![]() |
|
|||||||
| Reklam\Advertisements Site , IRC vs... Bu bölüme yazı eklemek veya okumak için üye olmanız gerekmemektedir.\You Can adv. ur server-site-etccc... |
| Anketimiz: ankhack.tk yı hiç ziyaret ettinizmi | |||
| Evet |
|
1 | 25,00% |
| Bir ara |
|
0 | 0% |
| Hiç Girmedim |
|
1 | 25,00% |
| Şimdi Giricem |
|
2 | 50,00% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
güzel fakat intronun(introdan sonraki link hatalı galiba) devamı yok vede size free web alanı veren siteler yakışmaz bence kendinize güzel bir web sitesi edinin. :wink: başarılar... [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] -----> introyu izledikten sonraki link [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] -----> introyu izlemedikten sonraki link
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Forum Kirliliği yapabir sitedemek :=)) gfülerim senin bu sözüne şuana kadar sen hangi bir web sitesin de 1800 tane hack programı gördün Profesyonel hack üzerine ve bu sitede bulunan programların hepside tam sürümdür ve Crack + Serialleriyle birlikte verilmiştir hiçbirisi türk sitelerinden alıntı değildir hepsi tamamen Rus tools sitelerinden seçme programlardır ve ayrıyeten sitenin adını değiştireli tam 1.5 sene oluyor yeni adını girince görmüşsündür orayıda kendim kapattım işlerim dolayısıyla uğraşamıyorum siteyle felan ben site kurar satarım site tasarlarım siteleri işletmem ve maxihack.com deyincede bu sitenin bir forum sitesi olmadığını ve tamamen kendi dizaynım olduğunu herkes bilir lan bu çocuk forum kirliligi yapıyo eğerki bu sözü sölüyosan senin bu siteden daha iyisine sahip olman gerektiğini düşünüyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|