirildi. Kalbini çalıştırdık, ama malesef uzun süre oksijensiz kaldığı için bir beyin hasarı vardı. Hasar beyin ödemini artırdı. Şimdiye kadar anti ödem tedavisi yapıldı. Anti ödem tedavisi sırasında bazı organlarında ortaya çıkan yetmezlikler, tıbbi tedaviyle desteklendi. Tansiyon ve kalbindeki ritm bozukluğunun yanı sıra diğer organlarda zayıflama görüldü. TÜm bu destek tedavilerine karşın Barış’ı kurtarma umudumuzu yitirdik. Bunu açıklamayı yapmak zorundaydık.” Op. Dr. Abdullah Servet'in bu açıklamasının ardından, ‘Yalancı Yarim’ isimli televizyon dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi'yle birlikte, 4 hayranı baygınlık geçirerek yere düştü. Merve Sevi ve Barış Akarsu'nun baygınlık geçiren hayranları acil servise kaldırıldı. BABASI FENALAŞTI Yoğun bakımda tedavi edilmeye çalışılan Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, oğlunun sağlık durumunda bir gelişme olmadığını öğrenince fenalaştı. Baba Akarsu hastanede bir süre tedavi edildi. Barış Akarsu hayranı Belçikalı hemşire Rozita Kürkçü de Türk eşi Önder Kürkçü'yle geldiği hastanede gözyaşı döktü. Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, bugün öğle saatlerinde Özel Bodrum Hastanesi'ne gelerek oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ancak oğlunun sağlık durumunda olumlu bir geleşme olmadığını öğrenen baba Akarsu fenalaştı. ‘Yalancı Yarim’ adlı televizyon dizisinde Barış Akarsu’nun rol arkadaşı olan Merve Sevi’nin teselli etmeye çalıştığı baba Akarsu, “Beni rahat bir yere götürün, kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu acıya dayanamayacağım” dedi. Merve Sevi de gazetecilere “Yeter yeter, artık çekmeyin istemiyorum” diye bağırarak tepki gösterdi. Selahattin Akarsu, hastanede bir süre tedaviye alındı. BELÇİKALI HEMŞİRE AĞLADI Türk eşi makine teknisyeni 48 yaşındaki Önder Kürkçü ile birlikte Turgutreis’e tatile gelen Belçikalı hemşire 41 yaşındaki Rozita Kürkçü de hastanede, Barış Akarsu'nun sağlığı hakkında hemşirelerden bilgi aldı. Hastane çkışında gözyaşlarına boğulan Belçikalı hemşire, Barış Akarsu’ya hayran olduğunu, bir hafta önce CD ve albümlerini aldığını belirterek “Tek dileğim Barış Akarsu'nun yeniden sağlığına kavuşması” dedi. Öte yandan, sanatçı Haluk Levent, Barış Akarsu'nun annesi Hatice ve babası Selahattin Akarsu adına açıklama yaparak, “Acılı anne ve baba onlar adına açıklama yapmamı istedi. Kendileri Barış'ın sağlığı konusunda sadece doktorların yaptıkları açıklamaya itibar edilmesini istiyor. Ayrıca Barış’a gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ediyorlar” dedi. |
|
||||
|
‘Genç olması her şeyi değiştirebilir’ Bodrum’da trafik kazası geçiren Barış Akarsu’nun durumunu incelemek üzere Bodrum’a giden Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu, “Hasta uyutuluyor, beklemek gerek. Genç olması her şeyi değiştirebilir” dedi. ![]() Cuma gecesi Bodrum’da geçirdiği kaza sonucu komaya giren müzisyen ve oyuncu Barış Akarsu’nun hayatta kalma mücadelesi sürüyor. Bilinci hala kapalı olan Akarsu’nun yakınları umutla iyi haber bekliyor. Ancak doktorlar, Akarsu’nun hiçbir tedaviye cevap vermediğini açıkladı., Akarsu için günlerdir hastanede bekleyen yakınları da iyi haber bekliyor. Akarsu’nun babası “Oğlum beni utandırmayacak ve ayağa kalkacak” diyor. Rol arkadaşı Merve Sevi ise “Barış’ın sağlığına kavuşacağına inanıyorum. Herkes onun için dua etsin” derken, müzisyen Haluk Levent de “Sağlığına kavuşuncaya kadar buradan ayrılmayacağız” diye konuştu. HASTANIN GENÇ OLMASI HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR Akarsu’nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi’ne gelen Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu, sanatçının sağlık durumuyla ilgili doktorlarından bilgi aldı. Prof. Dr. İdrisoğlu, “Hasta, ventilatöre bağlı olarak uyutuluyor. Uyuyan bir insandaki genel tablo. Ama ciddi bir travma geçirmiş. Bu durumun çok benzer örnekleri var, ama beklemek dışında başka bir şey söyleyemeyeceğim. Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir ya da... Burada sadece beyni düşünmemek lazım, tüm vücudu düşünmek lazım. Beyin iyiye gidebilir, ama başka bir organ bize problem çıkarabilir. Onun için bütün vücudu kontrol altına almak önemli. Yoğun bakım ünitesindeki doktor arkadaşlar bu konuyla ilgileniyorlar.”dedi. İYİLEŞME YOK Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet de Akarsu’nun başka bir hastaneye sevk edilmesine gerek olmadığını, gerekli tedaviyi yaptıklarını anlattı. Servet, “Destek tedavisine devam ediyoruz. Buna rağmen organlarda belirli aksaklıklar var. Onun için iyileşme yok. Bu, daha da kötüleşme biçimine dönüşebilir” dedi. Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu’nun sağlık durumuyla ilgili bir soruya ise Opr. Dr. Servet, “Kontrolümüz altında. Korkulacak bir şey yok” yanıtını verdi. KAZADAN ÖNCE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ
Servet, şöyle konuştu: “Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün fonksiyonları daha kötüye gidiyor Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı.” Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu’nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı. Barış Akarsu hastaneye getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonları durmuştu. Akarsu’nun kafatasında meydana gelen kırıklar meydana gelmişti ve beyin ödemi oluşmuştu.. SEVENLERİ HASTANE ÖNÜNDE BEKLİYOR Akarsu’nun yakınları tedavisinin yapıldığı Özel Bodrum Hastanesi’nin girişinde üç gündür bekliyor. Akarsu’nun sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri takip etmek isteyen çok sayıda basın mensubu ve bazı televizyonlara ait canlı yayın araçları da hastane önünde. Akarsu’nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesine gelerek, doktorlarıyla görüşen Sanatçı İlhan Şeşen, kazanın meydana geldiği Torba kavşağında daha önce de benzer kazalar olduğunu söyledi. Şeşen, “Bu olayı bir cinayet olarak değerlendiriyorum. Torba kavşağındaki olay kaza değil cinayettir. Burada o kadar çok arkadaşımız kaza yaptı ki bu olaya mutlaka çözüm bulunmalı. Ama önce Barış bir iyileşsin. Hepimiz Barış’ın iyileşmesi için dua edeceğiz. Tıbbın bittiği yerde bu başlar” dedi. ![]() Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon şoförü Halil İbrahim Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çetin’in, “İzmir’den gelip Bodrum’a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm” dedİği öğrenildi. Kazanın meydana geldiği Torba kavşağında çalışan Torba Taksi Kooperatifi Başkanı Ziya Cazgılı, söz konusu kavşakta 2 yıldır trafik lambasının bulunmadığını söyledi. Cazgılı, “Kavşakta çok sayıda ölümlü trafik kazası meydana geldi. Sürücü kursları, kursiyerlerine bu kavşakta eğitim veriyorlar. Bu çok tehlikeli, çok sayıda turist servisi de bu kavşağı kullanıyor. Acilen bu kavşağa trafik ışıklarının takılması lazım” dedi. AKARSU’NUN BABASI SELAHATTİN AKARSU: HİÇ KİMSENİN CANI YANMASIN Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, “Benim ülkemde trafik kazalarından, cinayetlerden ve terörden hiç kimsenin canı yanmasın” dedi. Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, oğlunun tedavi gördüğü hastane önünde gazetecilerle konuştu. Oğlunun ismini 1979 yılında “Barış” koyduğunu ifade eden Akarsu, “Ben, tüm dünyada ve ülkemizde barış olsun diye oğlumun ismini Barış koydum. Lütfen Barış’a sahip çıkın” dedi. Oldukça bitkin ve yorgun gözüken baba Akarsu, basın mensuplarından olumsuz haber yapmamalarını isteyerek, “Siz de onu çok seviyorsunuz, Barış’ı sevmeyen basın mensubu olamaz. Onu beraber çağıralım. Sakın ha onun sevenlerini umutsuzluğa sevkedecek haberler yapmayın. İnadına, inadına, inadına olumlu haberler yapın” diye konuştu. “BARIŞA, KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKIN” Barış Akarsu’nun tüm ülke tarafından sevildiğini belirten Akarsu, “Tüm ülke onu sevdi. Lütfen ona sahip çıkın. Onun milyonlarca sevgilisi var. Barış’a sahip çıkın. Oğlumun ve tüm Türkiye’nin ihtiyacı barış” diyerek bağırdı. Türkiye’de yaşanan trafik kazalarına isyan eden baba Akarsu, şöyle konuştu: “Benim ülkemde trafik kazalarından, cinayetlerden ve terörden hiç kimsenin canı yanmasın. Ana yürekleri yanmasın istiyorum. Türkiyem benim güzel ülkem. Bu ülkede trafik kazalarında binlerce insan ölüyor. İlk kez Bodrum’a geldim, yollara baktım, yollar karanlık. Bir kişi daha o kavşakta ölürse bunun hesabını soracağım, beni yalnız bırakmayın.” Gözyaşlarına hakim olamayan acılı baba, yakınları tarafından hastanenin içine götürüldü. |
||||
|
||||
|
ArkadasLar ßaRı$a Kan LaZım ! Doktorun Yaptıgı Acıklamalarda Belki Gormussunuzdur. Yada Duymussunuzdur. ''Br+'' Kan Lazım ! LutFen Yakın Olanlar Ve Kanı Uyanlar Bir An Önce Gıtsın ! Bodrum Carsı Grubu Olarak Kanı Uyan Ve SaGLık KontroLunden Gecen Herkez Kan Verdi.. ßende Kan Verdim.. Eger ki Kanınız Uyuyosa Oturduqunuz Yerden Uzulmeyın Kalkın Kan Verin ! Yapın n'oLur ya öLmesin o :'((((( DuaLaRımIz SeninLe . . . GeziCek Daha Cok yer Var Kanka! Kalk Artık $urdan Kalkkkkkkkkk! :'(
http://resimu.abonem.com/depo_resim/...24fbc98248.jpg Hatırlıyomusun ßu Fotografını ßöcüqüm Senin Evinde Cekmisdik Hadi Uyan.. Dön.. Baska Fotograflar Cekelim.. N'oLur Dön . . . :'( ßöcüqün SenSiz yapamIyo . . . Sürme GözLü ßöcüqüm..! kaLßimdeSin. |
|
||||
|
Barış Yaşamını Yitirdi Geçen Cuma Geçirdiği Trafik Kazası Sonrası Derin Komaya Giren Şarkıcı-oyuncu Barış Akarsu Yaşam Mücadelesini Kaybetti. GEÇEN CUMA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONRASI DERİN KOMAYA GİREN ŞARKICI-OYUNCU BARIŞ AKARSU YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ. 5 gündür Özel Bodrum Hastanesi'nde yoğun bakımda olan Barış Akarsu, milyonları gözyaşına boğdu. Akşam saatlerinde durumu ağırlaşan genç şarkıcı yapılan tüm müdahalelere karşın hayata gözlerini yumdu.. Haberler.com |
|
||||
|
Barış Akarsu, 5 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını kaybetti. Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını kaybetti. Beş gündür yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu'nun öldüğü açıklandı. Ölüm haberinin açıklanmasından hemen sonra hastane etrafında toplanan kalabalık gözyaşlarını tutamadı. Hastanenin önünde sanatçının ailesi, yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. (Cihan Haber Ajansı) 04.07.2007 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet