Reason 3 fuLL+Eğitim(Serdar Ortaç, Sagopanın Kenan Doğulununda Kullandığı program
Daha önceki konuyu moderatör arkadaşlar silerse iyi olur. o linkler patladı.. Bunlar sağlam buyrun. İçinde Eğitim Videosuda vardır...
Evet sizde Sagopa Kajmer Serdar Ortaç gibi müzikler yapmak istiyorsanız bunu deneyin. içini gördüğünüzde zaten aklınız duracak. Ben bu programın anlatımlarınıda ekleyeceğim merak etmeyin. Program fazla zor değil ama öyle uyduruk programlar kadarda kolay değil mesela Adobe nin vardı ses programı öyle değil..
* dünyanın en ii stüdyo animasyonu
* her özellik her enstrüman war
* eklenti kurabiliyorsunuz
* hiç bilmediğiniz animasyonlar ve cihazlar.
* midi klavye kullanma ve canlı çalma özellikleri
* midi klavye ile beste yapma
* midi klavye ile hertürlü enstürmanı veya değişik grafik seslerini yapabilme
* ayriyeten midi klavye bağlayabilme
* içinde bütün enstürmanlar var yaklaşık 200 enstürman ve 5000 ses.
işTe o LinkLer... [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]
Winrar şifresi = [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]
şuanda sadece bu forumda var. Çünkü bu programı internette aratın hep benim eski linklerim çıkar. Yani Program uploaderi benim. hadi bakalım.
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||
Tecrübe Puanı: 3756
Bilgisayarınızda bu programdan doğacak herhangi bir arıza yüzünden Abonem.com Sorumlu Değildir. Forumumuzda bulunan programları kendi rızanız ile indirmektesiniz.