![]() |
|
||||
Şanslısınız Ki Bu Uo aleminin Krallarından Biri Mod olarak geldi ...Macros The Dark ben ... :sasmokin: 7 yıllık UO cuyum :sasmokin: ... anlıyacagınız olayın ehlisiyim ... yeni geldim baktım uo bolumu yeni acilmiş yakında he turlu program Bug vb. Konuların Ayrıca Downloadların Linklerini Hazırlayacam Selamlar Tatia
abi ... senin boş vaktin yok mu ? Blackstar: war dı birisine werdim... Saat:21:50 24.02.2005 Bu mesajı Oku ki Ozel oldugunu ve Sadece Sen ile benim okudugmu anla... |
|
||||
|
Selamlar Bende yaklasik 2.5 yıllık uo oyuncusuyum. Su ana kadar bulundugum serverlar sırasi ile : Quaxis, Nebula simdi de Exile Nebula Yi yaklasik 2 yıl oynadim. Paralı oldugu icin baska servera gecmek zorunda kaldim. Cok güzel bir oyun. Tek sakıncasi var insani sigaradan beter ediyor. Oyunu bilmeyenler için bir görüntü: ![]() |
|
||||
|
Ya harbiden guzel bir an ... ama sigaradan beter piskolojik Sigara ... Globale server accam ayrıca Bug ve bezeri bolumler de olucak En kısa zamanda bir xtra uo bolumu acıcam .. Siz Uo cuları toplayın WoW da tavsiye ederim
abi ... senin boş vaktin yok mu ? Blackstar: war dı birisine werdim... Saat:21:50 24.02.2005 Bu mesajı Oku ki Ozel oldugunu ve Sadece Sen ile benim okudugmu anla... |
|
||||
|
Nasil Bir oylama olacak ki? Gercekten uo serveri olsa guzel olur. sigara, içki, kumardan beter bir oyun... Bu oyunu maddi durumu iyi olan arkadaslar oynasin bu bi oneridir :lol: Bu oyunu interne kafede oynarsanız internet kafeye borclu cıktıgınız an bile olabilir :lol: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|