![]() |
|
|||||||
| Müzik Haber \ Music News Müzik ile ilgili yapılan yorumlar, haberler, eleştiriler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
Atilla Taş, 4 yıl aradan sonra yeni albümü ile tekrar müzik marketlerde yerini alıyor. "Bir Atilla Taş Albümü" adını taşıyan 5. albümündeki 8 şarkının söz ve müziği kendisine ait. Albümün müzik yönetmeni ve aranjörü Suat Aydoğan. Albümün ilk klibi yaza damgasını vuracağı iddia edilen "Hoşgeldin Hayatıma" isimli parçaya çekildi..."Bir Atilla Taş Albümü" şarkı listesi: 01 - Hoşgeldin Hayatıma 02 - Taksim 03 - Bekarlar 04 - Kader 05 - Yalan 06 - Paşa Paşa 07 - Düşmanımsın 08 - Hüzün 09 - Rahmetli 10 - Türkiye'm
||||
|
Özgün'ün yeni albümü hazır: "Nöbetçi Aşık" Türk Pop Müziği'nin 2006 yılında en iyi çıkışı yakalayan müzisyenlerinden Özgün, merakla beklenen "Nöbetçi Aşık" isimli ikinci albümünü tamamladı. Albümün çıkış şarkısı "Kıvırır"ın söz ve müziği Özgün ve İsra Gülümser'e ait. İlk albümünde olduğu gibi yine MOM Müzik etiketiyle Seyhan Müzik Gold'dan piyasaya çıkacak olan albümde Özgün'ün vokal koçluğunu Murat Çekem yapıyor... Çıkış şarkısı olarak belirlenen "Kıvırır"ı dinleyip çok beğenen Mustafa Sandal bu şarkıda Özgün'e eşlik etti. Bu sürprize çok şaşırdığını ve sevindiğini belirten müzisyen "Mustafa Sandal'ın şarkımı beğenerek stüdyoya gelmesi beni çok şaşırttı. Bir de vokal yapmak istemesi bana büyük bir sürpriz oldu" diyerek sözlerini sürdürdü: "Yazın cıvıl cıvıl günlerine uygun olan çıkış şarkım -Kıvırır-ı ben de çok seviyorum. Mustafa'nın da vokali ile eşlik etmesi şarkımı daha da güçlendirdi..."
||||
|
Bengü'nün yeni albümü: "Taktik" Bengü'nün Serdar Ortaç destekli yeni albümü "Taktik" Erol Köse imzasıyla müzik marketlerde yerini aldı. 10 şarkının yer aldığı albümde ayrıca 2 şarkının farklı versiyonlarına yer verildi. Serdar Ortaç, Bengü'nün yeni albümüne "Korkma Kalbim" adlı bir şarkı verdi. Ayrıca hem şarkıda düet yaptı hem de klibinde rol aldı... 01- Korkma Kalbim {R&B Club Version} 02- Korkma Kalbim {Klip Version} 03- Kalbim {Slow Version} 04- Kalbim {Duby Mix} 05- Taktik 06- Bay Yanlış 07- Unut Beni 08- Aşk Marka Silahım 09- Yolcu 10- Sensiz Meyve Soyar mıyım 11- Sensiz Kaldım 12- Mutlu musun Güzelim
||||
|
Mustafa Sandal'ın yeni albümü: "Devamı Var" Mustafa Sandal, 5 yıl aradan sonra "Devamı Var" isimli yeni albümüyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Mustafa Sandal; İskender Paydaş, Özgür Yedievli, Sinan Akçıl, Erhan Bayrak ve Tolga Kılıç gibi 5 kişilik aranjör ekibiyle bir yıllık çalışma sonunda "Devamı Var" adlı albümünü tamamladı... "Bu albüm için hayatımın albümü diyebilirim. Şarkılara çok güveniyorum. İddialı konuşmayı sevmem ama şarkılarım yaza damgasını vuracak, herkesin diline yerleşecek. Çok çalıştık, bir yıl boyunca hemen her gece stüdyoda sabahladık. Hepsi kendi alanında uzman kişilerle çalıştım. Konser vermeyi, hayranlarımla olmayı çok özledim" diyen sanatçı albümde yer alan 12 şarkının 9'unun söz ve müziklerine imza attı. Klip için üç şarkı arasında tercih yapmakta zorlandığını söyleyen Mustafa Sandal'ın "Devamı Var" isimli albümü, ekim ayında da Universal Music etiketiyle Avrupa'da satışa çıkacak... Mustafa Sandal "Devamı Var" şarkı listesi: 1 İndir - 03:39 2 Farketmez - 04:06 3 Çoban - 04:18 4 Melek Yüzlüm - 04:47 5 Mağlubuz - 04:35 6 Gönlünü Gün Edeni - 04:10 7 Kimbilir Kim - 03.40 8 Dayan (Featuring İzel) - 04:29 9 Herkes Mecbur - 04:02 10 Zaten - 05:08 11 Ne Şarkılar Yazdım - 04:46 12 Devamı Var - 02:04
||||
|
Burak Kut'un albümü Mayıs ayının üçüncü haftası müzik severler ile buluşuyor. 2000 yılında yayınlanan albümünün ardından tam 7 yıl albüm yapmayan sanatçı sürprizlerle dolu "Komple" isimli albümü için yaklaşık iki buçuk yıldır çalışmalarını sürdürdü. Kayıtları geçtiğimiz günlerde tamamlanan albümün çıkış şarkısı albümle aynı ismi taşıyan "Komple"... Sözleri Sezen Aksu'ya ait olan şarkının müziği ise R.Ayala / S.Lopez / E.Avila / U.Mota / A.Monserrate ortak çalışması. Şarkı daha önce Daddy Yankee tarafından "Rompe" ismiyle söylenmiş ve Latin Amerika’da çok başarılı olmuştur. 14 şarkıdan oluşan albümde söz ve müziği Burak Kut'a ait olan "Düşman Olma Pişman Olma" isimli şarkıda Burak Kut, süperstar Ajda Pekkan ile düet yapıyor. Yaza damgasını vuracak bir çok şarkıdan oluşan albüm için Sezen Aksu daha önce Aşkın Nur Yengi'ye vermiş olduğu "Olmaz" isimli şarkısını Burak Kut'a hediye etti. Albümde söz ve müziği Uğur Murathan'a ait olan "Sonbahar", Mirkelam Burak Kut ortak çalışması "Romantik Serseri" isimli şarkıların yanı sıra söz ve müziği Burak Kut'a ait olan "Yalan Oldu", "Herşey Gelir Herşey Geçer", "Patlama", "Tokat" ve 1997 yılı plak kaydı olan "Derdim Var" isimli şarkılar yer alıyor. Burak Kut'a bazı şarkıların sözlerinde ünlü söz yazarı Şehrazat'ta büyük katkıda bulundu. Burak Kut "Komple" isimli albümünde Hacı Mustafa Ceceli, Erdem Kınay, Kıvanç K., İskender Paydaş, Emre Irmak ve Volga Tamöz gibi ünlü 6 aranjörle çalıştı. Prodüktörlüğünü Yaşar Gaga’nın yaptığı albümün ilk video klibi "Komple" isimli şarkıya 2006 Kral TV en iyi klip ödülünü kazanan Mustafa Uslu yönetmenliğinde İstanbul'un çeşitli mekanlarında ve Discorium gece kulübünde çekildi.
||||
|
Türkiyenin yeni Altarnatif Rock gruplarından olan "Kzans" Serbesler Music - Film Production etiketiyle çıkarttığı ilk albümü "Vodka" ile müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümün ilk klibi yönetmen Gökmen Turnalı ve Harun Bal eşliğinde Yedikule Zindanları'nda "Siyah" isimli parçaya çekildi. Şu anda başta büyük müzik kanalları Kral TV, Dream TV, Dream Turk TV, MTV Turkiye, Power Turk olmak üzere tüm ulusal müzik kanallarında yayınlanmaktadır. Kzans kısa bir süre içerisinde geniş kapsamlı konserler dizisiyle sevenleriyle buluşmaya devam edecektir...
||||
|
Barda film müziği albümünde yer alan "Dediler ki" isimli şarkısıyla dikkat çeken Üçnoktabir'in ilk albümü "Sabaha Karşı" İD etiketiyle mayıs ayında müzik marketlerde yerini alıyor. Melis Danişmend (Vokal), Barış Ertunç (Gitar), Cenk Tuanlı (Bas) ve Mehmet Demirdelen (davul)'den oluşan grup 2002 yılında kuruldu... Birçok bar ve üniversitede konserler verdikten sonra 2006 yılında albüm hazırlıklarına başladılar. Prodüktörlüğünü Selim Demirdelen'in, müzik direktörlüğünü Volkan Başaran ve Üçnoktabir'in yaptığı "Sabaha Karşı"da yer alan tüm şarkıların sözleri Melis Danişmend'e, besteleri ise Üçnoktabir'e ait.
||||
|
Kenan Doğulu'dan Sezen Aksu'ya birçok ünlü şarkıcının albümünde hit yapan remikslere imza atan Dj Suat Ateşdağlı, yerli yabancı remikslerden oluşan "Bosphorus Night Party" isimli albümünü müzik marketlere sundu. Çocukluğundan beri müzikle ilgilendiğini söyleyen Ateşdağlı, uzun zamandır bu işi yaptığını ve sıradaki hedefinin dünyaca ünlü Dj Tiesto gibi görsellik dolu şovlar yapmak olduğunu açıkladı. İşte Suat Ateşdağlı'nın albümünde yer verdiği remiksler; Alihan Samedov - Today is History 04:29 Tanto Project - Perfect Colour 08:07 Level 42 - Lessons in Love (Buickmix) 04:25 Mc Fear - Crazy (Remix) 04:03 Ajda Pekkan - Vitrin 04:59 Bob Sinclar - World Hold On (Club Mix) 05:54 X-Mode - Love Story 04:11 Dr. Kucho Canto D`addio 05:47 Fedo - Be Original 04:27 Dj. Yalçın, Hsyn Krdy feat. Funky C - Ciao Bella 04:22 Outwork feat. Mr.Gree - Electro 03:56 Kenan Doğulu - Havada Aşk Kokusu Var 04:11 Frank Ti Aya - One World One Love 05:26 Sezen Aksu - Ikili Delilik (Kıvanç K Remix) 04:14 Serdar Ortaç - Yaz Günü (UK Mix) 05:25
||||
|
Emel'den yeni albüm: "Eğlenilecek Kızlar, Evlenilecek Kızlar" Emel Müftüoğlu yeni albümünü DMC etiketiyle müzik marketlere sundu. 17 yıllık müzik geçmişine sahip olan Emel Müftüoğlu'nun yeni albümü bomba gibi. Emel Müfüoğlu Sezen Aksu'nun şarkısına Okan Bayülgen yönetmenliğinde bir de klip çekti. Sıkı durun, Emel adından çok söz ettirecek. Sezen Aksu, Eda - Metin Özülkü, Sude Demir, Sıla Gençoğlu gibi ünlü isimlerin şarkılarının, düzenlemelerde Murat Yeter, Hacı Mustafa Ceceli, Sinan Akcil imzalarının yer aldığı albümün fotoğrafları da Okan Bayülgen'e ait... İlk üç boyutlu klibi ve farklı klipleri o çekti. Değişik ve dillere dolanan şarkıları hep o seslendirdi. Küçükken bile sürekli şarkı söyleyip herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Aklı, zekası ve afacan tavırlarıyla hep adından söz ettirdi. Emel Müftüoğlu Güneş Gazetesi'nin 1985 yılında açtığı müzik yarışmasında birinci olarak müzik hayatına başladı. Aynı yarışma da ikinci olan Erdal Çelik ile ikili oluşturdu ve Emel-Erdal olarak unutulmayacak şarkılara imza attı. Emel ilk solo albümünü 1990 yılında "Karlar Düşer" ile yaptı. Adeta dillere marş olan bu şarkı Emel Müftüoğlu'nun kariyerinde hızla yön değiştirmesine sebep oldu. Emel şimdi 13'üncü albümünü çıkarttı. Hem de gümbür gümbür. Adından çok ettirecek şarkılar ve klip çalışmaları ile yine farkını ortaya koyuyor. Sezen Aksu'nun sözü ve müziği olan "Eğlenecek Kızlar, Evlenilecek Kızlar"la Emel Müftüoğlu, tüm şimşekleri üzerine çekecek. Her zaman farklı şarkıları yorumlayan Emel Müftüoğlu, "Bu benim özgürlüğüm. Bu benim ifade biçimim" diyor. Emel Müftüoğlu, "Müzik benim her şeyim. Albüm yapmadığım zamanlar da müzik ile yatıyor müzik ile kalkıyorum. Albümdeki usta isimlerin şarkılarını sevenlerim çok sevecek. Sezen Aksu şarkıları beni büyütüyor, olgunlaştıyor, keyiflendiriyor, kalbimi okşuyor" diyor. Şarkı listesi: 01- Altın Kafes 02- Beklerim 03- Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar 04- Zaman Lazım 05- Ağla Ağla 06- Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet