![]() |
|
|||||||
| Vizyondaki Flimler Vizyondaki Flimlerin Fragmanları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ben Efsaneyim I Am Legend ![]() Will Smith'in yeni filmi 'Ben Efsaneyim' ocakta gösterime girecek. Ünlü oyuncunun 'I Robot' filmenden sonra yeniden bilim kurgu türüne dönüş yaptığı filmin öyküsü şöyle: Robert Neville (Will Smith) çok başarılı bir bilim adamıdır, ama o bile, durdurulamayan, tedavi edilemeyen, insan yapımı o korkunç virüsü kontrol altına alamamıştır. Her nasılsa virüse bağışıklık gösteren Neville, New York şehrinden, hatta belki dünyadan arta kalan yerde, hayatta kalmış tek insandır. ![]() Başrolünü Will Smith’in üstlendiği filmi Francis Lawrence yönetti. Filmin senaryosunu Mark Protosevich ve Akiva Goldsman kaleme aldı. Senaryo John William ve Joyce H. Corrington’ın senaryosuna ve Richard Matheson’ın romanına dayanıyor. Akiva Goldsman, James Lassiter, Erwin Stoff, David Heyman ve Neal Moritz’in yapımcılığını üstlendiği “I Am Legend - Ben Efsaneyim”in yönetici yapımcıları ise Michael Tadross, Dana Goldberg ve Bruce Berman. “I Am Legend - Ben Efsaneyim”in dağıtımı bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures tarafından, seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures tarafından gerçekleştirilecek. I Am Legend - Ben Bir Efsaneyim Fotoğrafları Ben Bir Efsaneyim Fragmanı I am Legend Trailer # 2 Gösterim Tarihi: 25 Ocak 2008 IMDB » I Am Legend (2007) ![]() Directed by: Francis Lawrence Genre: Drama,Sci-Fi,Thriller Plot Outline: Years after a plague kills most of humanity and transforms the rest into monsters, the sole survivor in New York City struggles valiantly to find a cure. User Rating: 7.4/10 ![]() (51,741 votes) Runtime: USA:101 min Awards: 2 nominations Cast (first 5): Will Smith, Charlie Tahan IMDB: http://imdb.com/title/tt0480249/</SPAN> |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet