![]() |
|
|||||||
| T,U,V,Y,Z ile Baslayan Sarki Sözleri T,U,V,Y,Z ile Baslayan Sarki Sözlerini Bu Bolumde Kolayca Bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Maçka Yazamadın mı bir yazı gönder maçka ya maçka ya bu sitem bir ince sızı siner maçka ya maçka ya dağlarında çam ormanı havası gönül dermanı dere boyunca dumanı siner maçka ya maçka ya geldi kemençe sezilmiş çamlar horona dizilmiş türkünün dili çözülmüş yanar maçka ya maçka ya dağlarında çam ormanı havası gönül dermanı dere boyunca dumanı siner maçka ya maçka ya |
|
||||
|
Nefesin Nefesime Nefesin Nefesime yatar gül harmanı gibi canımın dermanı gibi her yanında çiçek açmış binboğa ormanı gibi nesine yar nesine ölürüm yar sesine bidaha vursaydı nefesin nefesime canım sesemi geldin kadem basamı geldin sağ olsam gelmez idin öldüm yasa mı geldin |
|
||||
|
O Vay Beni Ağlarum o vay beni ağlarum aman yavrim ağlarum yana yana hayde hayde ağlarum yana yana derdumu diyeceğim aman yavrim hiç derdi olmayana hayde hayde hiç derdi olmayana oy gidi karadeniz aman yavrim suların ne karadur hayde hayde suların ne karadur senun benum gibi aman yavrim yüreğunmi yaradur hayde hayde yüreğunmi yaradur |
|
||||
|
Penceresi Önümde Penceresi önünde karanfil saksı Oturmuş yazar yarim birine yazı Kimi sever bilinmez dumanlı başı Zalim olma sevgilim taşdan değilim Batmam elin üstüne diken değilim Zalim olma sevgilim taştan değilim Kaldır başını bir bak haram değilim Penceresi önünde üzümlü asma Benden başka birini aklına takma Benimkide yürek canım üstüne basma Zalim olma sevgilim taştan değilim Batmam elin üstüne diken değilim Zalim olma sevgilim taştan değilim Döndür başını bir bak haram değilim |
|
||||
|
Trablus Oy trablus trablus libyanun daği misun Oy trablus trablus libyanun daği misun Yavrim gitti gelmedi Yavrim gitti gelmedi Örümcek örümcek ağımisun Yavrim gitti gelmedi Yavrim gitti gelmedi Örümcek örümcek ağımisun Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye Oy trablus trablus sende yağmur yağar mi Oy trablus trablus sende yağmur yağar mi Duman almiş dağlara Duman almiş dağlara Daha güneş daha güneş doğar mi Duman almiş dağlara Duman almiş dağlara Daha güneş daha güneş doğar mi Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye |
|
||||
|
Yeşil Eriğim Sevgilim Yeşıl eriğim benim Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin Hapiste günler ağır geçer diyordun Olsun be ben vazgeçtim zurriyetimden Yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma beni Zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Gordünmü gülüm bir tek gözlerim değişmedi gene Bır tek gözlerim Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri Odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Geceleri hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü bulduğum Kalp verdin onur verdin Yetmez mi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Benım en buyuk kudretim Senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek Hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın Bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Yoroz değil kararan Yüzümde ışıgından ayrılmanın kederi Birazda işte geldik gidiyoruz ün hüznü var Ama gördün mü gülüm Bır tek gözlerim değişmedi...yine Bir tek gözlerim |
|
||||
|
zigana dağları geçit vermiyor yaşlı gözlerime uyku girmiyor hasretine düştüm günüm geçmiyor aylar oldu göremedim yar seni ötme bülbül ötme yüreğim yare biliyorum yoktur derdime çare bülbülün mekanı daldan daladır felek yüzümüze güler aldatır şimdi sevdiğimin gözü yoldadır aylar oldu göremedim yar seni |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet