![]() |
|
|||||||
| T,U,V,Y,Z ile Baslayan Sarki Sözleri T,U,V,Y,Z ile Baslayan Sarki Sözlerini Bu Bolumde Kolayca Bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Gardaş gökten bir yıldız kaydı karadenize düştü aman aman gardaş yara yaralıyım onu sevenlerinin yürekleri tutuştu susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş yara yaralıyım bu amansız hastalık tatlı canını aldı aman aman gardaş yara yaralıyım kemençesi duvarda,gitarı nerde kaldı susun susun kuşlar kara karalıyım kalsın dağların karı kervanım yürüyecek aman aman gardaş yara yaralıyım o güzelim saçları toprakta çürüyecek gene geldi yaz başı şenlenir yüksek dağlar aman aman gardaş yara yaralıyım demedimi azrail bak sevgilisi ağlar susun susun kuşlar kara karalıyım... |
|
||||
|
Gelevera Deresi Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ***************ağumun yarasi |
|
||||
|
Gelir Misin Benimle gelir misin benimle kaf dağları ardına acılar, zorlar dolu gurbet ülkelerine türküler kondurayım apal dudaklarına gelir misin benimle alıp gideyim seni gönlüm göçmen yolunda yaşar mısın benimle türküler kondurayım apal dudaklarına gelir misin benimle alıp gideyim seni arpa boyu yolları aşar mısın benimle türküler kondurayım apal dudaklarına |
|
||||
|
Gökte Uçan Kuşlara Gökte uçan kuşlara arkadaş olamadum kuş yapti yuvasini kuş kadar olamadum gökte uçan kuşlara arkadaş olunur mi can çikti boğazuma aşağa yutulur mi dedum e cici kuşum otur yanuma otur al beni kanatuna kuzucuğuma götur dedi bana cici kuş da sen ağirsun tutamam e kuzucuğum seni ölsamda unutamam |
|
||||
|
Gül Ektim gül ektim bahçemize diken oldi dediler (x2) sevduğum aramuza girdi kara kediler (x2) oyyyy sevduğum nedir senden çektuğum elleruni yüzüne nie koydun sevduğum (x2) yüreğimde yara var daha dememki yar var(x2) öyle kırdın kalbumi şimdi yalvarda yalvar(x2) oyyyy sevduğum nedir senden çektuğum elleruni yüzüne nie koydun sevduğum (x2) |
|
||||
|
Halide Küreklan küresunler Erzurum'un karini Boylari gibi narin Yapsunler mezarini Arabanın üstüne Bağladi yatağini Ağlamalann tüketti Zigananun dağıni Zigananun dağında Oturdi yemek yedi Yemeğini yer iken Silerdi yaşlarini Ancak mi hatirladi Küçük kardaşlarini E Halide Halide da Oturursun tepede Senun ikbalin yoktur da Sebep olduun yiğide Sevduğum can verurdi Dünyaya son verurdi İki tane hemşire Ağzina su verurdi Ben o hemşireleri Arayıp bulacağum Yarum neler söyledi Onlara soracağum |
|
||||
|
Hastane Önünde İncir Ağacı Hastane önünde incir ağacı anam ağacı Doktor bulamadı bana ilacı anam ilacı Doktor bulamadı bana ilacı anam ilacı Baştabip geliyor yaramdan acı anam vay acı Hasta düştüm yüreğime dert oldu anam dert oldu Ellerin vatanı bana yurt oldu anam yurt oldu Mezarımı kazın bayırdan düze anam vay düze Yönünü çevirin sıladan yüze anam vay yüze Yönünü çevirin sıladan yüze anam vay yüze Benden selam söyle sevdiğinize Başına koysun karalar ağlasın anam ağlasın Gurbet elde kaldım diye ağlasın anam ağlasın Garip kaldım yüreğime dert oldu anam dert oldu Ellerin vatanı bana yurt oldu anam yurt oldu |
|
||||
|
HerkesiN Bir Derdi Var (Cerrahpaşa) Ah gurbet zalım gurbet Ağlatırsın adamı Gözümde yaş kalmadı Bıraksana yakamı Vay seni Cerrahpaşa İçmem suyundan içmem Bi dahaki seneye Yolcu da gelup geçmem Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde İnandık doktorlara Öyle böyle dediler Ayrılık defterini Elimize verdiler Doktorlar da bilir mi? Ciğerun acisini Cerrahpaşa'ya koydum Canumun yarısını Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde |
|
||||
|
Karıma Mektup Birtanem; birtanem son mektubunda başım sızlıyor yüreğim sersem diyorsun seni asarlarsa seni kaybedersem diyorsun yaşayamam yaşarsın karıcığım yaşarsın kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgarda yaşarsın kalbimin kızıl saçlı bacısı en fazla bir yıl sürer yirminci asırlılarda ölüm acısı... ölüm bir ipte sallanan bir ölü e bu ölüme bir türlü razı olmuyor gönlüm fakat emin ol ki sevgili zavallı birinin tüylü siyah bir örümceğe benziyen eli geçirecekse eğer ipi boğazıma, mavi gözlerimde korkuyu görmek için boşuna bakacaklar nazıma ben alacakaranlığında son sabahımın işitilmemiş bir türküyü duyacak dostlarımı ve seni göreceğim gülüm! ve yalnız yarım kalmış bir aşkın acısını toprağa götürecek karım benim iyi yürekli altın renkli gözleri baldan tatlı arım benim nediye yazdım sana istendiğini idamımın daha dava ilk adımında ve bir şalgam gibi koparmıyolar kellesini adamın haydi bunlara boş ver paran varsa bana bir fanila bir don al tuttu yine bacağımın siyatik ağrısı ve unutmaki daima iyi şeyler düşünmeli mapusun karısı... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet