07-30-2007, 17:24
|
 |
Forum Sahibi | Forum Genel Yöneticisi | Administrator ||||| ~ O Şimdi Asker ~ 1988/2 ~ |||||
|
|
Tecrübe Puanı: 3756
|
|
Keira Knightley artık daha olgun!
Keira Knightley artık daha olgun!
“Karayip Korsanları”nın yıldızı güzel yıldız Keira Knightley yeni filmi “Atonement” ile daha olgun, daha seksi ve iddialı geliyor!
“Karayip Korsanları”nın yıldızı Keira Knightley, yeni filmi “Atonement” ile beyazperdeye iddialı geliyor. Güzel oyuncuyu ,“Karayip Korsanların”dan sonra çok daha farklı bir rolde izleyeceğiz.
Bu sene Venedik Film Festivali’nin açılış filmi olan “Atonement”ın yönetmen koltuğunda Joe Wright oturuyor. Ian McEwan’ın romanından uyarlanan filmde Knightley, bir doktora aşık olan öğrenciyi canlandırıyor. İskoç aktör James McAvoy’i ise doktor olarak izleyeceğiz.
Knightley, “Karayip Korsanları”ndaki Elizabeth karakterini oynarken 17 yaşındaydım ve o zaman çok eğlendim. Ama artık büyüdüm ve daha farklı, yaşıma uygun roller istiyorum.” diyor. Knightley yeni filmindeki karakterini "yetişkin bir kadın ve yetişkinlerin yapacağı işleri yapıyor" olarak açıklıyor. Son olarak filmdeki sevişme sahnelerinin çok ses getireceğinide ekleyelim.
Kaynak: ekolay > Sinema
Keira Knightley'in birbirinden güzel fotoğrafları için: tıklayın!
|